| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
PROBLEM PROBLEM....
Autor Wiadomość
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 07 Paź, 2003 21:05   PROBLEM PROBLEM.... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cio mam robić, a sprawa jest taka, w klasie, mam najlepsiejszą przyjaciółkę Karolinę i pewnego chłopaka Pawła, problem w tym, że obydwie zakochałyśmy się w nim, i nie wiem, co robić, czekać aż on którąś wybierze(narazie biore pod uwage mnie i Karoline), stracić koleżankę, stracić chłopaka:( pomóżcie please! Rolling Eyes
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
..::Ulka::..
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 07 Paź, 2003 21:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz co?? Miałam kiedyś tak samo. Moja przyjaciółka Aska kochała się w tym samym chłopaku co ja. W moim przypadku było źle. Ona cały czas sie do niego podwalała, a ja jakoś niemiałam odwagi i... go straciła. Jego i moją przyjaciółke. Więc jeśli niechcesz go stracic to działaj!!! A przyjaciółce wyjaśnij, ze to nietwoja wina, że się w nim bujasz. Tak samo ty za to niemozesz jej osoądzać. Wybór już tylko nalezy do Pawła...

Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Paź, 2003 21:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
cio mam robić, a sprawa jest taka, w klasie, mam najlepsiejszą przyjaciółkę Karolinę i pewnego chłopaka Pawła, problem w tym, że obydwie zakochałyśmy się w nim, i nie wiem, co robić, czekać aż on którąś wybierze(narazie biore pod uwage mnie i Karoline), stracić koleżankę, stracić chłopaka:( pomóżcie please!

Wiesz jako chlopak radzilbym sie nie narzucac on sam zdecyduje ktora z was wybrac, i mam nadzije ze wybierze wlasnie ciebie bo spoko z ciebie dziewczyna Wink Lepiej zaczekac i miec przyjaciulke i chlopaka Very Happy

P.S: Wydaje mi sie ze czas jest tutaj najlepszym rozwiazaniem, trzymam kciuki Wink Smile

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 08 Paź, 2003 17:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aha,Smile dzieki! zaczekam jeszcze na posty innych, ale 2 juz mi prawie wystarcza, zreszta., obacze jakich propozycji bedzie najwiecje:P Cool Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 05 Gru, 2003 13:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No cóż...wydaje mi się że najlepszym rozwiązaniem jest i mieć przyjaciółkę i chłopaka...no więc:
jeżeli Twoja przyjacióła jest prawdziwą przyjaciółką to się pogodzi z tym ze Ty np. będziesz mieć tego chłopakai będzie się cieszyć razem z Tobą a jeżeli jest fałszywa...no koment...sama wiesz
ale nie możesz się też nażucać mu bo się z peszy i koniec
powinnaś się często do niego uśmeichać...pogadać...ale nie paplać też jak najęta..bo słuchać też trzeba...i bądz naturalna...to cała zasada...wydaje mi się że może poskutkować...mozesz spróbowa jak chcesz...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
Nitemare Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 15:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moja rada: znajdź se innego chłopaka

Chcesz się poruszać po mieście? Nie wiąż się z nikim. Nie miej w życiu niczego czego nie mógłbyś porzucić w ciągu pół minuty jeżeli zacznie się robić gorąco
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4706524
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 24 Sie, 2004 23:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nitemare napisał/a:
moja rada: znajdź se innego chłopaka
Hehe:D Temat jest już troche stary i wyszło że...żadna z nas go już NIECIERPI Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy a ja się zakochałam w innym...ale chyba bez wzajemności Love Love

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3530726
Fajermonka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 12 Wrz, 2004 12:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to szczere Wink .Szukaj a znajdziesz Laughing

Broken inside.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3003350
Odpowiedz do tematu