Wiesz co?Odpowiedz moze brzmiec zarowno `tak` jak i niestety `nie`.Nie da sie przewidziec czy jej piersi kiedykolwiek urosna.Oczywiscie, moze sie tak stac ale wystarczy spojrzec np na Gwen Stefani.. Ona nie miala nic, a i teraz,po wszczepieniu implantow (tak przynajmniej slyszalam i czytalam w wielu zrodlach) niewiele wiecej posiada...
_________________ GoOd GiRlS gO tO hEaVeN
bAd GiRlS...wHeRe ThEy WanT
...............
*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Wysłany: Pon 30 Sty, 2006 19:21
Nie w cyckach siła dziewczyny... Jak ma małe piersi (I w tym wieku to już zapewne będzie miałą małe) to niech szuka u siebie innych walorów... Ale ja nic nie podpowiadam.
Mówię to bo pewnie dziewczyna ma jakieś kompleksy z tego powodu - Tak, znam parę takich osób.
A co do możliwości to przedmówczyni powiedziała wszystko - Łud szczęścia.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Pon 30 Sty, 2006 19:31
Tylko ze ona nosi stanik push-up i wyglada jakby miala takie male A czy moze AA. Naprawde w tym staniku wyglada zupelnie normalnie ale od miesiaca ma chlopaka i on nie wie o tym ze ona jest plaska. Teraz zaczyna sie matrwic bo pozwala mu wkladac reke pod majtki ale on za kazdym razem dobiera sie tez do piersi. Pozwolilaby mu na to ale w takiej sytuacji nie moze bo boi sie ze on sie zorientuje i nie wie jaka bedzie jego reakcja, moze nawet z nia zerwac.
Martwie sie o nia bo calymi dniami chodzi zaplakana.
Moja kuzynka ma prawie 16 lat a jej wymiary wynosza w 76cm a pod 70cm.
Jak myslicie czy kiedys jej piersi moga osiagnac normalna wielkosc (przynajmniej A)? A jesli tak to kiedy?
Jej mama ma chyba B. Przynajmniej na tyle wyglada
nie wiem czemu mam dziwne wrazenie ze nie chodzi o twoja kuzynke, tylko o cieibe, jak zazwyczaj panienka ktore sie wstydza swoich problemow i proboja na innych zwalic.
to zalezy. niektorym dziewczyna zaczynaja piersi rosnac jak maja 12 lat, innym jak 15, jezeli dostala okres, zaczely jej rosnac piersi dawno itd to raczej duzo jej nie urosna, jezeli zaczela dojrzewac niedawno to wszystlo przed nia. a to jakie ma piersi mama nie zawsze ma duze znaczenie, moja mama ma b ja mam d.. wiec niech nie patrzy na to tak ze mama ma takie to ona tez bedzie miala takie.
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 02 Mar 2003 Posty: 792
Wysłany: Pon 30 Sty, 2006 19:38
nasty- to nie chodzi o mnie. Ja mam tylko A ale jestem drobnej i szczuplej budowy wiec jest ok Zreszta czego tu sie wstydzic przeciez nikt mnie tu nie zna wiec moglabym napisac otwarcie co nie?
A wracajac do kuzynki. Ona ma juz okres od roku i oprocz piersi to chyba wszystko jest ok.
Powiedz kuzynce, żeby się nie martwiła, znane sa przypadki, że w ciągu jednego roku, dziewczynom juz dłużej miesiączkującym piersi urosły o 1-2 rozmiary Wiec jest ok, skoro ona miesiączkuje tak krótko, to na pewno jeszcze jej urosną
Mi juz przyjaciolka tlumaczyla, ze nie liczy sie tylko wielkosc tylko zeby cwiczyc miesnie i zeby nosic podnoszacy stanik wtedy beda bardziej sterczace i beda sie podobac