apropo angielskiego przypomniało mi sie coś - moja siostra zdaje angielski o 20, a jej koleżanka o 21.30 bo komisja do egzaminowania "działa' do 22, a potem od 8 następnego dnia...
apropo angielskiego przypomniało mi sie coś - moja siostra zdaje angielski o 20, a jej koleżanka o 21.30 bo komisja do egzaminowania "działa' do 22, a potem od 8 następnego dnia...
Kapitalnie. Ja osobiscie chcialbym zdawac tak poznym wieczorem U nas w szkole dyrektor chcial coby egzaminowac do 20, ale oprotestowali to nauczyciele zasiadajacy w komisjach i skrocil do 18. Ale za to od 7.15
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 15 Kwi, 2005 21:24
Trzymam mocno mocno kciuki:)
Powodzenia<kopie w pewna czesc ciala wszystkich maturzystow na forum>
hie hie
a ci co pisza jako ostatni rocznik stare matury (czyli ci co chodzili 8 lat do podstawowki i teraz sa w 5 klasie technikum) zaczynaja matury dopiero jakos 10 maja :d
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 15 Kwi, 2005 22:55
niezmiernie miło że składacie zyczenia...eh...ciekawe jak to wszystko będzie...
co do kopania polonistki....oh jak ja bym chciał to zrobić gdyby nie etykieta :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
jest taka mała...jak Pani karzeł w losuxie ...jakbym kopnął to by lądowała dalekooo :>
Moim zdaniem cięższy od mojego. A na pewno bardziej filozoficzny. Bo w swoim to tylko wzialem opracowanie Lalki i Ludzi bezdomnych i cala praca gotowa A u Ciebie to trzeba sporo myśleć....
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 16 Kwi, 2005 22:42
Za to w literaturze podmiotu mam kilka genialnych utworów ("Palę Paryż" Jasieńskiego i dwa wiersze Majakowskiego) i jedną szmirę ("Przy Budowie" Konwickiego).
Eee...A moja kuzynka zdaje maturę nie w tym tygodniu tylko w następnym.... ? Jaki cudem ? Czyżby termin przełożyli ? Albo ta franca mnie okłamała
To w końcu kiedy mam te kciuki trzymać ?
Laallalala, za 7 lat matuuurkaaa ^__^
Eee...A moja kuzynka zdaje maturę nie w tym tygodniu tylko w następnym.... ? Jaki cudem ? Czyżby termin przełożyli ? Albo ta franca mnie okłamała
To w końcu kiedy mam te kciuki trzymać ?
Laallalala, za 7 lat matuuurkaaa ^__^
Wszystko zalezy jak sobie ktora szkola ustali. Jedyne odgorne zarzadzenie jest takie, coby do 5 maja (czyli pierwszego egzaminu pisemnego) wszyscy mieli juz za soba egzaminy ustne.
nikita a niektorzy pisza matury dopiero w maju (5 klasy technikum ktore jako ostatnie pisza stare).. wiec jak widzisz z terminami matur roznie jest .. pozatym nie moga przeciez ustnych zrobic calej szkole w 1 dniu? kto by przepytal tyle ludzi.. musza po prostu do pisemnych miec
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 18 Kwi, 2005 14:58
ciesze sie, ze koledzy pisza matury.
Niema to jak skrocone lekcje ;]
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 18 Kwi, 2005 15:08
tak dzięki naszym maturom zdrowo ucierpi na tym wasz poziom edukacji (przedziwny fenomen to juz sie objawia)
z jednej strony macie nieźle bo teraz i właściwie do połowy maja albo dalej macie jakby wakacje ... polecam wyjechać za gorąco by tkwić w szkole