Wysłany: Nie 10 Kwi, 2005 12:47 Re: Mam pytanie...
Kinga napisał/a:
Gabra napisał/a:
milusia napisał/a:
Cipke mam już dosyć owłosioną!
Wiem ze jestes tym bardzo podekscytowana,ale to nie znaczy,zeby sie źle wyrazac :]
Rotfl to mnie zgięło HEheheheh no dobre Gabra dobre
Fan nie przejmuj sie a brak okresu moze byc spowodowany ciażą ty lepiej zobacz czy jakiś guzkow w kolanie nie masz zcy gdzies bo to moze byc ciąza pozamaciczna !! :>
Aaaaa pamiętam, lałam z tego caluteńką noc, jak to Wojewódzki zacytował z programie :> Abuahahahaha :>:>:>:>:> rotfl
Wierzba - a mi sie dzisiaj konczy ;> I chora jestem =/
nie masz się czym przejmować jeśli jestećś mała lekka i masz mały biust to szybko nie dostaniesz okresu masz jeszcze czas ja mając 14 lat byłam podobnej bydowy co ty w dodatku byłam chuda mimo tego że dobrze się odżywiam i dostałam okres jak miałam 15 lat i 3 miesiące więc nie masz się czym martwić nie patrz na mamę moja dostała też jak miała chba 12 lat ale np. jej siostra dostała dopiero w 1 kl. liceum a ja w 2 kl. gimnazjum to zależy od człowieka więc nie martw się wrazie czego weź ze sobą podpaski i tampony dużo miejsca nie zajmie ten pakunek a może się przydać (choć w to wątpię przy twojej budowie) trzymaj się i nie stresuj się i nie spiesz się tak bardzo do tego okresu bo to wcale nie jest przyjemne (choć wiem jak to jest pojawiają się nerwy gdy wszystkie kumpele go maja a ty ni pamiętaj na ciebie też przyjdzie czas)
Ja miałam 12 lat jak dostałam okresu , ale kup sobie na wszelki wypadekpodpaski (chyba , ze wolisz tampony) przecież ores przyjdzie niespodziewanie.Słyszałam , zę okres dostaje sie w wieku od 10 do 14 lat.
Przestań odświeżać tematy sprzed roku. Jak nie masz nic nowego do powiedzenia, to nie mów. Przeczytaj regulaminy wszelakie. Amen
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer