Emulatory konsol na PC trzeba kupic czy mozna skad sciagnac? Jak mozna sciagnac (a nawet jak nie, a niech takm) podajcie nazwy (i ew. adresy) jakichs dobrych (waszym zdaniem).
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 16 Sie, 2004 20:43
emultaory konsol na PC można pościągać z różnych stron, sama miałąm kilka ale po formacie neistety poszły lulu- nie powiem Ci teraz zanw ale jeżeli tylko jakiś wpadnie mi w łapki to od razu napisze!
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Emulatory można ściągnąć. według mnie najlepszym emulatorem jest VisualBoyAdvance
Możesz ściągnąć go ze strony www.emumaniak.sup.pl (na tej stronie jestem redektorem)
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 18 Sie, 2004 20:47
No dobra, powiedzy, ze mam emulator (mimo, ze jeszcze nie sciagnelam, bo mi sie nie chcialo ) tutaj uruchomiony ladnie, a tutaj w rece powiedzmy ze mam plytke z SH1 (ktore, jak wiadomo nie wyszlo na PC a jedynie na konsole, a poza tym wcale nie mam go teraz w rece ). I co ja teraz robie? Wkladam ta plytke do CD romu i bedzie dzialac? Poza tym, jak znacie, dajcie mi adresy sklepow z grami na konsole.