| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Czy wiek moze przeszkodzić miłości ??
Autor Wiadomość
malinka Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 19 Sie, 2005 19:18   Czy wiek moze przeszkodzić miłości ?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam problem Crying or Very sad zakochałam się w pewnym chłopaku a raczej - mężczyźnie ,bo jest ode mnie starszy o troche troche -- to nie jest zauroczenie ,bo jak go widze czuje to coś, Wink dużo o nim myśle ...
Czy wiek stanowi jakąś przeszkode ,dla mnie nie ,ale czy temu chłopakowi Question
Jak sądzicie Question
słyszeliście o takim związku gdzie była znaczna różnica wieku

Wieku mojego nie podam,bo to forum dla ... i mi głupio pisać o takim problemie Embarassed ,a ja znów tak młoda nie jestem
ale nadal jestem nastolatką Wink

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 19 Sie, 2005 19:45   

Dziewczyno skoro on jest mezczyzna to wiadomo ze nigdy nie bedziecie razem!!

Masz poprostu burze hormonow i dlatego on ci sie podoba i myslisz ze to jest milos ale to nie jest to wiec wybij to sobie z tej twojem malej,glupiutkiej glowki!
Powrót do góry
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 19 Sie, 2005 20:07   

Milosc w wieku -nastu lat!Zapewne!Mow mi tak jeszcze.
Powrót do góry
Ojiari666 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 19 Sie, 2005 20:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z całym szacunkiem, ale sądząc z twojego stylu wypowiedzi i avatara, tak dojżała znów nie jesteś Wink zadaj sobie kilka pytań:

Czym jest miłość? No właśnie, czym? Czy związek między dwojgiem ludzi, czy jednostronne uwielbienie jednej osoby? Dwie połówki poszukujące się przez całe życie, by w końcu się ze sobą spotkać? Chemia i specyficzny sposób rozmnażania (spotykany też u słoni) polegający na łączeniu się w pary w celu wychowania potomka? Czy to co czujesz to naprawdę miłość? Jest prawie naukowo stwierdzone, że nastolatki się nie zakochują - to przeżycia, zauroczenia, "burza hormonów" (jak napisała poprzedniczka) i inne pierdoły.

Czy to by nie podpadało pod jakieś zboczeństwo? głupie pytanie, wiem ;p Ale zrozum - 45 letni chłop + dziewczyna 12 lat to trochę śmiesznie brzmi Razz (Tak, wiem, że to nie aż taka różnica ;p)

A on? No właśnie, co on na to? Lubi cie, macie w pupie, czy może kocha? Co tak naprawdę leży po drugiej stronie? A może on ma żonę? Albo jeszcze lepiej: jest ukrywającym się homoseksualistą? (lol)
**
A tak na marginesie to powodzenia w dalszych miłościach xD

**

Make love, not war Love

blog filmowy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
4478631

PostWysłany: Pią 19 Sie, 2005 20:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kielbasa Channale trudno mi wyrzucić go z głowy ,a burze hormonów juz przeszłam Wink uwierz Wink
ale ja nie jestem jakąś tam gówniarą małą ,ale mimo wszystko jest ta różnica Wink
ktoś mi napisał na innym forum ,że w miłosci nie jest ważny wiek Laughing ale zapewne to tyko pocieszenie mnie ,ale dalej nie wiem co robić

słyszałam o zwiazku 20 i 40 lat,ale między nami nie ma aż takiej różnicy

ale mimo wszystko dziękuję za porady Mr. Green

PostWysłany: Pią 19 Sie, 2005 20:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja dodam jeszcze od siebie, że jeśli to różnica mniej niż 10 lat, to nam pupki (ah, ta cenzura) nie zawracaj, faceci nawet wolą młodsze (wiem po sobie, hihihi)

Podstawowe czy to miłość jest, a jeśli tak to czy jest odwazjemniona.

**

"She loves me, yeah, yeah, yeah" Love

blog filmowy
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4478631
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 19 Sie, 2005 20:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

taaa miłość to to nie jest:) nie znasz pojęcia tego słowa to, że coś czujesz to może być zauroczenie albo niestrawność Laughing jeśli ty masz np. 15 lat a on 25 to to nie ma
najmniejszego .
Tak wogóle ty go nawet nie znasz może się okazać jakiś debilem i wogólem i jak tu można mówić o miłości??

Numer Gadu-Gadu
6345828
Kielbasa Chann
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 19 Sie, 2005 20:25   

Sorka ale pislas ze jestes nastolatka to skoro jestes nastka to mozesz miec 11 a mozesz miec 19 lat. Tak jak napisalas milosc niezna wieku ale jak ktos ma np.10 a ktos 20?? To wogole roznica nie zauwazalna nie??
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 19 Sie, 2005 20:26   

Trudno powiedzieć cokolwiek sensownego, jeśli nie znamy tej różnicy wieku :]
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 19 Sie, 2005 20:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ojiari666 dziękuję

napisałś również wcześniej :
"z twojego stylu wypowiedzi i avatara, tak dojżała znów nie jesteś"

przyzam ,że się śpieszyłam i niezbyt pięknie zostało ułożone Wink
a co rozumiesz przez " avatara"
-każdy moze sobie stawić jakiego chce Laughing hehe
zmieniłam i co teraz

różnica to 11 lat

co on czuje do mnie to nie wiem ,ale była sytuacja ,ze rozmawiał z kolegą a zerkał ciągle na mnie ,nie daje mi do zrozumeinia,ze jestem dla neigo g*****ą Wink

Ostatnio zmieniony przez malinka dnia Pią 19 Sie, 2005 20:33, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Kielbasa Chann
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 19 Sie, 2005 20:29   

malinka napisał/a:
różnica to 11 lat

Nie komentuje tego
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 19 Sie, 2005 20:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Why ??

Heyah napisała w innym temacie ,że ma chłopaka o 9 lat starszego ,a ja jestem od niej starsza Exclamation

Ostatnio zmieniony przez malinka dnia Pią 19 Sie, 2005 20:32, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 19 Sie, 2005 20:32   

Kielbasa Chann napisał/a:
malinka napisał/a:
różnica to 11 lat

Nie komentuje tego

Mój dziadek był starszy od babci 14 lat. I jakoś im to nie przeszkadzało.
Autorce tematu w każdym bądź razie radzę poczekać... kilka lat. ;P
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 19 Sie, 2005 20:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kielbasa Chann napisał/a:
Sorka ale pislas ze jestes nastolatka to skoro jestes nastka to mozesz miec 11 a mozesz miec 19 lat. Tak jak napisalas milosc niezna wieku ale jak ktos ma np.10 a ktos 20?? To wogole roznica nie zauwazalna nie??

napisałam ,że nie podaje wieku bo mi głupio go napisać na tym właśnie forum ,zapewne ktoś by napisał ,że to forum dla "dzieci" tak jak już ktoś napisał w innym temacie dziewczynie majacej 18 lat
ale zdradzę że jestem blisko 20-stki

PostWysłany: Pią 19 Sie, 2005 20:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgaduję: 16 lat - wpadłem?

yay 27 lat? Masz słabość to dużo starszych widzę Razz

Niestety, nic dobrego nie wróżę, ale i tak powodzenia ;p

edit: blisko dwudziestki? I ty jeszcze się zastanawiasz?
**

"Ktoś mnie pokochał, świat nagle zawirował" Love Love Love

blog filmowy

Ostatnio zmieniony przez Ojiari666 dnia Pią 19 Sie, 2005 20:40, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4478631
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi