| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
wczesniej pisalam -moja waga c.d
Autor Wiadomość
zuzka
Gość
PostWysłany: Pią 02 Maj, 2003 10:02   wczesniej pisalam -moja waga c.d

dziendobry, to znoff ja Smile no wiec troszke sie zmienilo.dzisiaj mam 163 (wtedy-162) i waze 46 (wtedy 51-52) i jestem z siebie dumna ;p i mam pytanie.chce przestac sie odchudzac ale tak jakos wychodzi ze wtedy tyje 1kg.a jak tyje kg to mi sie slabo robi ;p bo to chiba ten efekt jo jo czy jakos takos ;o) bo np. jem tlyko sniadanko i obiad, a np. zjeb kawalek chleba na kolacje to wtedy pol kilo tyje, serio.tak wogle sie zastanawiam czy mam dobra wage.i jeszcze zapraszam na strone na ktorej mozna sprawdzic czy grozi ci anoreksja, adres: http://rozrywka.interia.pl/o_tobie/psychotesty/psychopyt?id_ank=1441
mialam 51 punktow na 60 Cool pap, buziaczki Razz
Przejdź na dół
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 05 Maj, 2003 22:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powstrzymam się od odpowiedzi.
Jestem zdecydowanym wrogiem bezsensownego odchudzania się nastolatek.
Gratuluję pierwszego wielkiego kroku w stronę anoreksji Sad. Im więcej ich zrobisz, tym trudniej zawrócić.

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 19 Lip, 2003 15:08   odchudzanie Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sądze że ważysz za mało nie powinnas się odchudzać !!!
Spytaj znajoimych co sądza o twojej sylwetce a sama sie przekonasz

Numer Gadu-Gadu
730730
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 19 Lip, 2003 15:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Coś tu jest nie tak... ja miałam 12 punktów, a wynik : w takiej sytułacji nie grozi ci anoreksja.

A ty miałaś 51 pkt ? To jaki był podpis ? :jesteś anorektyczką ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
xxx7

PostWysłany: Wto 29 Lip, 2003 15:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam 172 cm i wazę 53 kg.. dotad zawsze uwazalam ze jestem gruba itp. td ale w końcu przestałam sie tym przejmować.. zakceptowałam siebie taką jaka jestem i nie zaluje tego,, tez zrozum to i przestan sie bezsensownie odchudzać..

wydaje mi sie że tą notke pisałaś na pokaz..

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Zuzka
Gość
PostWysłany: Sob 02 Sie, 2003 15:50   

Cze, nie pisalam jej na pokaz i zaczelam sie zachowywac normalnie.Pomogli mi w tym znajomi i rodzina ktorzy sadza ze jestem za chuda i wygladam jak kosciotrup, zmienilam swoje poglady i zaczelam juz normalnie jesc Wink I jest fajnie.Waze juz jakies 47,5 kg i juz nie przejmuje sie swoim wygladem. Wazne bym sie dobrze czula w swojej skurze i tego zycze wszyskim innym.Zrozumialam ze bylam za chuda i nie chce wygladac jak anorektyczki ktore zobaczylam w TV, pozdraffiam Wink
Powrót do góry
hajdulka
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 11 Sie, 2003 17:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

skoro masz 163 cm wzrostu powjnas wazyc okolo 50 kg weic masz niedowage a wogole nie powinas sie odchudzac !!!

Odpowiedz do tematu