| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Wivtor gimnazjalista
Autor Wiadomość
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 30 Gru, 2004 22:39   Wivtor gimnazjalista Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Polecam kupić nowy numer wictoa gimnazjalisty. Oprucz fajnego kalendarza jest tam naprawde fajna metoda uczenia się dat.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 30 Gru, 2004 22:54   Re: Wivtor gimnazjalista

Akacja12 napisał/a:
Polecam kupić nowy numer wictoa gimnazjalisty. Oprucz fajnego kalendarza jest tam naprawde fajna metoda uczenia się dat.

płacą ci za reklamę?
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 31 Gru, 2004 12:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ej no może po prostu chce innych poinformować Rolling Eyes
A ja byłam przedwczoraj w sklepie i nie było...
Ale dzięki Akacja,na pewno kupię Wink
Mroweczka Kwiat

kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 31 Gru, 2004 13:02   

okej, sorry poniosło mnie
ale to zabrzmiało jak reklama albo jak przechwałka
Powrót do góry
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 31 Gru, 2004 13:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też sobie kupiłam!! Kalendarz jest bardzo fajny!! Równiez polecam wszystkim!! Wink

Pozdrawiam!

Numer Gadu-Gadu
8619585
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Pią 31 Gru, 2004 21:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jeszcze nie kupuję Victora Gimnazjalisty , tylko Victora Juniora Wink To prawie to samo , tylko że Victor Gimnazjalista jest dla gimnazjalistów, a Junior dla tych młodszych Wink Bardzo lubię Victora. Są tam testy dla Szostych klas , streszczenia i opracowania lektur no i różne pomoce naukowe Wink A po za tym dużo fajnych opowiadań i ciekawostek Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 06 Sty, 2005 17:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam! Mam! Mam!
Kalendarz rzeczywiście fajny,dzięki za poinformowanie,choć chyba i tak bym sobie kupiła Wink Ej...NIe zauważyliście,że kosztował prawie 7 zł, był o chyba 10 czy 20 stron chudszy a niby kalendraz to BEZPŁATNY dodatek? Coś mi tu smierdzi...
Mróweczka Kwiat

Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 06 Sty, 2005 17:55   

Kupie oczywsiście biggrin Tylko ja jestem jeszcze w podstawówce Razz
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 06 Sty, 2005 19:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mróweczka!! Zupełnie się z tobą zgadzam!! Często w telewizji w reklamie mówią, że np. film na DVD jest za darmo, a późnie jak sie pójdzie do sklepu i spojrzy na cenę, to sie okazuje, że zamiast płacić np. 4.50 płaci sie około 10 zł. To jest jakieś chore...!!

Numer Gadu-Gadu
8619585
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 06 Sty, 2005 19:47   

zazulita napisał/a:
Mróweczka!! Zupełnie się z tobą zgadzam!! Często w telewizji w reklamie mówią, że np. film na DVD jest za darmo, a późnie jak sie pójdzie do sklepu i spojrzy na cenę, to sie okazuje, że zamiast płacić np. 4.50 płaci sie około 10 zł. To jest jakieś chore...!!

Ta, każdy wyklina że oszukują, ale że dostaje się FILM NA DVD ZA 10ZŁ to już nikt nie zauważa Confused.
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 17:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Himitsu napisał/a:
zazulita napisał/a:

Ta, każdy wyklina że oszukują, ale że dostaje się FILM NA DVD ZA 10ZŁ to już nikt nie zauważa Confused.

Też się z Tobą zgadzam, ale uważam, że nie powinni pisać, że film jest GRATIS, bo tak nie jest... Rolling Eyes

Numer Gadu-Gadu
8619585
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 17:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiecie, nie tylko z pismami tak jest. Do herbaty "gratis" kubek [przynajmniej 5 zł. więcej kosztuje herbata], do soku gratis 25ml [parę zł. więcej] itd. To po prostu taki chwyt reklamowy. Był, jest i będzie o ile lepszego nie wymyślą Razz

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 18:06   

zazulita napisał/a:
Też się z Tobą zgadzam, ale uważam, że nie powinni pisać, że film jest GRATIS, bo tak nie jest... Rolling Eyes

Bo prawda jest taka, że film jest za 10zł + gazeta gratis Wink.
Btw, to jest taki chł.... chł.... chł..... chł........ chłyt matentitowy (kto oglądał "Chińską restaurację" kabaretu Ani Mru Mru, ten wie, o co chodzi Wink).
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pią 07 Sty, 2005 18:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Himitsu napisał/a:
zazulita napisał/a:

Bo prawda jest taka, że film jest za 10zł + gazeta gratis Wink.
Btw, to jest taki chł.... chł.... chł..... chł........ chłyt matentitowy (kto oglądał "Chińską restaurację" kabaretu Ani Mru Mru, ten wie, o co chodzi Wink).

Ogladałam biggrin Lubiem Ani Mru mru Razz jeszcze Kabaret moralnego niepokoju jest faaany Smile

A może ktos powie jaka to metoda jest opisana ?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 08 Sty, 2005 15:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kinga to jest metoda na zapamiętywanie dat. Każdej cyfrze odpowiada jakaś litera,która kojarzy się z ową cyfrą, i wtedy kiedy ułoży się jakiś wyraz można bezproblemowo zapamiętać daty Wink
Mróweczka Kwiat

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu