| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Dla Chłopców
Autor Wiadomość
Minnie
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 21:06   Dla Chłopców

Chłopaki, opiszcie jakie dziewczyny wam sie podobają???
Włosy,wzrost,cera,ubiór itp....
Przejdź na dół
KoT
Gość
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 23:32   

Witam.
Nie skasuję tematu, ale nie widzę jego sensu. Smile Przecież np. mnie mogą się podobać filigranowe blondynki, a Pułkownikowi czy Inteligentowi wysokie brunetki. To jest kwestia jak najbardziej subiektywna i nic Ci nie da, jeżeli powiemy jakie dziewczyny nam się podobają. Uogólnię, by choć trochę Ci pomóc. Lubię, kiedy dziewczyna jest czysta, tak ubrana, schludnie. I jak ładnie pachnie, byle nie za mocno. Tyle.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
adam(o)_1991 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 13:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh dla tych chłopaków "coś wartych" to nie ważny jest wygląd.Ważna jest czułość,musi być miła...no i intelignetna and wstydliwa ;-)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3340189
roger-1989 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 21:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a po co ci to sam nie masz zdania moze najpierw ty cos napisz

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2874436
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 20:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ogólnie podoba mi się mnóstwo dziewcząt gdyż Polki są naprawde urodziwe. Ale chodzi wam o ideał tak no to ja mam dwa.

1) Około 155/65 wzrostu, kruczoczarne proste włoski gdzięś tak po pas, piękne czarne oczy, karminowe usteczka, cera mleczna, pierś łabędzia i kibić wsysmukła. Cicha spokojna kochajaca, lubiąca sztukę i poezję a przedewszystkim INTELIGENTA.
2) Wyższa żywiołowa Z bują rudą kręconą czupryną, FIglarnymi zielonymi oczami, piegi ? czemu nie. Skora do tańca śmiechu i figli. Piwko czemu nie ? Tryskająca dowcipem i humorkiem, dziewczyna iskierka Smile. Ale przede wszystkim Inteligentna Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
LookAtYourSelf Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 06 Gru, 2004 17:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1) Taka z ktora o wszystkim mozesz pogadac
2) Zawsze Cie wyslucha i zrozumie
3) Doradzi lub odradzi cos
4) Z poczuciem humoru
5) Nie traktujaca wszystkiego smiertelnie powaznie
6) Tolerancyjna
7) No i musi miec to cos w spojrzeniu i w srodku rzecz jasna
Mr. Green
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 13:07   

zaórwno Tsej jak i Otwieracz myślą dokładnie tak samo
najważniejsze by umiała gotować i to perfekcyjnie i to ma byc jej pasja a nie nie przekleństwo
przecie na z czasem największa pięknosc sie zmieni w potwore bo człowieka ciało zaczyna obumierać po 24 roku życia i marszcza sie mitohądria co powoduje wiszaca skore a jesli chodzi o facetow to poped seksualny tez maleje z czasem albo i szybko a przyjemnosci z jedzenia nie mozna odebrac az do samej smierci...słyszał ktos o powiedzeniu "przez żołądek do serca"
a i to tez cholernie wazne...musi być płodna więc jak powiadał Petroniusz do Nerona to racja za wąskie w biodrach mają kłopoty z rodzeniem dzieci
to juz moze byc kontrowersyjne : mianowicie "puszyste" tak jak było powiedziane w "How High" czynia dobra amortyzacje przy ruchaniu...
to pragmatyczny punkt widzenia...
miło by było jak by była ładna nie piękna ale ładna (co to znaczy?) - ze to znaczy za jak sie na owa spojrzy w dowolnym jej momencie isteniena to mozna sie zakochac z miejsca czytaj jest prześliczna w momencie gdy jest brudna zmeczona zła upita ledwie wstala bez makijarzu w okropnym ubraniu itd...
piękno mozna sobie przypisac dorobic a ładność(przepraszam za neologizm)jest czyms bardziej wrodzonym
no i na koncu woń głos styl chodzenia gracja mimika włosy(np łyse sa skreślane z miejsca)
charakter umieszcze w odzielnej grupie bo jest diabelnie względny ale to cos co mozna kształtować he he moj ulubiony cytat "Cóź może zmienić nature człowieka?"
czy to panie zadowala to coś w rodzaju podświadomego okreslania partnerki
a tak pewnie interesuje was tez wielkosc piersi to wplywa na podswiadomosc ze kobieta ktora ma duzy owych rozmiar moze spobie pozwolic na nie bo jest zdrowa i gotowa do rozpłodu...ale gusta sa rozne - odwolaj sie do charakteru ktory jest zmienny jak notowania giełdowe...
"kłusownik Harker wrzucił ostatnia łopate ziemi do grobu staruszki.Uznał że należy powiedzieć kilka słów.
-To by było na tyle"
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 13:19   

No z charakteru to tak: *ideał
1.Miła, spokojna
2.poczucie humoru, zawsze uśmiech na twarzy Smile
3.Opiekuńczość
4. Szalona-40% poważna-60% Smile
5. itp itd Razz
Z wygląu not tak: *ideał Razz
1.rozpuszczone włosy *bombastico Mr. Green *
2. Szczupła
3.Opalona
4.niższa *nie musi, ale lepiej by było Razz *
5.wysportowana *tylko trochę*
6. itp itd

