| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Testy gimnazjalne
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 19:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja z matmy mam 33.. tak przynajmniej mi wyszlo jak odpowiedzi sprawdzalam przedchwila..
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 20:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi z matmy poszlo tragicznie... Zrobilam tak centralnie głupie bledy ze szok... akle to tak sie mowi. A siedzialam na matematycznym w drugim rzedzie. Niech zyja szczesliwi.
Na humanistycznym mam 2 zle w zamknietych, a otwarte powinnam miec wszystkie dobrze. Zalezy od listu, mniej niz 40 nie bede miala na pewno. Mam nadzieje ze tez troche nadgonie tym humanistycznym... ech... tragedia.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 27 Kwi, 2005 21:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tez na matmie porobilam smieszne bledy.. np dobrze obliczylam pole ostroslupa i zamiast dodac 5% je odjelam.. no ale z tego co liczylam te 33 pkt powinnam miec, na probnym mialam 21 wiec jestem zadowolona..
Powrót do góry
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 08:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mój brat mówi, ze matematyczno-przyrodniczy poszedl mu dużo gorzej niz humanistyczny
PS: Dziewczyny w co ubralyscie sie na egzamin? W garniturki? Smile
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 08:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

komplet czarny w biale paseczki spodnie + zakiet.. i biala bluzka..
Powrót do góry
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 09:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

napisał/a:
Kilkunastu uczniów z gocławskiego gimnazjum zamiast testów humanistycznych dostało we wtorek matematyczno-przyrodnicze. - Żadnego wycieku jednak nie było - zapewnia szkoła.

Egzamin na koniec szkoły zaczął się dla gimnazjalistów we wtorek. Tego dnia wszyscy uczniowie w Polsce mieli rozwiązywać takie same testy humanistyczne. Z kolei w środę - matematyczno-przyrodnicze. Okazuje się jednak, że uczniowie Gimnazjum nr 27 im. Orląt Lwowskich już we wtorek dostali test matematyczny. - Pomyliłem testy, każdemu mogło się to zdarzyć - sumituje się Apoloniusz Stawicki, dyrektor szkoły.

Arkusze przyjechały do jego gimnazjum, podobnie jak do wszystkich innych w Warszawie, w poniedziałek. Humanistyczne miały kolor niebieski, matematyczno-przyrodnicze - żółty. Apoloniusz Stawicki twierdzi, że pomylił się, bo choć testy miały różny kolor, były dostarczone w jednakowych pudełkach. - Jednak tylko niewielka część uczniów dostała testy żółte zamiast niebieskich. Było ich co najwyżej 13 - zapewnia Stawicki. - Do tego żaden z nich nie miał szansy zajrzeć do arkusza, bo nauczyciele natychmiast zauważyli błąd i im je zabrali. O wycieku nie może być więc mowy. Oczywiście natychmiast powiadomiłem Okręgową Komisję Egzaminacyjną.

Ta wysłała do szkoły swojego przedstawiciela, który zabrał arkusze. Nowe dostarczono tam dopiero wczoraj rano, przed egzaminem. - Co roku zdarza się kilkanaście takich pomyłek - mówi Maria Magdziarz, dyrektor Centralnej Komisji Egzaminacyjnej. - W tym roku stało się tak w pięciu szkołach w Polsce. Jednak nic nie wskazuje na to, by ktoś ujawnił pytania. Na pewno nie będziemy karać dyrektorów, którzy się zagapili.

Laughing Znając rzycie będzie afera...

Numer Gadu-Gadu
1141814
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 12:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ooo= =

Ej ale jak to mozliwe ?

Ashh ... Gocław Nyu Razz szkoda ze nikogo stamtad nie znam ( chyba ? )
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 13:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ponoć wszsytkie pytania
na matematyczno-przyrodniczy
były we wtorek po południu już w necie
połowa klasa mojej kumpelki znała wszystkie odpowiedzi
a ja sie wnerwiam
bo w tym roku mieliścoie cholernie łatwy egzanim =/ czy wychozdi na to ze w przyszlym bedzie odwrotnie

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 13:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja go i tak skwasiłam = =
Normalnie rozum mi odjeło
Moze orzez szelest gazety pana pilnującego
Przez hego puszczanie oczeka moze przez cigle czyjeś pikanie komorki lub zegarka
Moze przez tupot biegajacych facetek
Lub wizytatorów jakis z gminy którzy dyszeli mi nad glowa patrzac czy nie mam sciag ...
Moze dlatego ze siedzialamw pierwszej ławce
A moze dlatego ze mialam katar Razz

Nyo ale rozum mi odjeło Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 14:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No słyszałam że w tym roku była o wiele prostrzejszy niż w zeszłym, tak samow podstwtówie. Czyżbym za rok musiała męczyć się z piekielnie trudnym testem?
O boże. Laughing

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 14:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja uwazam ze w zesłzym był prostszy
zarówno temat wypracowania na humie ... tzn moze inaczej

Bardziej odpowiadajacy mi Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 16:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no tez tak mysle.. w tym roku wszyscy ciagle mowia ze latwy, latwy wiec za rok dokopia takie pytania ze nikt nie powie ze byl latwy..
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 16:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[cenzura]......

Numer Gadu-Gadu
2891618
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 22:14   

mieliscie bardzo latwy hum. ale za to trudniejszy mat=przyr, niz rok temu. Tak mi sie wydaje, moze poprostu zmadrzalem? ;]]]]
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 28 Kwi, 2005 22:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

za to mi sie oba bardzo łatwe wydawały

Numer Gadu-Gadu
2891618
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu