| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Potrzebuje pomocy !!
Autor Wiadomość
Szyszka84 Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 12:24   Potrzebuje pomocy !! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No wiec zaczne od tego ze okres spoznia mi sie juz okolo tygodnia, miesiac temu miala dokladnie taka sama sytuacje : zamiast okresu pojawilo sie plamienie brazowe, brazowo czerwone, a pozniej sluz taki jak przed okresem tyle ze z poczatku lekko zoltawy a nastepnie bialy, w tym miesiacu mam dokladnie do samo tylko ze sluz byl moze 1-2dni i nie ma nic, mam wszystkie objawy okresu, ktos wie co to moze byc ? pomozcie prosze.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ego_centryczna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 12:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm.. za bardzo nie wiem, co to może być. Strzelam po nicku, że masz 22 lata /chociaż może ta liczba w nim to wcale nie jest rok/. A jeśli masz tyle lat to pozostaje pytanie, czy może ostatnio się odchudzałaś, stresowałaś.. robiłaś coś co mogło wywołać takie swoiste zaburzenia? A spóźnianie się miesiączki nie jest niczym dziwnym akurat, po prostu zdarza się.

Numer Gadu-Gadu
530938
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 15:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Według mnie to ona ma z 12 lat i po prostu nie ma jeszcze regularnego okresu Razz zresztą nawet po roku czy dwóch mogą występować drobne anomalie , czy nawet większe Razz

jakby miała 22 lata to by raczej wiedziała co robić Razz

Numer Gadu-Gadu
1550297
Szyszka84 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 15:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek napisał/a:
Według mnie to ona ma z 12 lat i po prostu nie ma jeszcze regularnego okresu Razz zresztą nawet po roku czy dwóch mogą występować drobne anomalie , czy nawet większe Razz

jakby miała 22 lata to by raczej wiedziała co robić Razz

tak sie sklada ze mam 20 lat a nie 12 i zebym wiedziala co robic i co to jest nie byloby mnie tutaj
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 15:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tia, jasne.. jak widze mamy doczynienia z dojrzałą dwudziestką , LOL Mr. Green Mr. Green
mieć tyle lat co Ty i myśleć, że my powiemy Ci więcej niż lekarz.. albo sobie robisz jaja albo jesteś po prostu żałosna Wink

Numer Gadu-Gadu
1550297
pan_tograf Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 17:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sorry,ale dla mnie to ty jesteś żałosny. Jeżeli nie chcesz odpowiadać, to nie odpowiadaj. Ale to forum chyba nigdy nie było po to, żeby kogoś wyśmiewać, prawda? I dam głowę, że czytam je dłużej niż ty...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 03 Lip, 2006 17:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cokolwiek tylko powiesz. Jednak prosze by następne posty już były na temat, inaczej będą usuwane.

ale jeśli się ma 20 lat i szuka odpowiedzi na TYM forum odnośnie OKRESU to ja tutaj czegoś nie rozumiem.

Numer Gadu-Gadu
1550297
Odpowiedz do tematu