| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Ahhh te kolezanki!!!!!!!!
Autor Wiadomość
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 14 Sie, 2003 22:25   Ahhh te kolezanki!!!!!!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower zawsze mialam problemy z koleankami. bylam zbyt naiwna lub latwowierna. jednak teraz poznalam dziewczyne ktora uwazalam za osobe wyjatkowo spoko. bardzo ja polubilam i jak mi sie wydawalo ona mnie tez. ale wczoraj podczas rozmowy z jednym z qmpli dowiedzialam sie ze ona ciagle na mnie nadaje. stwierdzila ze zyje z moim facetem jedynie na stopie kolezenskiej, ze lubie sloneczniki tylko i wylacznie z tego powodu ze sa "znakiem" woodstock'u, ze lubie guns n roses dlatego bo ona lubi. w oczach znajomyc zrobila ze mnie pozerke. od niedawna mam dready wiec stwierdzila( to juz w rozmowie twarza w twarz) ze dzieki mojej naglej zmienie stylu cos jeszcze ze mie bedzie, ze z popersa zmienie sie w pozadna rockendrolowe!!!!!!!!! Ludzie jak to uslyszalam to myslalam ze ja zabije. poza tym stwierdzila ze ja PODRYWAM JEJ FACETA!!!!!!!!!!!!!!! racja lubie go bardzo, uwazam go za super faceta, swietnie sie dogadujemy, super sie zawsze bawimy, robil mi dready wiec... no sami rozumiecie jak to jest. kiedys nawet mi sie podobal, ona o tym wie. ale od momentu kiedy ona z nim jest dalam sbie spokuj, powiedzialam : Laska skoncz juz! masz swietnego faceta! zostaw Afro w spokoju!!!!!!!!!!!! Tak tez zrobilam!!!!! JUuz wiecej nie powiedzialam ze mi sie podoba!!!!!!!!! teraz jestem szczesliwa z moim chlopakiem i jest suuper. tylko kolezanka tego nie rozumie. blagam powiedzcie jak jej wtylumaczyc ze myl sieco do mojej osoby!!!!!!!!!!!!!!! aha i czy w ogole powinnam z nia jeszcze gadac?? Flower
Z gory dziekuje za pomoc!!!!!!!!!

Maciek Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 15 Sie, 2003 11:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli ktos mi wykreca taki numer to zawsze z qmplami <zeby bylo bardziej brutalnie Wink >dopadne goscia i wytlumaczymy mu ze tak niepowinien robic i kaze wszystko odkrecic i jeszcze pare kopniakow Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Narvana Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 15 Sie, 2003 11:31   ehh Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ehh Sandra Sandra Wreronika jest po prostu zazdrosna bo Kuba do niej nic nie czuje a do cibie byc moze tak! Szkoda że nie do mnie ale to szczegół Crying or Very sad

20 luty 1967- 5 kwiecień 1994
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2192645
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 15 Sie, 2003 14:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mysle ze sama najlepiej rozwiazesz ten problem Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 15 Sie, 2003 14:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower No niby powinnam sama go rozwiazać, ale jakos nie umiem.ja jestem raczej pokojowo nastawiona do swiata..i ludz. nie mam zamiaru nikogo bic. hihi tylko hie wiem jak jej to wytlumaczyc.... qrcze nooo..Flower

cukierecek Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 03 Wrz, 2005 19:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja myślę tak...powinnas pogadać z tą qmpelą w 4 oczy i to b.poważnie. Powiedz jej całą prawdę (ona musi być świadoma). Ale tak na serio to ja myśle, że powinnaś ją olać , skoro ona jest taka a nie inna to jej nsłowa tesh są "puste" .Nie ma powodu się tym przejmować . no a skoro upokorzyła Cie przy tym chlopaku to najlepiej zrobisz jeśli pogadash razem z nia i koniecznie z nim! ...wytłumaczysz wszystko i to sprostujesz.. . A potem to naprawde ją olewaj, bo szkoda czasu na taką osobę jak ona ... , naprawde Smile Pozdroofka Olka =D Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sob 03 Wrz, 2005 20:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

temat ma 2 lata ! ;| nie odkopuj

Avellach Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 03 Wrz, 2005 20:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KOPMY TUNEL KOP KOPMY TUNEL KOPMY TUNEL KOP KOPMY TUNEL!
//Krol lew czesc trzecia. prawa zastrzezone.

And a Horde of Invaders
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi