| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Emulatory
Autor Wiadomość
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 16 Sie, 2004 19:46   Emulatory

Emulatory konsol na PC trzeba kupic czy mozna skad sciagnac? Jak mozna sciagnac (a nawet jak nie, a niech takm) podajcie nazwy (i ew. adresy) jakichs dobrych (waszym zdaniem).
Przejdź na dół
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 16 Sie, 2004 20:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

emultaory konsol na PC można pościągać z różnych stron, sama miałąm kilka ale po formacie neistety poszły lulu- nie powiem Ci teraz zanw ale jeżeli tylko jakiś wpadnie mi w łapki to od razu napisze!

Numer Gadu-Gadu
2891618
nie podam. Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 17 Sie, 2004 10:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Emulatory można ściągnąć. według mnie najlepszym emulatorem jest VisualBoyAdvance
Możesz ściągnąć go ze strony www.emumaniak.sup.pl (na tej stronie jestem redektorem)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
398724821
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 18 Sie, 2004 20:47   

No dobra, powiedzy, ze mam emulator (mimo, ze jeszcze nie sciagnelam, bo mi sie nie chcialo Razz) tutaj uruchomiony ladnie, a tutaj w rece powiedzmy ze mam plytke z SH1 (ktore, jak wiadomo nie wyszlo na PC a jedynie na konsole, a poza tym wcale nie mam go teraz w rece Razz). I co ja teraz robie? Wkladam ta plytke do CD romu i bedzie dzialac? Poza tym, jak znacie, dajcie mi adresy sklepow z grami na konsole.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu