| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Przedłuż wakacje =]
Autor Wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 14:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<rotfl> Co rajca to racja Otwieracz ... W tym roku ciekawe sytuacje sie tam dzieją biggrin
I jakos masowo kat A idzie ... eee Razz jak zaaaaawszeeee
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 14:42   

Otwieracz napisał/a:
Mnie tam najbardziej rozbroiła Wojskowa Komenda Uzupełnień.

No :]. Ale nawet, jeśli jednostka byłaby na takiej niczego sobie wysepce, to nie wiem, czy bym się skusił Razz.
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 17:12   

Hm Smile A kiedy została założona ta strona? Bo jak niedawno, to... heh. Fajnie byłoby mieć jeszcze miesiąc wakacji. Ale nie ma - trudno, takie jest życie... Eh Smile
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 19:50   

kilka osob z mojej klasy w to uwierzyło... Rolling Eyes <sciana>
a ja tak powiem... ze mi by soe przez 3,5 miesiaca nudzilo strasznie... juz teraz mi sie czesto nudzi... Wink moglo by byc tak jak w niemczech (czy gdzies tam), ze wakacje nie sa dlugie, ale rok szkolny pociachany w przerwy dluzsze Smile
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 13:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tam wole miec jedne bardzo dlugie wakacje.. ale i tak ta strona to fikcja.. ja sie na szczescie nigdy nie nudze, zawsze mi brakuje czasu na zrobienie wszystkiego co chcialam i pojechanie we wszystkie miejsca.. spedzam z 3/4 dni z calych wakacji w domu wiec nie mam na co narzekac..
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 14:10   

Fane to, tylko szkoda,że fikcyjne Rolling Eyes Wink Moja kumpela prawie w to uwierzyła hehe Very Happy
Powrót do góry
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 19:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nawet jeśliby przedłużyli wakacje np. o miesiąc to czym się cieszyć?? W każdym roku szkolnym jest ustalona ilość materiału do przerobienia, jeśliby przedłużyli wakacje to albo przedłużyliby ilość godzin do przesiadywania w szkole lub kazali się uczyć w soboty.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 19:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ona89 no to pewnie bysmy sie w szybszym tempie na lekcjach uczyli (czyli wiecej nie nauczyli sie na 1 lekcji niz wczesniej.. )
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 23:25   

JEdna wielka bujaaaa a smierdzi jak zgnile jajo:PRazz no przyznam zdjecia fajne Mr. Green
Powrót do góry
Crakken Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 09:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Fakt, faktem, fajnie by bylo mieć rakie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie wakacje. ale pomyslcie że teraz rteż nie mamy powodu do narzekania z powodu licznych świąt i dni wolnych. Gdzieś, to kiedyś miałem... Tzn. takie obliczenia w których uwzgledniono dni wolne i wyszło że brakuje roku w ogóle.

Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 09:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no.. a teraz cieszmy sie tym ze jescze tylko miesiac i bedzie wooooooooooooooooolne
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 13:31   

Crakken napisał/a:
Fakt, faktem, fajnie by bylo mieć rakie dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie wakacje. ale pomyslcie że teraz rteż nie mamy powodu do narzekania z powodu licznych świąt i dni wolnych. Gdzieś, to kiedyś miałem... Tzn. takie obliczenia w których uwzgledniono dni wolne i wyszło że brakuje roku w ogóle.

Tak, też to kiedyś miałam... Odliczono wszystkie święta, weekndy itp. i wyszło, że nie mieszczą się nawet ferie zimowe i coś tam jeszcze Smile Nie wiem, jak to zrobili, bo chyba wszystko isę zgadzało...
Powrót do góry
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 17:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

napewno, jak sie podliczy wszystkie wolne dni, to nam wyjdzie jeszcze ponad 1.5 miesiaca wakacji, biorac pod fakt rzecz, ze sama przerwa swiateczna i ferie trwaja lacznie miesiac.

Powrót do góry
kociaczek Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 18:06   słucham?! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pewnie że w to nie wierzę bo takiego ministra NIE MA!!! Trzeba ruszyć głową!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Maj, 2005 18:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja bym tam skróciła wakacje o jakieś 2 tygodnie i dodałabym wolne np w październiku lub kwietniu biggrin
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu