Niedawno zauważyłam że zaczłęy podobać mi się moje niektóre koleżanki. Często śnie po nocach że się z nimi całuje. I najgorsze jest to że zauważyłam że srio mam na to ochote....całowałam się z języczkiem z moją przyjaciółką.było mi dobrze...czy to oznacza że jestem lezbijką?
zrobiłyśmy to bo chciąłyśmy sprawdzic jak to jest lizac się z dziewczyą....prosze odpiszcie szybko
Ja Gość
Wysłany: Nie 13 Lip, 2003 19:48
A zapomniałam jeszce dodać ze nie moge tego zrozumiec bo mialam w zyciu kilku chlopakow i obecnie tez mi sie jeden podoba...
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 13 Lip, 2003 21:35
nie znaczy to że jesteś lesbijką, minie jeszcze dużo czasu zanim zorientujesz się czy jesteś homo czy hetero, a to pewnie tylko chwilowa fascynajca płćią tą samą
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
ja tez "lizalam" sie z dziewczyna... i bardzo tego zaluje bo teraz duzo osob ma ze mnie wielka zwale..., chociaz bylam kompletnie pijana bo nie wiedzialam co robie i tego nie pamietalam na drugi dzien... moja kumpela tez pila ale nie tyle co ja i wszyscy mowia ze ona udawala pijana bo chciala zobaczyc jak to jest! nie wiem co mam tewraz zrobic... bo jak dowie sie o tym moj chlopak:(???
Jeśli już to jesteś bisexualistką ( czyli osobą która potrafi odczuwać coś do obu płci) ale w to też trochę wąpie...w twoim wieku to wile osób odczuwa takie pociągi do płci tej samej nie martw się. MArtwić doppiero możesz zacząc się gdy będziesz miała około 20 lat a te zafascynowania tą samą płcią nie znikną. Pozdrawiam!
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."