| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
wielkosc piersi
Autor Wiadomość
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pon 30 Sty, 2006 18:44   wielkosc piersi Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja kuzynka ma prawie 16 lat a jej wymiary wynosza w 76cm a pod 70cm.

Jak myslicie czy kiedys jej piersi moga osiagnac normalna wielkosc (przynajmniej A)? A jesli tak to kiedy?

Jej mama ma chyba B. Przynajmniej na tyle wyglada Wink
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6476170
giraffka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pon 30 Sty, 2006 19:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz co?Odpowiedz moze brzmiec zarowno `tak` jak i niestety `nie`.Nie da sie przewidziec czy jej piersi kiedykolwiek urosna.Oczywiscie, moze sie tak stac ale wystarczy spojrzec np na Gwen Stefani.. Ona nie miala nic, a i teraz,po wszczepieniu implantow (tak przynajmniej slyszalam i czytalam w wielu zrodlach) niewiele wiecej posiada...

...............

*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3213419
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 30 Sty, 2006 19:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie w cyckach siła dziewczyny... Jak ma małe piersi (I w tym wieku to już zapewne będzie miałą małe) to niech szuka u siebie innych walorów... Ale ja nic nie podpowiadam.

Mówię to bo pewnie dziewczyna ma jakieś kompleksy z tego powodu - Tak, znam parę takich osób.

A co do możliwości to przedmówczyni powiedziała wszystko - Łud szczęścia.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 30 Sty, 2006 19:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tylko ze ona nosi stanik push-up i wyglada jakby miala takie male A czy moze AA. Naprawde w tym staniku wyglada zupelnie normalnie ale od miesiaca ma chlopaka i on nie wie o tym ze ona jest plaska. Teraz zaczyna sie matrwic bo pozwala mu wkladac reke pod majtki ale on za kazdym razem dobiera sie tez do piersi. Pozwolilaby mu na to ale w takiej sytuacji nie moze bo boi sie ze on sie zorientuje i nie wie jaka bedzie jego reakcja, moze nawet z nia zerwac.

Martwie sie o nia bo calymi dniami chodzi zaplakana.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6476170
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 30 Sty, 2006 19:34   Re: wielkosc piersi Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

joasia1990 napisał/a:
Moja kuzynka ma prawie 16 lat a jej wymiary wynosza w 76cm a pod 70cm.

Jak myslicie czy kiedys jej piersi moga osiagnac normalna wielkosc (przynajmniej A)? A jesli tak to kiedy?

Jej mama ma chyba B. Przynajmniej na tyle wyglada Wink

nie wiem czemu mam dziwne wrazenie ze nie chodzi o twoja kuzynke, tylko o cieibe, jak zazwyczaj panienka ktore sie wstydza swoich problemow i proboja na innych zwalic.

to zalezy. niektorym dziewczyna zaczynaja piersi rosnac jak maja 12 lat, innym jak 15, jezeli dostala okres, zaczely jej rosnac piersi dawno itd to raczej duzo jej nie urosna, jezeli zaczela dojrzewac niedawno to wszystlo przed nia. a to jakie ma piersi mama nie zawsze ma duze znaczenie, moja mama ma b ja mam d.. wiec niech nie patrzy na to tak ze mama ma takie to ona tez bedzie miala takie.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 30 Sty, 2006 19:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty- to nie chodzi o mnie. Ja mam tylko A ale jestem drobnej i szczuplej budowy wiec jest ok Very Happy Zreszta czego tu sie wstydzic przeciez nikt mnie tu nie zna wiec moglabym napisac otwarcie co nie? Wink

A wracajac do kuzynki. Ona ma juz okres od roku i oprocz piersi to chyba wszystko jest ok.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6476170
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 30 Sty, 2006 20:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a czy male piersi oznaczaja ze cos jest nie tak? z nimi tez jest ok.

od roku, to spokojnie piersi jescze jej urosna.. piersi rosna pare lat, nie rok..
Powrót do góry
askawtn Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Pon 30 Sty, 2006 20:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiedz kuzynce, żeby się nie martwiła, znane sa przypadki, że w ciągu jednego roku, dziewczynom juz dłużej miesiączkującym piersi urosły o 1-2 rozmiary Smile Wiec jest ok, skoro ona miesiączkuje tak krótko, to na pewno jeszcze jej urosną Smile
Powrót do góry
malti Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 30 Sty, 2006 23:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi juz przyjaciolka tlumaczyla, ze nie liczy sie tylko wielkosc tylko zeby cwiczyc miesnie i zeby nosic podnoszacy stanik wtedy beda bardziej sterczace i beda sie podobac
Powrót do góry
Klaudia_13 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 22 Kwi, 2006 12:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nauczycielka , która mnie uczy ma rozmiar stanik na oko A , a ja mam ponad 12 lat i chyba już nie długo będe nosić A Cool
Powrót do góry
Gdulcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pią 05 Maj, 2006 18:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No cóż, różnie to bywa. Ja np. mam B , a moja mama ma A , choć różnica wieku jest bardzo duża Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8732892
Julien Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 24 Maj, 2006 20:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja już wolę mały biust....
Ja mam rozmiar 70C i nie jestem zadowolona x/
bo potem chłopcy nie patrzą na to jaka jesteś tylko na "kształty" x/

Gdulcia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Czw 25 Maj, 2006 14:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Fakt. Mój kolega, gdy ze mną rozmawia, nie patrzy mi się na twarz tylko na biust, tak jakby mówił do niego , a nie do mnie :/

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8732892
zajączek Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 23 Cze, 2006 17:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czasami tak może być i tak się zdarza.

Widzę, że jesteś nową użytkowniczką, więc staraj się pisać dłuższe posty i wnoszące coś do tematu Smile

ja bym tam ten temat zamknął.. za stary jest.

Numer Gadu-Gadu
3398548
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi