| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Mam pytanie...
Autor Wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 12:47   Re: Mam pytanie...

Kinga napisał/a:
Gabra napisał/a:
milusia napisał/a:
Cipke mam już dosyć owłosioną!

Wiem ze jestes tym bardzo podekscytowana,ale to nie znaczy,zeby sie źle wyrazac :]

Rotfl to mnie zgięło biggrin HEheheheh no dobre Gabra dobre biggrin

Fan nie przejmuj sie a brak okresu moze byc spowodowany ciażą ty lepiej zobacz czy jakiś guzkow w kolanie nie masz zcy gdzies bo to moze byc ciąza pozamaciczna !! :>

Aaaaa pamiętam, lałam z tego caluteńką noc, jak to Wojewódzki zacytował z programie :> Abuahahahaha :>:>:>:>:> rotfl

Wierzba - a mi sie dzisiaj konczy ;> I chora jestem =/
Przejdź na dół
malina160 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 21:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie masz się czym przejmować jeśli jestećś mała lekka i masz mały biust to szybko nie dostaniesz okresu masz jeszcze czas ja mając 14 lat byłam podobnej bydowy co ty w dodatku byłam chuda mimo tego że dobrze się odżywiam i dostałam okres jak miałam 15 lat i 3 miesiące więc nie masz się czym martwić nie patrz na mamę moja dostała też jak miała chba 12 lat ale np. jej siostra dostała dopiero w 1 kl. liceum a ja w 2 kl. gimnazjum to zależy od człowieka więc nie martw się wrazie czego weź ze sobą podpaski i tampony dużo miejsca nie zajmie ten pakunek a może się przydać (choć w to wątpię przy twojej budowie) trzymaj się i nie stresuj się i nie spiesz się tak bardzo do tego okresu bo to wcale nie jest przyjemne (choć wiem jak to jest pojawiają się nerwy gdy wszystkie kumpele go maja a ty ni pamiętaj na ciebie też przyjdzie czas) Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
9142528
Klaudia_13 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 21 Kwi, 2006 20:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja miałam 12 lat jak dostałam okresu , ale kup sobie na wszelki wypadekpodpaski (chyba , ze wolisz tampony) przecież ores przyjdzie niespodziewanie.Słyszałam , zę okres dostaje sie w wieku od 10 do 14 lat.

Mr. Green
Powrót do góry
Słupek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
The Man Without Fear
Aktywista

PostWysłany: Pią 21 Kwi, 2006 21:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Przestań odświeżać tematy sprzed roku. Jak nie masz nic nowego do powiedzenia, to nie mów. Przeczytaj regulaminy wszelakie. Amen

weroskaaa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Pon 01 Maj, 2006 14:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dopiero wchodzisz w okres dojrzewanie Razz nie ma się czym martwić
pozdrawiam Razz

PostWysłany: Sob 02 Wrz, 2006 10:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie martwo sięWink przyjdzie w swoim czasie ale ja też tak chciałam a teraz bym wolała p óźniej dostać;/

Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 02 Wrz, 2006 10:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Patrz na daty. Temat zamykam. Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi