Wysłany: Wto 07 Paź, 2003 21:05 PROBLEM PROBLEM....
cio mam robić, a sprawa jest taka, w klasie, mam najlepsiejszą przyjaciółkę Karolinę i pewnego chłopaka Pawła, problem w tym, że obydwie zakochałyśmy się w nim, i nie wiem, co robić, czekać aż on którąś wybierze(narazie biore pod uwage mnie i Karoline), stracić koleżankę, stracić chłopaka:( pomóżcie please!
Wiesz co?? Miałam kiedyś tak samo. Moja przyjaciółka Aska kochała się w tym samym chłopaku co ja. W moim przypadku było źle. Ona cały czas sie do niego podwalała, a ja jakoś niemiałam odwagi i... go straciła. Jego i moją przyjaciółke. Więc jeśli niechcesz go stracic to działaj!!! A przyjaciółce wyjaśnij, ze to nietwoja wina, że się w nim bujasz. Tak samo ty za to niemozesz jej osoądzać. Wybór już tylko nalezy do Pawła...
_________________ Niemów źle o nikim, ale mów wszystko co najlepsze o każdym Mój numer gg 3066241
cio mam robić, a sprawa jest taka, w klasie, mam najlepsiejszą przyjaciółkę Karolinę i pewnego chłopaka Pawła, problem w tym, że obydwie zakochałyśmy się w nim, i nie wiem, co robić, czekać aż on którąś wybierze(narazie biore pod uwage mnie i Karoline), stracić koleżankę, stracić chłopaka:( pomóżcie please!
Wiesz jako chlopak radzilbym sie nie narzucac on sam zdecyduje ktora z was wybrac, i mam nadzije ze wybierze wlasnie ciebie bo spoko z ciebie dziewczyna Lepiej zaczekac i miec przyjaciulke i chlopaka
P.S: Wydaje mi sie ze czas jest tutaj najlepszym rozwiazaniem, trzymam kciuki
No cóż...wydaje mi się że najlepszym rozwiązaniem jest i mieć przyjaciółkę i chłopaka...no więc:
jeżeli Twoja przyjacióła jest prawdziwą przyjaciółką to się pogodzi z tym ze Ty np. będziesz mieć tego chłopakai będzie się cieszyć razem z Tobą a jeżeli jest fałszywa...no koment...sama wiesz
ale nie możesz się też nażucać mu bo się z peszy i koniec
powinnaś się często do niego uśmeichać...pogadać...ale nie paplać też jak najęta..bo słuchać też trzeba...i bądz naturalna...to cała zasada...wydaje mi się że może poskutkować...mozesz spróbowa jak chcesz...
_________________ lllwww.terroryzm.netlllserwis o terroryźmie na skalę globalną
Chcesz się poruszać po mieście? Nie wiąż się z nikim. Nie miej w życiu niczego czego nie mógłbyś porzucić w ciągu pół minuty jeżeli zacznie się robić gorąco
_________________ She wants to go home, and nobody's home.
Its where she lies, broken inside.
There's no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.