<rotfl> Co rajca to racja Otwieracz ... W tym roku ciekawe sytuacje sie tam dzieją
I jakos masowo kat A idzie ... eee jak zaaaaawszeeee
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 28 Kwi, 2005 14:42
Otwieracz napisał/a:
Mnie tam najbardziej rozbroiła Wojskowa Komenda Uzupełnień.
No :]. Ale nawet, jeśli jednostka byłaby na takiej niczego sobie wysepce, to nie wiem, czy bym się skusił .
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2005 17:12
Hm A kiedy została założona ta strona? Bo jak niedawno, to... heh. Fajnie byłoby mieć jeszcze miesiąc wakacji. Ale nie ma - trudno, takie jest życie... Eh
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2005 19:50
kilka osob z mojej klasy w to uwierzyło... <sciana>
a ja tak powiem... ze mi by soe przez 3,5 miesiaca nudzilo strasznie... juz teraz mi sie czesto nudzi... moglo by byc tak jak w niemczech (czy gdzies tam), ze wakacje nie sa dlugie, ale rok szkolny pociachany w przerwy dluzsze
ja tam wole miec jedne bardzo dlugie wakacje.. ale i tak ta strona to fikcja.. ja sie na szczescie nigdy nie nudze, zawsze mi brakuje czasu na zrobienie wszystkiego co chcialam i pojechanie we wszystkie miejsca.. spedzam z 3/4 dni z calych wakacji w domu wiec nie mam na co narzekac..
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 14:10
Fane to, tylko szkoda,że fikcyjne Moja kumpela prawie w to uwierzyła hehe
Nawet jeśliby przedłużyli wakacje np. o miesiąc to czym się cieszyć?? W każdym roku szkolnym jest ustalona ilość materiału do przerobienia, jeśliby przedłużyli wakacje to albo przedłużyliby ilość godzin do przesiadywania w szkole lub kazali się uczyć w soboty.
Fakt, faktem, fajnie by bylo mieć rakie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie wakacje. ale pomyslcie że teraz rteż nie mamy powodu do narzekania z powodu licznych świąt i dni wolnych. Gdzieś, to kiedyś miałem... Tzn. takie obliczenia w których uwzgledniono dni wolne i wyszło że brakuje roku w ogóle.
_________________ Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
no.. a teraz cieszmy sie tym ze jescze tylko miesiac i bedzie wooooooooooooooooolne
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 03 Maj, 2005 13:31
Crakken napisał/a:
Fakt, faktem, fajnie by bylo mieć rakie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie wakacje. ale pomyslcie że teraz rteż nie mamy powodu do narzekania z powodu licznych świąt i dni wolnych. Gdzieś, to kiedyś miałem... Tzn. takie obliczenia w których uwzgledniono dni wolne i wyszło że brakuje roku w ogóle.
Tak, też to kiedyś miałam... Odliczono wszystkie święta, weekndy itp. i wyszło, że nie mieszczą się nawet ferie zimowe i coś tam jeszcze Nie wiem, jak to zrobili, bo chyba wszystko isę zgadzało...
napewno, jak sie podliczy wszystkie wolne dni, to nam wyjdzie jeszcze ponad 1.5 miesiaca wakacji, biorac pod fakt rzecz, ze sama przerwa swiateczna i ferie trwaja lacznie miesiac.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!