| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
OCH..........
Autor Wiadomość
OLUNIAK
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 11 Sie, 2004 19:47   OCH..........

HEj
mam na imie Ola moja babcia gdy tylko dostane 4 lub 3 (ocene) to jest bardzo zła już mnie to wkurza.A przecierz 4 to dobra ocena . Co mam powiedzieć mojej babci i jak . PROSZE POMÓŻ MMMMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :cry:
Przejdź na dół
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 11 Sie, 2004 20:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Neutral Neutral . Ten post jest kompletnie bez sensu ... Powiedz jej ze 4 to dobra ocena i juz ... Albo nie mow jej swoich ocen ... Boshe .. :/ . Ja nie mowie mojej zlych ocen tylko dobre Very Happy . Nom ciekawe jak mam Ci pomoc ? ;| . Daj numer twojej babci to zadzwonie ( oczywiscie zartuje RazzRazz ) . 5 min. sie powqrza i po nerwach ;D . Albo poprostu ucz sie lepiej , w tedy nie bedzie zla ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pią 13 Sie, 2004 20:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w całosci popieram poprzedniczkę Very Happy

Gość
PostWysłany: Sob 14 Sie, 2004 10:14   

Malvina napisał/a:
Neutral Neutral . Ten post jest kompletnie bez sensu ... Powiedz jej ze 4 to dobra ocena i juz ... Albo nie mow jej swoich ocen ... Boshe .. :/ . Ja nie mowie mojej zlych ocen tylko dobre Very Happy . Nom ciekawe jak mam Ci pomoc ? ;| . Daj numer twojej babci to zadzwonie ( oczywiscie zartuje RazzRazz ) . 5 min. sie powqrza i po nerwach ;D . Albo poprostu ucz sie lepiej , w tedy nie bedzie zla ...

Malvina Wink "Ja nie mówię mojej złych ocen, tylko dobre..." - to było fantastyczne Wink
No cóż.. ale kłamać nie możemy, a rodzic dowie się o ocenach na zebraniach klasowych Rolling Eyes
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 14 Sie, 2004 11:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tavion ale ja rodzicom mówie złe oceny Smile . Ale dziadkom nie biggrin . Bo zaraz by zaczeli tam gadac ... i mi wyklady robic z tego tematu Razz
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 15 Sie, 2004 09:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Malvina-ja tak samo Mr. Green
Nie przejmuj się,babcie często są takie...Moi rodzice jak dostaje tróję to też nie są zadowoleni...Mówią,że mogło być lepiej. I nie broń się tekstami typu "inni mieli gorzej..." bo zapewne usłyszysz "Inni mmnie nie obchodzą" albo "Inni to inni a ty to ty"...Znam ten ból..( Mr. Green ). Czasami moich rodziców też nie rozumiem, w końcu trója to "przeciętna" ocena,fakt,to nic nadzwyczajnego ale mogło być gorzej...Chociaż...Nie dziwię się,że jak im powiedziałam tuż przed wywiadówką,że mam 5 pał za gadanie z przyrody to sie wkurzyli... Mr. Green Eeeee....Po co ja to pisze i ja mam być przykładem? Mr. Green Mr. Green

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 16 Sie, 2004 22:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tavion napisał/a:

No cóż.. ale kłamać nie możemy, a rodzic dowie się o ocenach na zebraniach klasowych Rolling Eyes

Hyhy =D . Ja moge bo jestem ateistką Mr. Green
Powrót do góry
Butelka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 22 Sie, 2004 22:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja rodzicom mówie dobre oceny i połowę złych :-DPotem już nie pamiętają o których ocenach mówiłam, bo tak potrafie z nimi polecieć i zamotać , że nie zadają więcej pytań Laughing Zapytaj babcię jakie ona miała oceny kiedy chodziła do szkoły i powiedx ,żeby się nie martwiła,bo niektórzy mają dużo gorsze oceny, ja tak mówię, co czasami kończy się wymianą zdań Laughing Rolling Eyes

Numer Gadu-Gadu
4137408
Odpowiedz do tematu