Moje posty znikają w zastraszającym tempie. Miałam tysiąc ileś, wczoraj miałam dziewięćset ileś, a dzisiaj mam osiemset ileś...
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2005 15:01
Na serio aż tak Wam zależy na ilości postów? Opamiętajcie się, ludzie... co Wam po tym?
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2005 15:03
Himitsu i właśnie jestem za tym żeby wywalić licznik !
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2005 15:08
Stokrotka napisał/a:
Himitsu i właśnie jestem za tym żeby wywalić licznik !
No wedle mnie to on może być, a może i nie być, bo i tak na niego uwagi nie zwracam. Ale jeśli ludzie mają się pozabijać o ilość własnych postów, to jednak lepiej, żeby wywalić...
A zresztą, zwisa mi to i powiewa :]. ToJa tu rządzi, i cokolwiek ona zrobi, to będzie dobrze ;P.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2005 15:10
A ja musze wam wyznać, ze mi odjęło ilośc postów =( przez tym wszystkim miałam ponad 2000 a teraz mniej. Mam pytanie do moderatorów, jeśli zrobię parę offtopów i powyciagam tematy sprzed roku, oraz będe upominać innych, ze nie wolno tak robic to mi nie dacie ostrzeżeń prawda? Bo mi naprawde zalezy na liczniku, a moim marzeniem jest prześcignąć Wierzbę
nie no po rpstu ja sie zastanawiam co ejs tnie tak bo mi zwisa ilośc postów
tylko z niewiadomego powodu mi zniknęlo z 400 postów
i moze warto by było o tym po prostu ToJę powiadomić?
Haaaaa Nenar, nie uda Ci sie !! =D haha
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Wierzba ma całkiem niezły licznik. Czemu? Pewnie nie pisze zbyt wiele w Testach, Zabawach, itp. Prawie wszystkie jej posty są zliczane.
Nie wiem czy synchronizacja ma coś wspólnego, że licznik zmniejsza się. Jeśli tak to wszystko w porządku. Wywala pewnie wszystkie posty, które były na liczniku, ale tak naprawdę to ich już nie ma (są już skasowane). Niestety nie jestem tego pewna.
Zawsze można wywalić liczniki. Znikną wtedy i rangi (a może i nie), więc bez obawy, że ktoś będzie miał juniora . Zostaną tylko rangi specjalne. Można oczywiście dodać nowe. Chociaż jak na razie i tak jast ich chyba za dużo. Na Dobrą Radę nikt nie zaproponował nawet jednej osoby.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
no ja strasznie zadko pisze w zabawach i takich tam
ale nowe rangi 9a raczej wyzsze) by sie rpzydaly
bo np. wielu uzytkownikow ma juz powyzej 1500 prawie 200 postow
a ostatnia ranga konczy się na psotach 500
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Synchronizacja postów
W wielu przypadkach licznik postów użytkowników nie odzwierciedla prawdziwej ilości postów którą użytkownik ma na forum. Podczas kasowania tematu, postu licznik postów użytkowników jest zmniejszany. Jednak w przypadku gdy kasujemy całe forum, lub forum ma ustawione czyszczenie, licznik postów użytkowników celowo nie jest zmniejszany.
To narzędzie umożliwia synchronizacje licznika postów wszystkich użytkowników do rzeczywistej wartości.
Poprzeczki z rangami nie trzeba podnosić dla wszystkich. Można np. po 2000 postów dodać dodatkową rangę. Nazwa Super Moderator nie ma sensu, bo nie wszyscy, którzy będą mieli 2000 postów będą modami. To już pwturka z rozrywki, bo pisałam o tym. Napiszcie propozycje nazw i może jakieś sugestie do obrazka rangi (inny kolor, inne obrazki zamiast gwiazdek) Niech ktoś zrobi nowy temat i może coś wpadnie komuś do głowy
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Ostatnio zmieniony przez ToJa dnia Nie 01 Maj, 2005 16:01, w całości zmieniany 1 raz
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 13:25
Może stworzyć rangę NABIJACZ POSTÓW i zamiast gwiazdek będzie mała klawiatura
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 14:17
Stokrotka napisał/a:
Może stworzyć rangę NABIJACZ POSTÓW i zamiast gwiazdek będzie mała klawiatura
jest już coś podobnego chyba...
hm... na forum michelle są takie rangi jak np. maskotka, chilli itd. może i by tutaj takie coś zastosować? nyo nie wiem... a każdym razie ja mam latające gwiazdki i mi się tak podoba, haha