Chłopaki, opiszcie jakie dziewczyny wam sie podobają???
Włosy,wzrost,cera,ubiór itp....
KoT Gość
Wysłany: Pon 29 Lis, 2004 23:32
Witam.
Nie skasuję tematu, ale nie widzę jego sensu. Przecież np. mnie mogą się podobać filigranowe blondynki, a Pułkownikowi czy Inteligentowi wysokie brunetki. To jest kwestia jak najbardziej subiektywna i nic Ci nie da, jeżeli powiemy jakie dziewczyny nam się podobają. Uogólnię, by choć trochę Ci pomóc. Lubię, kiedy dziewczyna jest czysta, tak ubrana, schludnie. I jak ładnie pachnie, byle nie za mocno. Tyle.
Pozdrawiam
Ogólnie podoba mi się mnóstwo dziewcząt gdyż Polki są naprawde urodziwe. Ale chodzi wam o ideał tak no to ja mam dwa.
1) Około 155/65 wzrostu, kruczoczarne proste włoski gdzięś tak po pas, piękne czarne oczy, karminowe usteczka, cera mleczna, pierś łabędzia i kibić wsysmukła. Cicha spokojna kochajaca, lubiąca sztukę i poezję a przedewszystkim INTELIGENTA.
2) Wyższa żywiołowa Z bują rudą kręconą czupryną, FIglarnymi zielonymi oczami, piegi ? czemu nie. Skora do tańca śmiechu i figli. Piwko czemu nie ? Tryskająca dowcipem i humorkiem, dziewczyna iskierka . Ale przede wszystkim Inteligentna
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
1) Taka z ktora o wszystkim mozesz pogadac
2) Zawsze Cie wyslucha i zrozumie
3) Doradzi lub odradzi cos
4) Z poczuciem humoru
5) Nie traktujaca wszystkiego smiertelnie powaznie
6) Tolerancyjna
7) No i musi miec to cos w spojrzeniu i w srodku rzecz jasna
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 04 Mar, 2005 13:07
zaórwno Tsej jak i Otwieracz myślą dokładnie tak samo
najważniejsze by umiała gotować i to perfekcyjnie i to ma byc jej pasja a nie nie przekleństwo
przecie na z czasem największa pięknosc sie zmieni w potwore bo człowieka ciało zaczyna obumierać po 24 roku życia i marszcza sie mitohądria co powoduje wiszaca skore a jesli chodzi o facetow to poped seksualny tez maleje z czasem albo i szybko a przyjemnosci z jedzenia nie mozna odebrac az do samej smierci...słyszał ktos o powiedzeniu "przez żołądek do serca"
a i to tez cholernie wazne...musi być płodna więc jak powiadał Petroniusz do Nerona to racja za wąskie w biodrach mają kłopoty z rodzeniem dzieci
to juz moze byc kontrowersyjne : mianowicie "puszyste" tak jak było powiedziane w "How High" czynia dobra amortyzacje przy ruchaniu...
to pragmatyczny punkt widzenia...
miło by było jak by była ładna nie piękna ale ładna (co to znaczy?) - ze to znaczy za jak sie na owa spojrzy w dowolnym jej momencie isteniena to mozna sie zakochac z miejsca czytaj jest prześliczna w momencie gdy jest brudna zmeczona zła upita ledwie wstala bez makijarzu w okropnym ubraniu itd...
piękno mozna sobie przypisac dorobic a ładność(przepraszam za neologizm)jest czyms bardziej wrodzonym
no i na koncu woń głos styl chodzenia gracja mimika włosy(np łyse sa skreślane z miejsca)
charakter umieszcze w odzielnej grupie bo jest diabelnie względny ale to cos co mozna kształtować he he moj ulubiony cytat "Cóź może zmienić nature człowieka?"
czy to panie zadowala to coś w rodzaju podświadomego okreslania partnerki
a tak pewnie interesuje was tez wielkosc piersi to wplywa na podswiadomosc ze kobieta ktora ma duzy owych rozmiar moze spobie pozwolic na nie bo jest zdrowa i gotowa do rozpłodu...ale gusta sa rozne - odwolaj sie do charakteru ktory jest zmienny jak notowania giełdowe...
"kłusownik Harker wrzucił ostatnia łopate ziemi do grobu staruszki.Uznał że należy powiedzieć kilka słów.
