| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Kim jestem?
Autor Wiadomość
Ja
Gość
PostWysłany: Nie 13 Lip, 2003 19:45   Kim jestem?

Niedawno zauważyłam że zaczłęy podobać mi się moje niektóre koleżanki. Często śnie po nocach że się z nimi całuje. I najgorsze jest to że zauważyłam że srio mam na to ochote....całowałam się z języczkiem z moją przyjaciółką.było mi dobrze...czy to oznacza że jestem lezbijką?
zrobiłyśmy to bo chciąłyśmy sprawdzic jak to jest lizac się z dziewczyą....prosze odpiszcie szybko
Przejdź na dół
Ja
Gość
PostWysłany: Nie 13 Lip, 2003 19:48   

A zapomniałam jeszce dodać ze nie moge tego zrozumiec bo mialam w zyciu kilku chlopakow i obecnie tez mi sie jeden podoba... Sad
Powrót do góry
Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 13 Lip, 2003 20:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przypuszczam, że to tylko chwilowe i jeszcze Ci przejdzie...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 13 Lip, 2003 21:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie znaczy to że jesteś lesbijką, minie jeszcze dużo czasu zanim zorientujesz się czy jesteś homo czy hetero, a to pewnie tylko chwilowa fascynajca płćią tą samą

Numer Gadu-Gadu
2891618
SONIa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 14 Lip, 2003 13:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tez "lizalam" sie z dziewczyna... i bardzo tego zaluje bo teraz duzo osob ma ze mnie wielka zwale..., chociaz bylam kompletnie pijana bo nie wiedzialam co robie i tego nie pamietalam na drugi dzien... moja kumpela tez pila ale nie tyle co ja i wszyscy mowia ze ona udawala pijana bo chciala zobaczyc jak to jest! nie wiem co mam tewraz zrobic... bo jak dowie sie o tym moj chlopak:(???

Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 14 Lip, 2003 14:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lesbijką to raczej niejesteś, ale mówiąc szczeże niewyobrażam sobie, zebym lizała się z moją koleżanką lub psiapsiółą....

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 17 Lip, 2003 13:45   lezbijki Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli już to jesteś bisexualistką ( czyli osobą która potrafi odczuwać coś do obu płci) ale w to też trochę wąpie...w twoim wieku to wile osób odczuwa takie pociągi do płci tej samej Smile nie martw się. MArtwić doppiero możesz zacząc się gdy będziesz miała około 20 lat a te zafascynowania tą samą płcią nie znikną. Pozdrawiam!

Numer Gadu-Gadu
730730
Odpowiedz do tematu