| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
jak??
Autor Wiadomość
>TOMEK

PostWysłany: Sob 05 Kwi, 2003 14:20   jak?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

podobam mi sie dziewczyna ale nie wiem jak jej to powiedzieć nie umiem do niej podejść i powiedzieć ze mi sie podoba ani listu do niej napisać a pozatem bojes sie ze mnie wyśmieje Embarassed

Zakochana
Gość
PostWysłany: Sob 05 Kwi, 2003 22:16   

Hej... Postanowiłam ci odpoweidzeć... Oto moje propozycje (tzn jakbym ja chciała być zagadnięta przez chłopaka:))
1Jeżeli organizują w waszej szkole dyskoteki, to dowiedz się (dyskretnie np. puść kartkę po klasie - na jakiejś luzniejszej lekcji..."Jeśli idziesz na dzisiejszą dyskotekę, to się wpisz na listę...") czy Ona na nią idzie... jeśli tak, to podejdź do niej na wolnym i poproś do tańca:D
2Jeżeli wraca do domu tym samym środkiem transportu co ty, to postaraj się wyjść ze szkoły w tym samym czasie co Ona i zagadać na luźny temat do niej na przystaknu...
3. Napisz do niej walentynkę - na 14 lutego:) <---trochę daleko jeszcze ale...Wink
muszę leciec ale jak będe miała czas to skrobnę coś jeszcze;)
pozdrawiam
Zakochana
Powrót do góry
>TOMEK

PostWysłany: Wto 08 Kwi, 2003 21:06   Pomużcie mi Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dzienki ze mi chciałaś pomuc ale
a)nie dojeżdzamy do budy
b)nie chodze z niom do klasy
ale chodziłem ale przez 1 tydzień ale nie było żadnych ziomów i sie przepisalem i mi sie ona spodobala wydaje mi sie że ja jej też sie podobam Embarassed

SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 10 Kwi, 2003 17:07   DROGI TOMKU Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

masz gadu- gadu TOMEK??? Ma ona neta? co za problem??? :D

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Ulka
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 20 Kwi, 2003 15:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tomek jezeli ty się jej podobasz to spoko. Poprostu zbież się na odwage i powiec jej wprost. Jeśli się wstydzisz to np. zatańcz z nią na dysce i pogadajcie se. Spytaj się czy mozecie byc na cześć a potem......
Może cos będzie Wink

Wicherek
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 21 Kwi, 2003 17:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Musisz sie wykazac sila charakteru. Bez odrobiny swojej inicjatywy, napewno nie bedziecie para. Sproboj do niej zagadac na korytarzu lub po lekcjach. Mozesz jej kiedys wrzucic do tornista (jesli ci sie uda), maly bukiecik np. stokrotek z karteczka od kogo (nie od anonima itp. od ciebie! musisz jej to napisac, zeby nie wziela tego za zart) Smile Ale nie pisz wierszy i nie wysylaj listow. Listy przewaznie (w kazdym razie ja) olewamy, bo myslimy, ze sobie ktos z nas jaja robi, jakas wredna kolezanka czy ktos. A wiersze raczej ci nie wyjda, chyba ze jestes urodzonym poeta Smile Oczywiscie najlepszy sposob to dyskoteka Wink Mozesz wykorzystac dziewczecy sposob: tanczac przesuwasz sie po sali i niby na nia wpadasz,a potem mozesz poprosic do tanca biggrin Ale pamietaj w wieku 13-14 lat mozesz miec nieprzyjemnosci typu: a gdzie twoja dziewczyna, choc nie wiem jak to jest u chlopakow (w kazdym razie u dziewczyn tak Smile).A jesli ty jej sie podobasz... to nie powinno byc wiekszego problemu Wink Pa Smile

Odpowiedz do tematu