| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Wojsko
Autor Wiadomość
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 23:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ehehe platfusa to wezma do marynarki - dobrze sie pokladu trzymaja:)

A powiedzcie mi wiecie cos o fali w wojsku? sporo sie o tym nasluchalem i nie wiem ile w tym prawdy ale jest dosc przerazajace by czlowieka zmusic do jakies nauki Razz

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8240066
Holy Knight Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 00:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Fala to juz własciwie mit juz za moich czasów za oznaki fali można było trafić do karnej jednostki albo nawet do pierdla. A dziś jak sa jakieś oznaki fali to koty maja osobne pietro w budynku koszarowym o chodzą na obiady i pod natryski o innych porach niż dziadki chociaz teraz jak słuzba trwa zaledwie rok to już dziedków nawet własciwie nie ma.

A moment of laxity spawns a lifetime of heresy

Gloria Exterminatus
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2770494
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 07:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aa tam.. jakos symboliczne sie wyzywaja na jankach.. no ale rzeczywiscie jakies prysznice itd to przeszosc..
Powrót do góry
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 08:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh, wojsku mowie papa - ukruszona czesc stawu kolanowego i jakiestam co ciekawsze przesuniecia, czekam na decyzje madrych specjalistow co z tym fantem zrobic, bo nie moge nawet 10m przebiec :/ A szkoda, bo treningi wioslarstwa i vale tudo byly takie fajne.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2090041
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 08:51   

Cytat:
najlepiej by uzyskać kat.D
tzn najłatwiej ale miałem na myśle ze kategorie nie ze wogule to najlepiej...to wogule nie jest najlepiej z prostego względu...nie można jeść naprawde najsmaczniejszych rzeczy

swoją drogą ja marze o tym by oślepnąc
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 09:12   

Tsej napisał/a:
swoją drogą ja marze o tym by oślepnąc

Może pomoże wlanie do oczu domestosa?

Co do wojska... (jak to dobrze, że jestem dziewczyną :>) Ścigało moich braci... Ale byli na studiach. Potem jeden został i robi(ł?) doktorat, a drugi szukał pracy, no to znowu się wojsko odezwało (miał 26-27 lat) więc ten szybko na łeb, na szyję znalazł byle-jaką pracę, byleby nie iść do wojska... Ale głupie to, cała rodzina miała stracha, heh :/
Powrót do góry
agag Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 11:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mój kuzynposzedł do wojska zaraz po liceum. Stwierdził że co sie odwlecze, to nie uciecze i woli iść teraz, niż później, póki nie jest jeszcze w stałym związku (z dziewczyną), a póki co nie ma perspektywy pracy w jego mieście.
poszedł, służbę odpękał. W międzyczasie zrobił sobie mase kursów np prawo jazdy w kilku kategoriach, kurs ratownictwa medycznego, coś ze strażą pożarną i jeszcze kilka, nie pamiętam dokładnie. Wszystko oczywiście na koszt państwa. No i jak mu służba obowiązkowa minęła, to już tam został w pracy. Teraz nieźle zarabia, do tago jedzenie i mieszkanie ma za darmo. Ma sporo czasu wolnego, więc podejmuje dodatkowe zlecenia i kasa się zbiera sama.
to całkiem niezła opcja, zważywszy na sytuację rynku pracy w naszym kraju

dodam jeszcze, że od przyszłego semestru planuje rozpoczęcie studiów (zaocznych)

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 12:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ale jezeli ktos nie idzie na studia tylko od razu do pracy to i tak wezma.. no i na wiek tez nie patrza.. jak kolega byl to byl z nim na kompani facet po 40..
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 15:06   

tia ale to mi wyżre gałki i bede wyglądał jak potwór...a mi chodzi o to by poprostu oczy nie działały, nie tracąc na wyglądzie
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 15:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to udawaj u okulisty slepego.. on ci pokazuje literke a ty nie odczytuj <lol>
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 15:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

I mruż oczy <loL>
Ale qna wezcie nie robcie z siebie na sile chlopaków kategori D ... bo to bez sensu
Ja wole jak chlopak jest po woju O! ... Zero problemow ... i wogole biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 15:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

gorzej jak chlopaka biora do wojska i wywioza gdzies do jednoski w pizdu daleko..

trzeba bylo wczesniej myslec o swojej przyszlosci i wzrok od dziecka udawac ze ma sie taki zly.. ;p
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 16:25   

nasty_girl napisał/a:
gorzej jak chlopaka biora do wojska i wywioza gdzies do jednoski w pizdu daleko..

Nu... jak mojego szwagra kilka lat temu wzięli do woja gdzieś nad morze (ze Śląska) to moja siostra nie potrafiła wytrzymać, że jej chłopaka wzięli tak daleko. Bo to rzeczywiście perfidne było Confused
A szczególnie było miło, jak dostał dwa razy więcej pasów na fali za to, że jakiś wyższy stopniem w jednostce (jeden z główniejszych) miał tak samo na nazwisko. Confused
A potem opowiadania, jak jego znajomi z jednostki strzelali sobie w łeb... bo nie wytrzymali.

Wojsko jest złem.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 16:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no a ja sie wlasnie teraz stresuje zeby tylko mi chlopaka nie zabrali.. niby jest jednostka w miescie ale z 90% wysylaja gdzies w pizdu.. eh h;(
Powrót do góry
adam(o)_1991 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sro 04 Maj, 2005 17:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ee ja to bym chcial isc do woja, fajnie by bylo
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3340189
Strona 3 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu