| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Głupota ludzka nie zna granic...
Autor Wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 15:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiem wam ludziska ze to wsyztsko zalezy od regionu Polski ! biggrin
Wiec w niektorych regionach ... np na slasku w pewnych terenach W smigus dyngus do godziny 14 ! sa oblewane dziewczyny przez chlopakow ... ale jak ? A wiec przychodzi chlopak do domu dzieczyny i oblewa ją perfumami za co dziewczyna cos tam mu daje :p zapomnialam co Razz A na drugi dzien blewaja dziewczyny ale tylko do 12 ! biggrin
To taka ciekawostka Razz powiem wam ze ciekawie to wygladalo jak bylam w tamte swieta na slasku biggrin

Nyo tak wiec nie ma reguly ale fakt faltem ze mogli pomysleć ... Starsze osoby sa slabsze i roznie reaguja na oblanie woda zreszta w poniedzialek nie bylow cale tak cieplo nie ma co sie dziwic
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 16:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kinga napisał/a:
Powiem wam ludziska ze to wsyztsko zalezy od regionu Polski ! biggrin
Wiec w niektorych regionach ... np na slasku w pewnych terenach W smigus dyngus do godziny 14 ! sa oblewane dziewczyny przez chlopakow ... ale jak ? A wiec przychodzi chlopak do domu dzieczyny i oblewa ją perfumami za co dziewczyna cos tam mu daje :p zapomnialam co Razz A na drugi dzien blewaja dziewczyny ale tylko do 12 ! biggrin
To taka ciekawostka Razz powiem wam ze ciekawie to wygladalo jak bylam w tamte swieta na slasku biggrin

Nyo tak wiec nie ma reguly ale fakt faltem ze mogli pomysleć ... Starsze osoby sa slabsze i roznie reaguja na oblanie woda zreszta w poniedzialek nie bylow cale tak cieplo nie ma co sie dziwic

to chyba jakiś śląsk nie mój
mnie oblały jedynie jakieś dzieciaki jak wracałam z 6 kg. reklamówką podręcznikami do Adków od znajomego Wink ale no dobra da sie przezyc (w dodatku pod samą klatką w drodze powrotnej od kolegi, a raczej w klatce, mojej) za to potem jak stałam na rpzystanku ze znajomą to mnie jakieś głupie bachory oblały. A czekałam na autobus do diaska.
Następnie około godziny 18 czy wpół 19 wylądowałam ze 2 czy 3 razy w stawie w parku - -" (a raczej w lesie) wrzucona przez kolegów, no ale niewazne = ] niech sie dzieciaki (haha dzieciaki, po 3 lata starsze taaa) pobawia Wink

Numer Gadu-Gadu
2891618
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 16:03   

EU - możesz mi wyjaśnić, co ma moja poprzednia wypowiedź do Twojego postu? Bo nie bardzo zrozumiałem...

Kinga napisał/a:
np na slasku w pewnych terenach W smigus dyngus do godziny 14 ! sa oblewane dziewczyny przez chlopakow ... ale jak ? A wiec przychodzi chlopak do domu dzieczyny i oblewa ją perfumami za co dziewczyna cos tam mu daje :p zapomnialam co A na drugi dzien blewaja dziewczyny ale tylko do 12 !

Łał... Mieszkam na Śląsku (niestety) a pierwsze słyszę o czymś takim... o godzinach i o przychodzeniu do domu.
A skąd się wzięło, że oblewa się perfumami, to nie wiem. Chyba musiał to wymyślić jakiś pachnący elegancik. Razz
Powrót do góry
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 17:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No bo pisząc "skąd mogli wiedzieć, że aż tak źle się to skończy?" odnioslem wrazenie ze starasz sie bronic tych przez ktorych jakas starsza pani wyladowala w szpitalu. Mowisz tez o tradycji, ze taka jest. I zgoda niech bedzie tradycja, ale niech oblewaja i beda oblewani ci co sobie tego zycza. A nie mozna usprawiedliwiac takich wybrykow jak np. oblewanie starszych osob czy wspomniane przeze mnie zdarzenie z Rembertowa. Bo to juz sa po prostu huliganskie zachowania a nie tradycja...

Numer Gadu-Gadu
1141814
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 04 Kwi, 2005 10:01   

A mnie nikt nie oblał, bo byłam zdala od majne domu =)
W zeszłym roku wyszłam po coś do sklepu, a w tym czasie przyszli moi znajomi, żeby mnie oblać. Drzwi im otworzyła babcia i: "Wodą?! Tożto się perfumami oblewa!" :-/ Uciekli po czym nie odzywali się do mnie przez tydzień... Razz
Powrót do góry
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 04 Kwi, 2005 14:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

EU07 napisał/a:
No bo pisząc "skąd mogli wiedzieć, że aż tak źle się to skończy?" odnioslem wrazenie ze starasz sie bronic tych przez ktorych jakas starsza pani wyladowala w szpitalu.

Ona niestety nie zdążyła trafić do szpitala bo zmarła na miejscu=(

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Powrót do góry
Crakken Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 13 Kwi, 2005 20:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ludzie, co za offtop totalny. miało być o głupocie ludzkiej a nie o smigusie-dyngusie! A co do głupoty hmmm... może... nie wiem... spotykam się z tak ogromną ilością przypadków skończonej głupoty że sam nie wiem co wymienić...(nie, nie jestem psychologiem). Jak mi się coś wartego wspomnienia przypomni to napisze w tym poście. Mam! ja sam, hehe. Nie no nie na serio choć czasami mam totalnie pop*******ne pomysły. np teraz wymyśliłem sedes z zaaplikowanym s.i. i zestawem głośnomówiącym o głosie(nie poswiem kogo bo to nie jest odpowiednie miejsce), komunikujący swe potrzeby jak tomagochi(wiemy jaki jest jego pokarm... nie?)jezoo... czasami se ide z kolegą i tak ot se zaczynamy sie okładać. nie na serio ale potrafimy se troche przywalić. Jak sie nudzę to często walę se o coś głową(nie zbyt wysoką częstotliwością bo takowa mogłaby naruszyć organy odpowiadające za zdrow rozsądek[o ile takowe posiadam])heh, to się nazywa (konstruktywna?) samokrytyka...
A jeszcze jedno: wymyśliłem sztukę walki pt. ,,Potrójny pół-kopniak z obrotu''. Jak łatwo(albo i nie) się domyślić składa się ona z-jednego- tytułowego ciosu.
PS. Fajne texty(nagrody darwina, za głupotę właśnie) można znaleźć na www.jeja.pl . nie wiem czemu nie chodzi mi ten serwis, tzn strona nie może zostać odnaleziona. Ale może przynaminiej wam sie uda tam wejść. Polecam również Kubusia Puchatka hehe. A próbowaliście wpisać kiedyś na google hasło ,,[cenzura]''? Nie nie chodzi mi o te świńskie strony tylko o serwis [cenzura].pl w którym można założyć własną domenę e-mail'ową. Jak zapewne sie domyślacie jest to: nazwa_użytkownika@[cenzura].pl . Qrde, słowo kluczowe zostało zmienione na *nie wyrażaj się* więc powiem tyle że jest to gorszy odpowiednik słowa tyłek. Ok, może nie tyle głupi jestem co pozytywnie zakręcony(choć to i tak delikatnie mówiąc).

Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!

Ostatnio zmieniony przez Crakken dnia Pią 22 Kwi, 2005 07:19, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Sro 13 Kwi, 2005 20:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co do glupoty.. spotykamy ja chyba na kazdym kroku.. w szkole, na ulicy, czytajac cos w necie..

a co do smingusa.. moj tegoroczny nie byl taki zly.. rano mnie tylko chlopak obudzil paroma kropelkami wody, a potem jak wieczorem wracalam do domu juz nikt nie latal z woda.. zreszta sprobowal by :d hyhy
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 10:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

napisał/a:

Kierowca autobusu w Zimbabwe, który wiózł z Harare do Bulawayo 20 pacjentów chorych psychicznie zatrzymał się na drinka w nielegalnym barze. Gdy wrócił, okazało się, że wszyscy uciekli.

