Wysłany: Pon 03 Lip, 2006 12:24 Potrzebuje pomocy !!
No wiec zaczne od tego ze okres spoznia mi sie juz okolo tygodnia, miesiac temu miala dokladnie taka sama sytuacje : zamiast okresu pojawilo sie plamienie brazowe, brazowo czerwone, a pozniej sluz taki jak przed okresem tyle ze z poczatku lekko zoltawy a nastepnie bialy, w tym miesiacu mam dokladnie do samo tylko ze sluz byl moze 1-2dni i nie ma nic, mam wszystkie objawy okresu, ktos wie co to moze byc ? pomozcie prosze.
Hm.. za bardzo nie wiem, co to może być. Strzelam po nicku, że masz 22 lata /chociaż może ta liczba w nim to wcale nie jest rok/. A jeśli masz tyle lat to pozostaje pytanie, czy może ostatnio się odchudzałaś, stresowałaś.. robiłaś coś co mogło wywołać takie swoiste zaburzenia? A spóźnianie się miesiączki nie jest niczym dziwnym akurat, po prostu zdarza się.
Według mnie to ona ma z 12 lat i po prostu nie ma jeszcze regularnego okresu zresztą nawet po roku czy dwóch mogą występować drobne anomalie , czy nawet większe
jakby miała 22 lata to by raczej wiedziała co robić
Według mnie to ona ma z 12 lat i po prostu nie ma jeszcze regularnego okresu zresztą nawet po roku czy dwóch mogą występować drobne anomalie , czy nawet większe
jakby miała 22 lata to by raczej wiedziała co robić
tak sie sklada ze mam 20 lat a nie 12 i zebym wiedziala co robic i co to jest nie byloby mnie tutaj
tia, jasne.. jak widze mamy doczynienia z dojrzałą dwudziestką , LOL
mieć tyle lat co Ty i myśleć, że my powiemy Ci więcej niż lekarz.. albo sobie robisz jaja albo jesteś po prostu żałosna
_________________ My life is over and so is YOURS
pan_tograf Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Cze 2006 Posty: 7
Wysłany: Pon 03 Lip, 2006 17:41
Sorry,ale dla mnie to ty jesteś żałosny. Jeżeli nie chcesz odpowiadać, to nie odpowiadaj. Ale to forum chyba nigdy nie było po to, żeby kogoś wyśmiewać, prawda? I dam głowę, że czytam je dłużej niż ty...