-To by było na tyle"
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 04 Mar, 2005 13:19
No z charakteru to tak: *ideał
1.Miła, spokojna
2.poczucie humoru, zawsze uśmiech na twarzy
3.Opiekuńczość
4. Szalona-40% poważna-60%
5. itp itd
Z wygląu not tak: *ideał
1.rozpuszczone włosy *bombastico *
2. Szczupła
3.Opalona
4.niższa *nie musi, ale lepiej by było *
5.wysportowana *tylko trochę*
6. itp itd
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 04 Mar, 2005 19:33
hahah może weźmie mnie ktoś do domu
potrafie i bardzo lubie gotowac : > raz na 'jakis czas' łapie mnie mania na sprzątanie (niestety 'jakis czas' przychodzi dośc żadko ) takie fe dziecko to ja chyba nie jestem, a z charakteru to poznać mnie mozna tylko osobiscie =).
a moze na probe hyh, no coz =]
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 04 Mar, 2005 19:53
1.Miła, spokojna ee no nie za bardzo
2.poczucie humoru, zawsze uśmiech na twarzy no prawie zawsze
3.Opiekuńczość moze moze
4. Szalona-40% poważna-60% szalona 90% ale kiedy trzeba moze być śmiertelnie powazna
Z wygląu not tak: *ideał 1.rozpuszczone włosy *bombastico * eeee nie wiem co na to odpowiedziec
2. Szczupła no to to sie zgadza
3.Opalona nie za bardzo, nie lubie byc opalona, wole być blada =)
4.niższa *nie musi, ale lepiej by było * nie żeby coś, ale mam ze 166 5.wysportowana *tylko trochę* co nieco sie tam zrobić potrafi =)
haha, ja jestem jedna na milion =p innej takiej na swiecie nie ma =D
na probe? hmm
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
1.Miła, spokojna :Miła to być potrafi ale straszna cholerycznka i niespokojna dusza z niej
2.poczucie humoru, zawsze uśmiech na twarzy: humor to jakiś tam ma ale nieczai moich wysublimowanych żartów docinków i nuansów....
3.Opiekuńczość: Raczej nie, napewnoe nie w stosunku do brata..
4. Szalona-40% poważna-60% szalona 90% ale kiedy trzeba moze być śmiertelnie powazna (tu sie zgodzę, poważna jest jak się obrazą i [cenzura] na cały świat...)
Z wygląu not tak: *ideał(zależy czyj )
1.rozpuszczone włosy *bombastico * Łaźi różnie, to już ja więcej łaże w rozpuszczonych niż ona
2. Szczupła : nawet za chuda, masz żryć cholero
3.Opalona nie za bardzo, nie lubie byc opalona, wole być blada =) (I tu mosz rajcja )
4.niższa *nie musi, ale lepiej by było * nie żeby coś, ale mam ze 166 (i starczy ci )
5.wysportowana *tylko trochę* co nieco sie tam zrobić potrafi =) (silna to ona niejest, zato dosyć gibka, niby ćwiczy Kapułere .... żuca niebezpiecznymi prezdmiotami we mnie )
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 05 Mar, 2005 15:07
Dla mnie to dziewczyna może być ode mnie wyższa (sam jestem konus- około 170 cm), ale wysokie to ja lubie bardzo chude (za to niskie to z odrobiną ciałka). Poza tym to wszystko już niemal napisał Tsej w swoim poście.
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Sob 05 Mar, 2005 15:28
Otwieracz napisał/a:
zaórwno Tsej
przecie na z czasem największa pięknosc sie zmieni w potwore bo człowieka ciało zaczyna obumierać po 24 roku życia i marszcza sie mitohądria co powoduje wiszaca skore
a jesli chodzi o facetow to poped seksualny tez maleje z czasem
- a i to tez cholernie wazne...musi być płodna więc jak powiadał Petroniusz do Nerona to racja za wąskie w biodrach mają kłopoty z rodzeniem dzieci -
a tak pewnie interesuje was tez wielkosc piersi to wplywa na podswiadomosc ze kobieta ktora ma duzy owych rozmiar moze spobie pozwolic na nie bo jest zdrowa i gotowa do rozpłodu...
kim jest tsej?
wypraszam sobie mnie nic jescze nie obumiera - chyba ze komorka jajowa raz w miesiacu, oraz naskorek, ale to zdaza sie tez dzieciom, poza tym nic mi nie wisi - owszem ludzie starzeja sie szybko ale 24 lata to aby daleko wysuniete wnioski?
z jakim czasem? chyba kolo 40?
moze neron sie znal na paleniu a petroniusz na wierszach i dobrym guscie ale na rodzeniu to chyba raczej sie nie znali - moje doswiadczenia wskazuja na cos zuplenie odwrotnego (kolezanki z waskimi biodrami maja po kilkoro dzieci a porody trwaly nie dluzej niz godzine, kolezanki szerokie w biodrach wrecz odwrotnie)
czy ty przypadkim nie jestes przeciwnikiem podswiadomosci, rzeczy niezbadanych oraz nauk wynikajacych z ewolucji?
ja rozumiem otwieraczu ze to twoj gust i taki kobietki lubisz, ale hmm jakies niefortunne przyklady dales (zwlaszcza z tym obumieraniem i wiszeniem po 24 roku zycia)