| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
zakochałam sie ale .....
Autor Wiadomość
monika14
Gość
PostWysłany: Wto 05 Sie, 2003 16:02   zakochałam sie ale .....

No tak zakochałam sie ale sądze że bez wzajemności. Chłopak ten w ogóle nie zwraca na mnie uwagi, a mi tak na nim zależy.Jest szalenie przystojny no i ma w sobie to coś. Pomóżcie bo czuje że ktoś chce mi go zabrać. Jak i czym mam mu zainponować Question
Przejdź na dół
monika14
Gość
PostWysłany: Wto 05 Sie, 2003 16:14   

aha prosze o szybką odbowiedz !
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 05 Sie, 2003 16:36   miłosc Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Weź sie w garsc i powiedz mu co czujesz ( mozesz wysłac list) wtedy szybko sie dowiesz czyy on to odwzajemnia...bo byc moze tak tylko jest wstydliwy!!! a jesli nie...to cóz...do miłosci sie nie da zmusić...

Numer Gadu-Gadu
730730
Weronika
Gość
PostWysłany: Wto 05 Sie, 2003 21:03   

Co do listu jeśli znasz jego klase i nr sali poproś wożnążeby ci to przekazała temu Twojemu zakochankowi
Powrót do góry
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 06 Sie, 2003 18:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

j/w powiec mu czujesz i sie do wiesz wszystko :-))

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Gość
PostWysłany: Czw 07 Sie, 2003 14:18   

Na pewno mu nie powiem co czuje ani nie wyśle żadnego listu bo chodze z nim do klasy a jak ktoś by sie o tym dowiedział to by było po mnie. Jak ja nawet wstydze sie mu powiedzieć cześć a co dopiero takie rzeczy mam mu wyznawać. Chodzi mi o to jak ja mam swoją osobą zwrócić jego uwage . Prosze pomużcie bo cały czas o nim myśle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
lolek

PostWysłany: Nie 10 Sie, 2003 22:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w zadnym wypadku nie wysylaj listu

jestem chlopakiem i wiemk jak sie reaguje na takie cos

powinnas czesto byc blisko niego dac mu lekko do zrozumienia ze ci sie podoba ale nie narzucaj sie!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
hajdulka
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 11 Sie, 2003 16:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja bym proponowala jakis usmiech hm..... zgadzam sie z lolkiem badz zawsze blisko Smile

Fruźka
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 13 Sie, 2003 13:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najpierw staraj się z nim rozmawiać ale nie na osobności tylko tak jak będziecie całą paczką i daj mu do zrozumienia że wpadł Ci w oko. Na pewno zauważysz czy chłopak czuje coś do Ciebie czy jesteś mu obojętna...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
sandra
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 14 Sie, 2003 22:08   Czy to miłość?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Flower Zastanow sie czy to naprawde zakochanie. ja jestem ze swoim chłopakiem juz 2 miesiace i nadal nie moge powiedziec ze jestem w nim akochama. owszem bardzo mi sie podoba, swietnie sie z nim dogauje czuje do niego sympatie lae jeszcze nigdy nie stwierdziłam ze go kocham. zastanow sie wiec nad swoim uczuciem. byc moze to nie zakochanie. moze on ci sie tylko podoba? zanim mu wyznasz milosc zastanow sie czy serio to jest to bo mozesz sobie narobic wstydu mowiac mu :kocham cie. pozdrawiam i zycze powodzenia! Flower

Gość
PostWysłany: Nie 17 Sie, 2003 11:22   

zrob jak zechcesz aleja wyslalam kolesiowi ktory mi sie podobal list nnie wiedziaial ma jak zearaguje ale nie bylo najgorzej odpisal ze narazie podoba mu sie ktos inny pozniej przemyslalal to i napisal mi ze ja tez mu sie podobam obecje jest luzacko Smile))
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu