Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 12:22
Ajko a moze nie oglądali?
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 14:29
A wiec ja tylko czytałam Serię, ale słyszalam, ze film jest cienki i mniej przerażający to sobie odpuściłam... jak zawsze ksiązki RLS.
Ja ostanio po raz enty oglądałam Wywiad z wampirem i po raz enty żałowałam, ze nie ma kilku fajnych scen z ksiązek np. jak podróżowali po Europie i trafili prawdopodobnie do Polski na wsie pełne zabobonów i zdziczałych wampirów
Czy ktoś z was oglądał "Solaris" (tak te nowe z Clooneyem) czy film pt. "Co z oczu to z serca" ([też] z Clooneyem i z Jennifer Lopez). Jakie są wrażenia po tych filmach?
Co do Ocean's Tweleve to byłam w kinie i muszę przyznać, że nieźle trzeba było mózgownice wytężyć żeby cokolwiek zrozumieć
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 08:40
Ja nic z tego nie oglądałam =(, a widział może ktoś ostatnio Constantine, film mi się strasznie podobał, niektóre sceny no niami, mogę sie wymienić wrażeniai, teraz opowiadać nie będę, bo nie wiem kto oglądał, a kto nie i czy wogule ktoś. Moim faworytem jest Gabriel =]
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 11:08
buahauhauhahaa " moim faworytem jest garbriel "
moją faworytką jest gabriel powinno byc
szukam screena z filmu constantine albo lepiej wallpapera ze scena gdy leci juz do nieba i pokazuje fucka dla lucyfera...jak ktos moze zna namiar bo jestem juz wdzieczny o ile go mi poda
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 11:34
Gdy mówię faworytem to zawsze myślę o obydwu płciach, tak mam... moment z fuckiem był dobry, poszukam i moze znajde, jak znajde to dam
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 11:39
Constantine byl fajny, ale nie taka znowu to rewelacja. Poprostu fajny film.. ;]
7/10 ;]
Ja ostatnio oglądałam "Piłę" na dvd...film który jest jeszce chyba w kinach tyle, że od lat 18 =] Całkiem dobry tylko że krwawy ale polecam bo ciekawie się ogląda =]
A pozatym to podoba mi się jeszce np: Blues Brothers, Bruse Wszechmogący, Pojutrze, Blear Witch2, Cube, Znaki, Ręka Boga, Raport Mniejszości, Martrix i wiele innych
Ostatnio oglądałam też Aviatora z rolą głowną Leonardo Dicaprio ale naprawde NIE POLECAM jak dla mnie był to film bardzo nudny a pod koniec to już miałam ochote wyjśc z kina i poprosić o zwrot pieniędzy..poprostu dno.. ale to tylko moje skromne zdaie =]
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 14:30
Tak tak tak popieram Aviator to straszne dno ja o mało co nie spadłam z fotela w kinie jak zasypiałam na filmie, po czym że byliśmy w dużej grupie zaczęlismy gadać, totalne dno...
Acha i polecam Za wszelką cenę niedawno leciał w kinie, piekny film, naprawde piękny
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 17:26
Eh tak naprawde zeby trafic na dobry film, trzeba niezle sie nameczyc :\ Nie pamietam, kiedy ostatnio ogladalem naprawde DOBRY film :\ No moze nie liczac lotr'a ;].
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 18:01
jak według ciebie lotr to dobry film to sie nie dziwie że nigdy dobrego nie obejrzałeś...
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 18:28
kradziejka napisał/a:
jak według ciebie lotr to dobry film to sie nie dziwie że nigdy dobrego nie obejrzałeś...
Bo nie ma lepszych?? :]
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 18:30
bo lotr jest tak strasznie mało ambitny i jak to ma być góru to nic dziwnego że inne są pseudo gorsze, może ich nierozumie?
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 25 Mar, 2005 19:18
A czy fantasy musi być ambitne? :]
Nie musi :].
Ale w każdym fantasy każdy może znaleźć coś dla siebie :].
Poza tym o gustach się nie dyskutuje .