| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
PODANIA !! Aaaaa <panika>
Autor Wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 24 Mar, 2005 08:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Powiem że jasna cholera mnie bierze jak widze te odzdziały profile i wogole biggrin Heh
Frigg ... ale szkoła fajna Mhhmm ...

W poniedzialek po swietach wybieram się do wawy z koleżanką biggrin ma wolniejszy dzien wiec mnie oprowadzi :> A w czwartek do innego do kolegi biggrin jednak najelpeij jest wszystko zobaczyc osobiscie Smile zobaczymy jak to wyjdzie Smile Narazie to dzieki za wszytsko co napisaliście :*** Smile
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 19:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Post pod postem ale 6 dni przerwy :p nie bic Razz jak cos to niech mod zedytuje Razz

A więc ... byłam w jednej szkole :p na dniu otwartym wczoraj ... przyznam ze mi sie podobała Smile ... Maja jezyki na dosyc dobrym poziomie i tak mysle nad profilem lingwistycznym gdzie rozszerzona jest informatyka ( troche inaczej nazwana ale zawsze informatyka ) angielski i wloski ... i tak sobie mysle z moim zapalem na prawo czy dziennikarstwo czy po tym profilu moglabym cos dzialac w ktoryms z tych kierunkow ?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 19:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a u mnie o podaniach jescze nic nie wiadomo.. narazie chodzilismy na targi edukacyjne zeby poznac oferty szkol, i juz wiem gdzie ide..
Powrót do góry
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 17:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w szkole to były dwie osoby, które reklamowały swoją szkołę, ale tak poza tym to cisza. Powinniśmy chodzić oglądać inne szkoły, ale narazie jakoś nikt o tym nie mówi. Nie wiem też do kiedy i od kiedy można złożyć podania. Ja chcę iść na mój kochany kierunek matematyczno-fizyczny Razz tz. matmę kocham, fizyki niebardzo
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
paulinka-blondynka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 18:25   :) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wiem do kiedy trzeba składać podania...
Ale bym się zastanowiła na twoim miejscu gdzie pójdę Wink
Życzę powodzenia w wyborze
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1945616
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 18:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja jestem w 2 i wariuje
bo musze w tej chwili znalezc szkoly!!
dostalam manii (loool)
nie no po prostu tak jakos mnie zlapalo ze musze sobie poznajdowac pare szkol (najbardziej to bym chciala do LP iśc ale eweltanie LO ujdzie :/) których profile będą mi odpowiadały a następnie wziaść się za siebie, swoją naukę itp.
czas zacząc sie starać dostać sie do dobrej szkoły Wink

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 22:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a u nas oprocz tego ze bylismy na targach edukacyjnych gdzie wszystkie szkoly w miescie mialy swoje stoiska i przedstawialy oferty z wiekszosci szkol byli przedstawiciele z ulotkami i mozna bylo ich popytac, i z niektorych szkol maja nauczyciele lub dyrektorzy przyjsc na zebranie i rozmawiac z nauczycielami, po zatym zaczal sie okres ze w wiekszosci szkol sa "drzwi otwarte" i mozemy se wejsc i zobaczyc szkole..
Powrót do góry
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 03 Kwi, 2005 23:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm ja to jeszce chcialam dodac, ze z drugiej strony elytarne licea sa z lekka przrekamowane, na dobra sprawe ja jestes zdolny to i tak sie dostaniesz na studia i tak (chociaz ja nie wiem co oni Wam zrobili z tyi nowymi maturami, ale nic to). Sama chodzilam 3, 5 roku do tzw elytarnego liceum, pozniej zmienilam na zdecydowanie nieelitarne i doskonale je wspominam. na studia i tak sie dostalam, jak mniemam niebyle jakie za pierwszym razem, natomiast ludzie z mojego poprzexniego elytarnego liceum niekoniecznie. wiec ja bym sie tak jednak nie podniecala i nie sugerowala tzw elytarnoscia, bo oprocz tego, ze mozesz sie "chwalic" to bez swojej pracy i tak nic nie osiagniesz.

a cervantes - nie wiem jak teraz, swego zcasu mial chyba jakas klase artystyczna i maja hiszpanski wykladowy. taka jedna dalsza znajoma chyba w zeslzym roku zdala, zastanawiala sie jeszce nad czackim (ktorego jej bardzo wybijalam z glowy), ale w koncu poszla tam i jest zachwycona od samego poczatku twierdzila, ze jest niesamowicie. maja jakas lacine i jakies humonistyczne tez chyba rozszezone.

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 04 Kwi, 2005 07:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja ide do prywatnego ktore jest w pwsz, i po tym lo beda duze szanse zeby sie do pwsz dostac bo nakierunkowuje na przedmioty tam, i wiadomo jakies ulatwienie ze tam sie chodzilo juz wczesniej
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 04 Kwi, 2005 14:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a i u mnie w miescie trzeba skladac od 20 kwietnia do 20 maja wiec jescze mam czas:D
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 04 Kwi, 2005 16:55   

PWSZ? Nie lepiej na porządny uniwersytet?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 04 Kwi, 2005 19:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

narazie to do liceum sie wybieram, spokojnie z reszta sie bedzie potem myslec, ale wydaje mi sie ze lepszy bedzie dla mnie pwsz Razz
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 12 Kwi, 2005 22:36   

Dlaczegóż to niby?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 12 Kwi, 2005 22:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chociazby poziom.. kierunki itd.. po prostu mi odpowiada :p
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 12 Kwi, 2005 22:41   

Czyli im poziom niższy tym lepszy? Dziwne.
Powrót do góry
Strona 3 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu