Ja jeszcze nie kupuję Victora Gimnazjalisty , tylko Victora Juniora To prawie to samo , tylko że Victor Gimnazjalista jest dla gimnazjalistów, a Junior dla tych młodszych Bardzo lubię Victora. Są tam testy dla Szostych klas , streszczenia i opracowania lektur no i różne pomoce naukowe A po za tym dużo fajnych opowiadań i ciekawostek
Mam! Mam! Mam!
Kalendarz rzeczywiście fajny,dzięki za poinformowanie,choć chyba i tak bym sobie kupiła Ej...NIe zauważyliście,że kosztował prawie 7 zł, był o chyba 10 czy 20 stron chudszy a niby kalendraz to BEZPŁATNY dodatek? Coś mi tu smierdzi...
Mróweczka
Mróweczka!! Zupełnie się z tobą zgadzam!! Często w telewizji w reklamie mówią, że np. film na DVD jest za darmo, a późnie jak sie pójdzie do sklepu i spojrzy na cenę, to sie okazuje, że zamiast płacić np. 4.50 płaci sie około 10 zł. To jest jakieś chore...!!
_________________ zazulita
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 06 Sty, 2005 19:47
zazulita napisał/a:
Mróweczka!! Zupełnie się z tobą zgadzam!! Często w telewizji w reklamie mówią, że np. film na DVD jest za darmo, a późnie jak sie pójdzie do sklepu i spojrzy na cenę, to sie okazuje, że zamiast płacić np. 4.50 płaci sie około 10 zł. To jest jakieś chore...!!
Ta, każdy wyklina że oszukują, ale że dostaje się FILM NA DVD ZA 10ZŁ to już nikt nie zauważa .
Ta, każdy wyklina że oszukują, ale że dostaje się FILM NA DVD ZA 10ZŁ to już nikt nie zauważa .
Też się z Tobą zgadzam, ale uważam, że nie powinni pisać, że film jest GRATIS, bo tak nie jest...
Wiecie, nie tylko z pismami tak jest. Do herbaty "gratis" kubek [przynajmniej 5 zł. więcej kosztuje herbata], do soku gratis 25ml [parę zł. więcej] itd. To po prostu taki chwyt reklamowy. Był, jest i będzie o ile lepszego nie wymyślą
Też się z Tobą zgadzam, ale uważam, że nie powinni pisać, że film jest GRATIS, bo tak nie jest...
Bo prawda jest taka, że film jest za 10zł + gazeta gratis .
Btw, to jest taki chł.... chł.... chł..... chł........ chłyt matentitowy (kto oglądał "Chińską restaurację" kabaretu Ani Mru Mru, ten wie, o co chodzi ).
Bo prawda jest taka, że film jest za 10zł + gazeta gratis .
Btw, to jest taki chł.... chł.... chł..... chł........ chłyt matentitowy (kto oglądał "Chińską restaurację" kabaretu Ani Mru Mru, ten wie, o co chodzi ).
Ogladałam Lubiem Ani Mru mru jeszcze Kabaret moralnego niepokoju jest faaany
Kinga to jest metoda na zapamiętywanie dat. Każdej cyfrze odpowiada jakaś litera,która kojarzy się z ową cyfrą, i wtedy kiedy ułoży się jakiś wyraz można bezproblemowo zapamiętać daty
Mróweczka