HEj
mam na imie Ola moja babcia gdy tylko dostane 4 lub 3 (ocene) to jest bardzo zła już mnie to wkurza.A przecierz 4 to dobra ocena . Co mam powiedzieć mojej babci i jak . PROSZE POMÓŻ MMMMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :cry:
. Ten post jest kompletnie bez sensu ... Powiedz jej ze 4 to dobra ocena i juz ... Albo nie mow jej swoich ocen ... Boshe .. :/ . Ja nie mowie mojej zlych ocen tylko dobre . Nom ciekawe jak mam Ci pomoc ? ;| . Daj numer twojej babci to zadzwonie ( oczywiscie zartuje ) . 5 min. sie powqrza i po nerwach ;D . Albo poprostu ucz sie lepiej , w tedy nie bedzie zla ...
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 13 Sie, 2004 20:02
w całosci popieram poprzedniczkę
Wysłany: Sob 14 Sie, 2004 10:14
Malvina napisał/a:
. Ten post jest kompletnie bez sensu ... Powiedz jej ze 4 to dobra ocena i juz ... Albo nie mow jej swoich ocen ... Boshe .. :/ . Ja nie mowie mojej zlych ocen tylko dobre . Nom ciekawe jak mam Ci pomoc ? ;| . Daj numer twojej babci to zadzwonie ( oczywiscie zartuje ) . 5 min. sie powqrza i po nerwach ;D . Albo poprostu ucz sie lepiej , w tedy nie bedzie zla ...
Malvina "Ja nie mówię mojej złych ocen, tylko dobre..." - to było fantastyczne
No cóż.. ale kłamać nie możemy, a rodzic dowie się o ocenach na zebraniach klasowych
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Nie 15 Sie, 2004 09:28
Malvina-ja tak samo
Nie przejmuj się,babcie często są takie...Moi rodzice jak dostaje tróję to też nie są zadowoleni...Mówią,że mogło być lepiej. I nie broń się tekstami typu "inni mieli gorzej..." bo zapewne usłyszysz "Inni mmnie nie obchodzą" albo "Inni to inni a ty to ty"...Znam ten ból..( ). Czasami moich rodziców też nie rozumiem, w końcu trója to "przeciętna" ocena,fakt,to nic nadzwyczajnego ale mogło być gorzej...Chociaż...Nie dziwię się,że jak im powiedziałam tuż przed wywiadówką,że mam 5 pał za gadanie z przyrody to sie wkurzyli... Eeeee....Po co ja to pisze i ja mam być przykładem?
Ja rodzicom mówie dobre oceny i połowę złych :-DPotem już nie pamiętają o których ocenach mówiłam, bo tak potrafie z nimi polecieć i zamotać , że nie zadają więcej pytań Zapytaj babcię jakie ona miała oceny kiedy chodziła do szkoły i powiedx ,żeby się nie martwiła,bo niektórzy mają dużo gorsze oceny, ja tak mówię, co czasami kończy się wymianą zdań
_________________ Zbyt pozytywna, dlatego zakazana...