| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Co mam zrobić?????
Autor Wiadomość
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 10 Mar, 2005 12:34   Co mam zrobić????? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dziś jest zebranie...i ja nie powiedzialam mamie o 2 kiedyś...Zresztą ocenki mam kiepskie(nie wiem co sie ze mna dzieje:/) ...Nio i czy nie znacie jakiegoś sposobu,żeby nie była tak bardzo wściekła?? Bo ona sie wkurza jak dostane np. 3 a co mówic o 2!
Odpowiedziice jeszcze dziś plis!

Numer Gadu-Gadu
7060479
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 10 Mar, 2005 14:52   

powiedz jej że sie zdarza i ty nie chciałas.
Ja nieraz dostawałam pały i matka mnie nie zlała,ciebie tez nie zleje.
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Czw 10 Mar, 2005 15:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmm...Jeżeli chcesz mamie jakoś ' złagodzić ' tą trójkę, czy tam czwórkę musisz trochę pozmyślać Wink Np. powiedz, że macie tyle sprawdzianów w tygodniu, że nie nadążasz. ub ' to nie pierwsza klasa, żebym miala tylko psame piątki ' ;P Poziom nauczania się podniósł, nie to co w twoich czasach Razz Albo: ' starałam się, naprawdę się uczyłam.To był wypadek przy pracy. Więcej to się nie powtórzy '
No ale jeśli to nie zadziała to niestety będziesz musiała znieść krzyki i kazania rodziców ^^
Takie jest życie Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 10 Mar, 2005 15:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Popieram opinię innych. Powiedz, że sto juz się nigdy ne powtórzy!!. A pozatym nie powinnas sie tak bać. Najwyżej mama pokrzyczy troszkę,a późnie zapomni. Głowa do góry Wink

Pozdrawiam i powodzenia życzę Wink

Numer Gadu-Gadu
8619585
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 10 Mar, 2005 15:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita napisał/a:
Hmmm...Jeżeli chcesz mamie jakoś ' złagodzić ' tą trójkę, czy tam czwórkę musisz trochę pozmyślać Wink Np. powiedz, że macie tyle sprawdzianów w tygodniu, że nie nadążasz. ub ' to nie pierwsza klasa, żebym miala tylko psame piątki ' ;P Poziom nauczania się podniósł, nie to co w twoich czasach Razz Albo: ' starałam się, naprawdę się uczyłam.To był wypadek przy pracy. Więcej to się nie powtórzy '
No ale jeśli to nie zadziała to niestety będziesz musiała znieść krzyki i kazania rodziców ^^
Takie jest życie Very Happy

Dzięki! Tylko u mnie jest tak że jak mówie ze to nie to co w twoich czasach to...mama mówi: a tam inne czasy! no i widzicie;) Ale coś wymyślę! Musze i z tej 2 to sie poprawiłam na 4+,ale oczywiście wychowawca musi napisac też ta nie poprawioną ocenke:/
I dodaję Ci że mi pomogłaś!!

Numer Gadu-Gadu
7060479
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Czw 10 Mar, 2005 16:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[quote="ajeczka11"]
Nikita napisał/a:

Dzięki! Tylko u mnie jest tak że jak mówie ze to nie to co w twoich czasach to...mama mówi: a tam inne czasy! no i widzicie;) Ale coś wymyślę! Musze i z tej 2 to sie poprawiłam na 4+,ale oczywiście wychowawca musi napisac też ta nie poprawioną ocenke:/
I dodaję Ci że mi pomogłaś!!

Thx :-) To ja się cieszę, że mogłam ci choć troszku pomóc Smile Zyczę powodzenia ! Powiedz nam później jak ci poszło :-)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 10 Mar, 2005 16:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mama od 16 jest na zebraniu ....mam nadzieję ze jak przyjdzie to sie nie wkurzy zbytnio...Opowiedz jutro bo nie wiem czy mi pozwoli dziś siąśc do neta...

Numer Gadu-Gadu
7060479
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 10 Mar, 2005 17:00   

moja matka wczoraj była na wywiadówce^^
jak widać żyje ale szlaban jeeeest nie powiem publicznie za co [gabra cicho tam:]]
ja niemówie o złych ocenach i sie troche wściekła ale stopniowo zaczęłam sie z niej coraz bardziej śmiać i przeszło jej też sie potem śmiała
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 11 Mar, 2005 16:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ekem! Jestem i piszę!

Mamcia przyszła ok. 19. Najpierw poszłam do swojego pokiku i włączyłam TV a ona poszła do kuchni. Potem zawałała:
Chodz tu na chwilę! i sie zaczęło .....Od 19:19 do 20:5:/
Najpierw mama o pytała sieza co i wogle itp. i td potem tata sie włączyl i zaczą że jak nie będe sie uczyć to będe pracować w realu(heh) Laughing Potem przejrzal mój zeszyt od polaka i musiałam niedośc ze poprwaiać pracę domową na dziś to jeszcze te wcześniejsze...Siedziałam z tym do 22....ale rano oczywiście jeszcze coś tam ,,gdakała'",ale po szkole i teraz jest ok:)

Numer Gadu-Gadu
7060479
Odpowiedz do tematu