| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Co jest?
Autor Wiadomość
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 14:11   

Moje posty znikają w zastraszającym tempie. Miałam tysiąc ileś, wczoraj miałam dziewięćset ileś, a dzisiaj mam osiemset ileś...
Przejdź na dół
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 15:01   

Na serio aż tak Wam zależy na ilości postów? Opamiętajcie się, ludzie... co Wam po tym?
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 15:03   

Himitsu i właśnie jestem za tym żeby wywalić licznik !
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 15:08   

Stokrotka napisał/a:
Himitsu i właśnie jestem za tym żeby wywalić licznik !

No wedle mnie to on może być, a może i nie być, bo i tak na niego uwagi nie zwracam. Ale jeśli ludzie mają się pozabijać o ilość własnych postów, to jednak lepiej, żeby wywalić...
A zresztą, zwisa mi to i powiewa :]. ToJa tu rządzi, i cokolwiek ona zrobi, to będzie dobrze ;P.
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 15:10   

A ja musze wam wyznać, ze mi odjęło ilośc postów =( przez tym wszystkim miałam ponad 2000 a teraz mniej. Mam pytanie do moderatorów, jeśli zrobię parę offtopów i powyciagam tematy sprzed roku, oraz będe upominać innych, ze nie wolno tak robic to mi nie dacie ostrzeżeń prawda? Bo mi naprawde zalezy na liczniku, a moim marzeniem jest prześcignąć Wierzbę Wink
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 16:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfkaNenar napisał/a:
Bo mi naprawde zalezy na liczniku, a moim marzeniem jest prześcignąć Wierzbę Wink

buhahaha Razz
Powodzenia Smile Ja posty usuwam tak samo moderatorem jak i innym uzytkownikom. Wiec przykro mi ale Ci nie pomogę Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 30 Kwi, 2005 23:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie no po rpstu ja sie zastanawiam co ejs tnie tak bo mi zwisa ilośc postów Wink
tylko z niewiadomego powodu mi zniknęlo z 400 postów
i moze warto by było o tym po prostu ToJę powiadomić?

Haaaaa Nenar, nie uda Ci sie !! =D haha

Numer Gadu-Gadu
2891618
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 12:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hyhy Very Happy Wrzućcie na luuuuuz ^^ Ja miałam wczoraj 1100 ileś, a dzisiaj 700 ileś Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 12:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wierzba ma całkiem niezły licznik. Czemu? Pewnie nie pisze zbyt wiele w Testach, Zabawach, itp. Prawie wszystkie jej posty są zliczane.
Nie wiem czy synchronizacja ma coś wspólnego, że licznik zmniejsza się. Jeśli tak to wszystko w porządku. Wywala pewnie wszystkie posty, które były na liczniku, ale tak naprawdę to ich już nie ma (są już skasowane). Niestety nie jestem tego pewna.
Zawsze można wywalić liczniki. Znikną wtedy i rangi (a może i nie), więc bez obawy, że ktoś będzie miał juniora Razz. Zostaną tylko rangi specjalne. Można oczywiście dodać nowe. Chociaż jak na razie i tak jast ich chyba za dużo. Na Dobrą Radę nikt nie zaproponował nawet jednej osoby.

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
245765
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 13:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ja strasznie zadko pisze w zabawach i takich tam
ale nowe rangi 9a raczej wyzsze) by sie rpzydaly
bo np. wielu uzytkownikow ma juz powyzej 1500 prawie 200 postow
a ostatnia ranga konczy się na psotach 500

Numer Gadu-Gadu
2891618
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 13:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Synchronizacja postów
W wielu przypadkach licznik postów użytkowników nie odzwierciedla prawdziwej ilości postów którą użytkownik ma na forum. Podczas kasowania tematu, postu licznik postów użytkowników jest zmniejszany. Jednak w przypadku gdy kasujemy całe forum, lub forum ma ustawione czyszczenie, licznik postów użytkowników celowo nie jest zmniejszany.
To narzędzie umożliwia synchronizacje licznika postów wszystkich użytkowników do rzeczywistej wartości.

Poprzeczki z rangami nie trzeba podnosić dla wszystkich. Można np. po 2000 postów dodać dodatkową rangę. Nazwa Super Moderator nie ma sensu, bo nie wszyscy, którzy będą mieli 2000 postów będą modami. To już pwturka z rozrywki, bo pisałam o tym. Napiszcie propozycje nazw i może jakieś sugestie do obrazka rangi (inny kolor, inne obrazki zamiast gwiazdek) Niech ktoś zrobi nowy temat i może coś wpadnie komuś do głowy Razz

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc

Ostatnio zmieniony przez ToJa dnia Nie 01 Maj, 2005 16:01, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
245765
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 13:25   

Może stworzyć rangę NABIJACZ POSTÓW i zamiast gwiazdek będzie mała klawiatura Razz
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 14:17   

Stokrotka napisał/a:
Może stworzyć rangę NABIJACZ POSTÓW i zamiast gwiazdek będzie mała klawiatura Razz

jest już coś podobnego chyba... Wink

hm... na forum michelle są takie rangi jak np. maskotka, chilli itd. może i by tutaj takie coś zastosować? nyo nie wiem... a każdym razie ja mam latające gwiazdki i mi się tak podoba, haha Wink
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 14:29   

700 postów-bywalec
900 postow-Mądrala
1100-Pisarz
1500-stary wyjadacz
1700-nabijacz
2000-sąsiad
2200-staruszek
;]
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 01 Maj, 2005 14:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

HeyaH napisał/a:
Stokrotka napisał/a:

jest już coś podobnego chyba... Wink

Na naszym forum...? Nieee...Mnie się to NABIJACZ POSTÓW podoba nawet Razz
700-starszy aktywista (?)
1000- mieszkaniec
1500- starszy mieszkaniec
2000- nakręcony
2500- wariat

Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu