Wysłany: Czw 14 Sie, 2003 22:25 Ahhh te kolezanki!!!!!!!!
zawsze mialam problemy z koleankami. bylam zbyt naiwna lub latwowierna. jednak teraz poznalam dziewczyne ktora uwazalam za osobe wyjatkowo spoko. bardzo ja polubilam i jak mi sie wydawalo ona mnie tez. ale wczoraj podczas rozmowy z jednym z qmpli dowiedzialam sie ze ona ciagle na mnie nadaje. stwierdzila ze zyje z moim facetem jedynie na stopie kolezenskiej, ze lubie sloneczniki tylko i wylacznie z tego powodu ze sa "znakiem" woodstock'u, ze lubie guns n roses dlatego bo ona lubi. w oczach znajomyc zrobila ze mnie pozerke. od niedawna mam dready wiec stwierdzila( to juz w rozmowie twarza w twarz) ze dzieki mojej naglej zmienie stylu cos jeszcze ze mie bedzie, ze z popersa zmienie sie w pozadna rockendrolowe!!!!!!!!! Ludzie jak to uslyszalam to myslalam ze ja zabije. poza tym stwierdzila ze ja PODRYWAM JEJ FACETA!!!!!!!!!!!!!!! racja lubie go bardzo, uwazam go za super faceta, swietnie sie dogadujemy, super sie zawsze bawimy, robil mi dready wiec... no sami rozumiecie jak to jest. kiedys nawet mi sie podobal, ona o tym wie. ale od momentu kiedy ona z nim jest dalam sbie spokuj, powiedzialam : Laska skoncz juz! masz swietnego faceta! zostaw Afro w spokoju!!!!!!!!!!!! Tak tez zrobilam!!!!! JUuz wiecej nie powiedzialam ze mi sie podoba!!!!!!!!! teraz jestem szczesliwa z moim chlopakiem i jest suuper. tylko kolezanka tego nie rozumie. blagam powiedzcie jak jej wtylumaczyc ze myl sieco do mojej osoby!!!!!!!!!!!!!!! aha i czy w ogole powinnam z nia jeszcze gadac??
Z gory dziekuje za pomoc!!!!!!!!!
Jesli ktos mi wykreca taki numer to zawsze z qmplami <zeby bylo bardziej brutalnie >dopadne goscia i wytlumaczymy mu ze tak niepowinien robic i kaze wszystko odkrecic i jeszcze pare kopniakow
No niby powinnam sama go rozwiazać, ale jakos nie umiem.ja jestem raczej pokojowo nastawiona do swiata..i ludz. nie mam zamiaru nikogo bic. hihi tylko hie wiem jak jej to wytlumaczyc.... qrcze nooo..
Ja myślę tak...powinnas pogadać z tą qmpelą w 4 oczy i to b.poważnie. Powiedz jej całą prawdę (ona musi być świadoma). Ale tak na serio to ja myśle, że powinnaś ją olać , skoro ona jest taka a nie inna to jej nsłowa tesh są "puste" .Nie ma powodu się tym przejmować . no a skoro upokorzyła Cie przy tym chlopaku to najlepiej zrobisz jeśli pogadash razem z nia i koniecznie z nim! ...wytłumaczysz wszystko i to sprostujesz.. . A potem to naprawde ją olewaj, bo szkoda czasu na taką osobę jak ona ... , naprawde Pozdroofka Olka =D