Wysłany: Wto 05 Sie, 2003 16:02 zakochałam sie ale .....
No tak zakochałam sie ale sądze że bez wzajemności. Chłopak ten w ogóle nie zwraca na mnie uwagi, a mi tak na nim zależy.Jest szalenie przystojny no i ma w sobie to coś. Pomóżcie bo czuje że ktoś chce mi go zabrać. Jak i czym mam mu zainponować
Weź sie w garsc i powiedz mu co czujesz ( mozesz wysłac list) wtedy szybko sie dowiesz czyy on to odwzajemnia...bo byc moze tak tylko jest wstydliwy!!! a jesli nie...to cóz...do miłosci sie nie da zmusić...
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Weronika Gość
Wysłany: Wto 05 Sie, 2003 21:03
Co do listu jeśli znasz jego klase i nr sali poproś wożnążeby ci to przekazała temu Twojemu zakochankowi
Na pewno mu nie powiem co czuje ani nie wyśle żadnego listu bo chodze z nim do klasy a jak ktoś by sie o tym dowiedział to by było po mnie. Jak ja nawet wstydze sie mu powiedzieć cześć a co dopiero takie rzeczy mam mu wyznawać. Chodzi mi o to jak ja mam swoją osobą zwrócić jego uwage . Prosze pomużcie bo cały czas o nim myśle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najpierw staraj się z nim rozmawiać ale nie na osobności tylko tak jak będziecie całą paczką i daj mu do zrozumienia że wpadł Ci w oko. Na pewno zauważysz czy chłopak czuje coś do Ciebie czy jesteś mu obojętna...
_________________ "Czekając na dzień w którym spełnią się marzenia, nie chcę być tym co nie ma nic do powiedzenia, czekając na dzień w którym wkład swój rozliczę, mówię o tym co widzę, nie unikam potyczek..."
GG: 4303445
Zastanow sie czy to naprawde zakochanie. ja jestem ze swoim chłopakiem juz 2 miesiace i nadal nie moge powiedziec ze jestem w nim akochama. owszem bardzo mi sie podoba, swietnie sie z nim dogauje czuje do niego sympatie lae jeszcze nigdy nie stwierdziłam ze go kocham. zastanow sie wiec nad swoim uczuciem. byc moze to nie zakochanie. moze on ci sie tylko podoba? zanim mu wyznasz milosc zastanow sie czy serio to jest to bo mozesz sobie narobic wstydu mowiac mu :kocham cie. pozdrawiam i zycze powodzenia!
_________________ Peace***Love***Empathy
Gość
Wysłany: Nie 17 Sie, 2003 11:22
zrob jak zechcesz aleja wyslalam kolesiowi ktory mi sie podobal list nnie wiedziaial ma jak zearaguje ale nie bylo najgorzej odpisal ze narazie podoba mu sie ktos inny pozniej przemyslalal to i napisal mi ze ja tez mu sie podobam obecje jest luzacko ))