Razz
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 14:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Takie dziewczyny jakich szukacie jest w cholere do okoła.... tylko trzeba taką złapać i niepuszczać Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 19:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hahah może weźmie mnie ktoś do domu Wink
potrafie i bardzo lubie gotowac : > raz na 'jakis czas' łapie mnie mania na sprzątanie (niestety 'jakis czas' przychodzi dośc żadko Wink) takie fe dziecko to ja chyba nie jestem, a z charakteru to poznać mnie mozna tylko osobiscie =).
a moze na probe Wink hyh, no coz =]

Numer Gadu-Gadu
2891618
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 19:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja typuje podobnie do Arena Razz
jezeli ktos pasuje do opisu to z checia przyjme na probe Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 19:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1.Miła, spokojna ee no nie za bardzo
2.poczucie humoru, zawsze uśmiech na twarzy Smile no prawie zawsze
3.Opiekuńczość moze moze
4. Szalona-40% poważna-60% Smile szalona 90% ale kiedy trzeba moze być śmiertelnie powazna
Z wygląu not tak: *ideał Razz
1.rozpuszczone włosy *bombastico Mr. Green * eeee nie wiem co na to odpowiedziec
2. Szczupła no to to sie zgadza
3.Opalona nie za bardzo, nie lubie byc opalona, wole być blada =)
4.niższa *nie musi, ale lepiej by było Razz * nie żeby coś, ale mam ze 166 Wink
5.wysportowana *tylko trochę* co nieco sie tam zrobić potrafi =)

haha, ja jestem jedna na milion =p innej takiej na swiecie nie ma =D

na probe? hmm

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 22:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To może obiektywnie z mojej strony o tobie Smile

1.Miła, spokojna :Miła to być potrafi ale straszna cholerycznka i niespokojna dusza z niej
2.poczucie humoru, zawsze uśmiech na twarzy: humor to jakiś tam ma ale nieczai moich wysublimowanych żartów docinków i nuansów....
3.Opiekuńczość: Raczej nie, napewnoe nie w stosunku do brata..
4. Szalona-40% poważna-60% szalona 90% ale kiedy trzeba moze być śmiertelnie powazna (tu sie zgodzę, poważna jest jak się obrazą i [cenzura] na cały świat...)
Z wygląu not tak: *ideał(zależy czyj Razz)
1.rozpuszczone włosy *bombastico * Łaźi różnie, to już ja więcej łaże w rozpuszczonych niż ona Razz
2. Szczupła : nawet za chuda, masz żryć cholero Smile
3.Opalona nie za bardzo, nie lubie byc opalona, wole być blada =) (I tu mosz rajcja Smile)
4.niższa *nie musi, ale lepiej by było * nie żeby coś, ale mam ze 166 (i starczy ci Razz)
5.wysportowana *tylko trochę* co nieco sie tam zrobić potrafi =) (silna to ona niejest, zato dosyć gibka, niby ćwiczy Kapułere Razz.... żuca niebezpiecznymi prezdmiotami we mnie Razz)

Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 15:07   

Dla mnie to dziewczyna może być ode mnie wyższa (sam jestem konus- około 170 cm), ale wysokie to ja lubie bardzo chude (za to niskie to z odrobiną ciałka). Poza tym to wszystko już niemal napisał Tsej w swoim poście.
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 15:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Otwieracz napisał/a:
zaórwno Tsej

przecie na z czasem największa pięknosc sie zmieni w potwore bo człowieka ciało zaczyna obumierać po 24 roku życia i marszcza sie mitohądria co powoduje wiszaca skore

a jesli chodzi o facetow to poped seksualny tez maleje z czasem

- a i to tez cholernie wazne...musi być płodna więc jak powiadał Petroniusz do Nerona to racja za wąskie w biodrach mają kłopoty z rodzeniem dzieci -
a tak pewnie interesuje was tez wielkosc piersi to wplywa na podswiadomosc ze kobieta ktora ma duzy owych rozmiar moze spobie pozwolic na nie bo jest zdrowa i gotowa do rozpłodu...

kim jest tsej?
wypraszam sobie mnie nic jescze nie obumiera - chyba ze komorka jajowa raz w miesiacu, oraz naskorek, ale to zdaza sie tez dzieciom, poza tym nic mi nie wisi - owszem ludzie starzeja sie szybko ale 24 lata to aby daleko wysuniete wnioski? Wink
z jakim czasem? chyba kolo 40?
moze neron sie znal na paleniu a petroniusz na wierszach i dobrym guscie ale na rodzeniu to chyba raczej sie nie znali - moje doswiadczenia wskazuja na cos zuplenie odwrotnego (kolezanki z waskimi biodrami maja po kilkoro dzieci a porody trwaly nie dluzej niz godzine, kolezanki szerokie w biodrach wrecz odwrotnie)
czy ty przypadkim nie jestes przeciwnikiem podswiadomosci, rzeczy niezbadanych oraz nauk wynikajacych z ewolucji?

ja rozumiem otwieraczu ze to twoj gust i taki kobietki lubisz, ale hmm jakies niefortunne przyklady dales (zwlaszcza z tym obumieraniem i wiszeniem po 24 roku zycia) Smile
Powrót do góry
Strona 1 z 7 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Odpowiedz do tematu