| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Maturki :)
Autor Wiadomość
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 15 Kwi, 2005 21:04   

apropo angielskiego przypomniało mi sie coś - moja siostra zdaje angielski o 20, a jej koleżanka o 21.30 bo komisja do egzaminowania "działa' do 22, a potem od 8 następnego dnia...
Przejdź na dół
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 15 Kwi, 2005 21:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kradziejka napisał/a:
apropo angielskiego przypomniało mi sie coś - moja siostra zdaje angielski o 20, a jej koleżanka o 21.30 bo komisja do egzaminowania "działa' do 22, a potem od 8 następnego dnia...

Kapitalnie. Ja osobiscie chcialbym zdawac tak poznym wieczorem Laughing U nas w szkole dyrektor chcial coby egzaminowac do 20, ale oprotestowali to nauczyciele zasiadajacy w komisjach i skrocil do 18. Ale za to od 7.15 Laughing

Numer Gadu-Gadu
1141814
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 15 Kwi, 2005 21:24   

Trzymam mocno mocno kciuki:)
Powodzenia<kopie w pewna czesc ciala wszystkich maturzystow na forum>
hie hie Razz
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 15 Kwi, 2005 21:35   

EU07- jaki masz temat z polskiego??
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Pią 15 Kwi, 2005 22:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ci co pisza jako ostatni rocznik stare matury (czyli ci co chodzili 8 lat do podstawowki i teraz sa w 5 klasie technikum) zaczynaja matury dopiero jakos 10 maja :d
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 15 Kwi, 2005 22:55   

niezmiernie miło że składacie zyczenia...eh...ciekawe jak to wszystko będzie...
co do kopania polonistki....oh jak ja bym chciał to zrobić gdyby nie etykieta :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
jest taka mała...jak Pani karzeł w losuxie ...jakbym kopnął to by lądowała dalekooo :>
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 16 Kwi, 2005 20:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Otwieracz napisał/a:
EU07- jaki masz temat z polskiego??

Przedstaw obrazy Warszawy znane ci z literatury XIX i XX wieku.
A Ty? Laughing

Numer Gadu-Gadu
1141814
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 16 Kwi, 2005 22:07   

"Literatura w służbie ideologii"
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 16 Kwi, 2005 22:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem cięższy od mojego. A na pewno bardziej filozoficzny. Bo w swoim to tylko wzialem opracowanie Lalki i Ludzi bezdomnych i cala praca gotowa Laughing A u Ciebie to trzeba sporo myśleć....

Numer Gadu-Gadu
1141814
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 16 Kwi, 2005 22:42   

Za to w literaturze podmiotu mam kilka genialnych utworów ("Palę Paryż" Jasieńskiego i dwa wiersze Majakowskiego) i jedną szmirę ("Przy Budowie" Konwickiego).
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 20:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eee...A moja kuzynka zdaje maturę nie w tym tygodniu tylko w następnym.... ? Jaki cudem ? Razz Czyżby termin przełożyli ? Albo ta franca mnie okłamała Twisted Evil Smile
To w końcu kiedy mam te kciuki trzymać ? Razz
Laallalala, za 7 lat matuuurkaaa ^__^
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 20:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita napisał/a:
Eee...A moja kuzynka zdaje maturę nie w tym tygodniu tylko w następnym.... ? Jaki cudem ? Razz Czyżby termin przełożyli ? Albo ta franca mnie okłamała Twisted Evil Smile
To w końcu kiedy mam te kciuki trzymać ? Razz
Laallalala, za 7 lat matuuurkaaa ^__^

Wszystko zalezy jak sobie ktora szkola ustali. Jedyne odgorne zarzadzenie jest takie, coby do 5 maja (czyli pierwszego egzaminu pisemnego) wszyscy mieli juz za soba egzaminy ustne.

Numer Gadu-Gadu
1141814
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 20:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nikita a niektorzy pisza matury dopiero w maju (5 klasy technikum ktore jako ostatnie pisza stare).. wiec jak widzisz z terminami matur roznie jest .. pozatym nie moga przeciez ustnych zrobic calej szkole w 1 dniu? kto by przepytal tyle ludzi.. musza po prostu do pisemnych miec
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 18 Kwi, 2005 14:58   

ciesze sie, ze koledzy pisza matury.
Niema to jak skrocone lekcje ;]
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 18 Kwi, 2005 15:08   

tak dzięki naszym maturom zdrowo ucierpi na tym wasz poziom edukacji (przedziwny fenomen to juz sie objawia)
z jednej strony macie nieźle bo teraz i właściwie do połowy maja albo dalej macie jakby wakacje ... polecam wyjechać za gorąco by tkwić w szkole
Powrót do góry
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu