| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
zwierzaki
Autor Wiadomość
zielona żabka
Gość
PostWysłany: Wto 27 Maj, 2003 17:05   zwierzaki

Cytat:
elo! mam wielki problem!
zdechł mi mój najukochańszy w świecie żółwik!!!!!
ciągle mi go brakuje!!!!!!!!!!
nawet po śmierci dziadka tak nie rozpaczałam jak po jego
Przejdź na dół
Michal_

PostWysłany: Sob 31 Maj, 2003 08:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co zaba
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 27 Wrz, 2003 09:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

współczuje Ci..mi też zdechł chomik niedawno bardzo za nim tęskniłam i brakowało mi go ale trzeba żyć dalej...kup sobie trugie zwierzątko i pomyśl że twój żółw jets w niebie i tam mu bardzo dobrze
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 09 Gru, 2003 17:54   Re: zwierzaki Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zielona żabka napisał/a:
Cytat:
elo! mam wielki problem!
zdechł mi mój najukochańszy w świecie żółwik!!!!!
ciągle mi go brakuje!!!!!!!!!!
nawet po śmierci dziadka tak nie rozpaczałam jak po jego

Sorry, ale według mnie to coś jest nie tak...jak można rozpaczać bardziej po śmierci żółwia niż dziadka?? Dla mnie to bardzo dziwne...myśle że ktos tu sobie żarty robi...(sorry jeśli się myle)

Numer Gadu-Gadu
730730
ginny

PostWysłany: Sob 24 Sty, 2004 21:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[quote="Michal_"]co zaba lol
Cytat:
Powrót do góry
Xesquio Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 25 Sty, 2004 10:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Heheh zabka sama sie cytuje hehehe Razz smieszne to ale do rzeczy hehe nie no juz spoko ;] Nikt niezyje wiecznie i kazdy kiedys umiera. Ale moim zdaniem dziadek chyba wazniejszy jest niz żolwik i to troche nienormalne.
Niewiem na jakiej podstawie mam ci pomoc bo twoj post jest dziwnie sformulowany.

P.S. Ginny twoj post... nierozumiem jego tresci :/

Numer ICQ
ginnny
Gość
PostWysłany: Pią 30 Sty, 2004 17:14   Witam...

wWitam wszystkich.... jak wiem to tu mowimy o zwierzakach!a nie o innych tematach.wiemy ze zwierzat jest wiele ale teraz mowimy cos co lubimy najbardziej ze zwierzaka wiemy ze kazdy coc lubi.to piszcie co lubicie najbardziej Razz jak chcecie moje gg to prosze:1129009
Powrót do góry
ginny

PostWysłany: Pią 30 Sty, 2004 20:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wWitam wszystkich.... jak wiem to tu mowimy o zwierzakach!a nie o innych tematach.wiemy ze zwierzat jest wiele ale teraz mowimy cos co lubimy najbardziej ze zwierzaka wiemy ze kazdy coc lubi.to piszcie co lubicie najbardziej jak chcecie moje gg to prosze:1129009

Echh no szkoda lae trzeba wszystko zrzumiec to musi kazdy dorosnac... Very Happy
Powrót do góry
katarzyna

PostWysłany: Sob 20 Mar, 2004 10:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

każdemu jest przykro po śmierci ,szczególniepo smierci kochaniutkiego pupilka. nie mart sie, twoj zolwik teraz bedzie w niebie dla zwierzat razem z innymi zwierzaczkami Smile

MEFIU
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 29 Cze, 2004 14:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moje kondolęcje tez miałem kiedys żółwie stepowe (2 samiczki i 1 samiec) i 2 żółwie wodne (czerwonolice) stepowe mi zdechły na salmonele, a wodne musiałem oddać też mi ich brakowało ale niemogę przeciez przez coałe życie byc w żałobie dlatego juz nikupiłem sobie następnych żółwi tylko inne zwierzę z kilku powodów
1) Nastepny żółw by mnie dokońca dobił po śmierci tamtych
2) Jeśli kupujemy żółwie wtedy wspieramy handel żółwiami kilak razy spotkałem się w telewizji jak żółwie są przewożone do sklepów zoologicznych w strasznych warunkach połowa z nich nie przeżywa podróży dlatego postanowiłem juz nie kupować żółwi tylko myszoskoczka.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
BRAK
Odpowiedz do tematu