podobam mi sie dziewczyna ale nie wiem jak jej to powiedzieć nie umiem do niej podejść i powiedzieć ze mi sie podoba ani listu do niej napisać a pozatem bojes sie ze mnie wyśmieje
_________________ >TOMEK<
Zakochana Gość
Wysłany: Sob 05 Kwi, 2003 22:16
Hej... Postanowiłam ci odpoweidzeć... Oto moje propozycje (tzn jakbym ja chciała być zagadnięta przez chłopaka:))
1Jeżeli organizują w waszej szkole dyskoteki, to dowiedz się (dyskretnie np. puść kartkę po klasie - na jakiejś luzniejszej lekcji..."Jeśli idziesz na dzisiejszą dyskotekę, to się wpisz na listę...") czy Ona na nią idzie... jeśli tak, to podejdź do niej na wolnym i poproś do tańca:D
2Jeżeli wraca do domu tym samym środkiem transportu co ty, to postaraj się wyjść ze szkoły w tym samym czasie co Ona i zagadać na luźny temat do niej na przystaknu...
3. Napisz do niej walentynkę - na 14 lutego:) <---trochę daleko jeszcze ale...
muszę leciec ale jak będe miała czas to skrobnę coś jeszcze;)
pozdrawiam
Zakochana
dzienki ze mi chciałaś pomuc ale
a)nie dojeżdzamy do budy
b)nie chodze z niom do klasy
ale chodziłem ale przez 1 tydzień ale nie było żadnych ziomów i sie przepisalem i mi sie ona spodobala wydaje mi sie że ja jej też sie podobam
Tomek jezeli ty się jej podobasz to spoko. Poprostu zbież się na odwage i powiec jej wprost. Jeśli się wstydzisz to np. zatańcz z nią na dysce i pogadajcie se. Spytaj się czy mozecie byc na cześć a potem......
Może cos będzie
_________________ ,,Nie mów źle o nikim, ale mów wszystko co najlepsze o każdym"- Ulka nr gg 3066241
Musisz sie wykazac sila charakteru. Bez odrobiny swojej inicjatywy, napewno nie bedziecie para. Sproboj do niej zagadac na korytarzu lub po lekcjach. Mozesz jej kiedys wrzucic do tornista (jesli ci sie uda), maly bukiecik np. stokrotek z karteczka od kogo (nie od anonima itp. od ciebie! musisz jej to napisac, zeby nie wziela tego za zart) Ale nie pisz wierszy i nie wysylaj listow. Listy przewaznie (w kazdym razie ja) olewamy, bo myslimy, ze sobie ktos z nas jaja robi, jakas wredna kolezanka czy ktos. A wiersze raczej ci nie wyjda, chyba ze jestes urodzonym poeta Oczywiscie najlepszy sposob to dyskoteka Mozesz wykorzystac dziewczecy sposob: tanczac przesuwasz sie po sali i niby na nia wpadasz,a potem mozesz poprosic do tanca Ale pamietaj w wieku 13-14 lat mozesz miec nieprzyjemnosci typu: a gdzie twoja dziewczyna, choc nie wiem jak to jest u chlopakow (w kazdym razie u dziewczyn tak ).A jesli ty jej sie podobasz... to nie powinno byc wiekszego problemu Pa