Nie chcąc przyznawać się do rażącej niekompetencji, mężczyzna podszedł do pobliskiego przystanku autobusowego i zaproponował czekającym tam ludziom podwiezienie.

Gdy uzbierał 20 osób, zawiózł ich do szpitala psychiatrycznego. Tam uprzedził pielęgniarzy, że pacjenci są bardzo podnieceni i mają dziwne przywidzenia.

Mimo, że pasażerowie tłumaczyli, w jakich okolicznościach znaleźli się w szpitalu, lekarze nie dali im wiary. Oszustwo kierowcy zostało wykryte dopiero po 3 dniach, gdy zaczęli się odnajdywać prawdziwi pacjenci.

Laughing i tyle

Numer Gadu-Gadu
1141814
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 11:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

EU07 napisał/a:
Obrazek napisał/a:

Kierowca autobusu w Zimbabwe, który wiózł z Harare do Bulawayo 20 pacjentów chorych psychicznie zatrzymał się na drinka w nielegalnym barze. Gdy wrócił, okazało się, że wszyscy uciekli.

Nie chcąc przyznawać się do rażącej niekompetencji, mężczyzna podszedł do pobliskiego przystanku autobusowego i zaproponował czekającym tam ludziom podwiezienie.

Gdy uzbierał 20 osób, zawiózł ich do szpitala psychiatrycznego. Tam uprzedził pielęgniarzy, że pacjenci są bardzo podnieceni i mają dziwne przywidzenia.

Mimo, że pasażerowie tłumaczyli, w jakich okolicznościach znaleźli się w szpitalu, lekarze nie dali im wiary. Oszustwo kierowcy zostało wykryte dopiero po 3 dniach, gdy zaczęli się odnajdywać prawdziwi pacjenci.

Laughing i tyle

< hahaha > ... < rotfl > na dywanie ... niezle niezle
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 18:06   

EU07 napisał/a:
Obrazek napisał/a:

Laughing i tyle
<lol> normalnie nie wytrzymuje =) <lol>
No ale w sumie to nie jest śmieszne po części =/
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 18 Kwi, 2005 09:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

napisał/a:
W niedzielę po południu radiowozy z policjantami, którzy mieli pilnować meczu Legii, wparowały prosto na dopiero co wylany asfalt na remontowanej w weekend Myśliwieckiej

Policyjne radiowozy zbyt wcześnie wjechały wczoraj na świeżo wyremontowaną ul. Myśliwiecką. W weekend drogowcy układali tam nawierzchnię. Po południu udało się już wylać ostatnią warstwę. I to właśnie na rozgrzany asfalt wparowały furgonetki z policjantami, którzy mieli obstawiać mecz Legii z Odrą Wodzisław. - Radiowozy przejechały kawałek po świeżo wyremontowanej nawierzchni. Na szczęście nie uszkodziły asfaltu. Robotnicy szybko zareagowali i prosili policjantów, by zjechali na chodnik - powiedziała nam Grażyna Lendzion z Zarządu Dróg Miejskich, która nadzorowała remont. Od dziś kierowcy mogą jeździć nie tylko równiutką Myśliwiecką od Rozbrat do Łazienek, ale też ul. Szwoleżerów.

Bez komentarza Confused

Numer Gadu-Gadu
1141814
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 18 Kwi, 2005 17:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobrze, że się nie zatopili w tym asfalcie i przynajmniej dojechali na ten mecz ;]

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 18:34   

-___________-'' boshe..
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Wto 19 Kwi, 2005 22:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

lol.. nie ma to jak nasza inteligentna polska policja :d
Powrót do góry
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu