| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Luźne pogawędki filmowe
Autor Wiadomość
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 28 Lut, 2005 10:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ej...Mieliście mi odpowiedzieć czy podobała sie Wam seria Niefortunnych zdarzeń!!

Numer Gadu-Gadu
7060479
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 28 Lut, 2005 12:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ajko a moze nie oglądali?

Numer Gadu-Gadu
2891618
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 28 Lut, 2005 14:29   

A wiec ja tylko czytałam Serię, ale słyszalam, ze film jest cienki i mniej przerażający to sobie odpuściłam... jak zawsze ksiązki RLS.
Ja ostanio po raz enty oglądałam Wywiad z wampirem i po raz enty żałowałam, ze nie ma kilku fajnych scen z ksiązek np. jak podróżowali po Europie i trafili prawdopodobnie do Polski na wsie pełne zabobonów i zdziczałych wampirów
Powrót do góry
Eithne Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 00:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś z was oglądał "Solaris" (tak te nowe z Clooneyem) czy film pt. "Co z oczu to z serca" ([też] z Clooneyem Very Happy i z Jennifer Lopez). Jakie są wrażenia po tych filmach?
Co do Ocean's Tweleve to byłam w kinie i muszę przyznać, że nieźle trzeba było mózgownice wytężyć żeby cokolwiek zrozumieć Cool
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5232984
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 08:40   

Ja nic z tego nie oglądałam =(, a widział może ktoś ostatnio Constantine, film mi się strasznie podobał, niektóre sceny no niami, mogę sie wymienić wrażeniai, teraz opowiadać nie będę, bo nie wiem kto oglądał, a kto nie i czy wogule ktoś. Moim faworytem jest Gabriel =]
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 11:08   

buahauhauhahaa " moim faworytem jest garbriel "
moją faworytką jest gabriel powinno byc biggrin
szukam screena z filmu constantine albo lepiej wallpapera ze scena gdy leci juz do nieba i pokazuje fucka dla lucyfera...jak ktos moze zna namiar bo jestem juz wdzieczny o ile go mi poda
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 11:34   

Gdy mówię faworytem to zawsze myślę o obydwu płciach, tak mam... moment z fuckiem był dobry, poszukam i moze znajde, jak znajde to dam
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 11:39   

Constantine byl fajny, ale nie taka znowu to rewelacja. Poprostu fajny film.. ;]
7/10 ;]
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 13:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja ostatnio oglądałam "Piłę" na dvd...film który jest jeszce chyba w kinach tyle, że od lat 18 =] Całkiem dobry tylko że krwawy ale polecam bo ciekawie się ogląda =]
A pozatym to podoba mi się jeszce np: Blues Brothers, Bruse Wszechmogący, Pojutrze, Blear Witch2, Cube, Znaki, Ręka Boga, Raport Mniejszości, Martrix i wiele innych Wink
Ostatnio oglądałam też Aviatora z rolą głowną Leonardo Dicaprio ale naprawde NIE POLECAM jak dla mnie był to film bardzo nudny a pod koniec to już miałam ochote wyjśc z kina i poprosić o zwrot pieniędzy..poprostu dno..Wink ale to tylko moje skromne zdaie =]

Numer Gadu-Gadu
730730
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 14:30   

Tak tak tak popieram Aviator to straszne dno ja o mało co nie spadłam z fotela w kinie jak zasypiałam na filmie, po czym że byliśmy w dużej grupie zaczęlismy gadać, totalne dno...
Acha i polecam Za wszelką cenę niedawno leciał w kinie, piekny film, naprawde piękny
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 17:26   

Eh tak naprawde zeby trafic na dobry film, trzeba niezle sie nameczyc :\ Nie pamietam, kiedy ostatnio ogladalem naprawde DOBRY film :\ No moze nie liczac lotr'a ;].
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 18:01   

jak według ciebie lotr to dobry film to sie nie dziwie że nigdy dobrego nie obejrzałeś...
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 18:28   

kradziejka napisał/a:
jak według ciebie lotr to dobry film to sie nie dziwie że nigdy dobrego nie obejrzałeś...

Bo nie ma lepszych?? :]
Mr. Green
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 18:30   

bo lotr jest tak strasznie mało ambitny i jak to ma być góru to nic dziwnego że inne są pseudo gorsze, może ich nierozumie?
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Mar, 2005 19:18   

A czy fantasy musi być ambitne? :]
Nie musi :].
Ale w każdym fantasy każdy może znaleźć coś dla siebie :].
Poza tym o gustach się nie dyskutuje Wink.
Powrót do góry
Strona 2 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu