| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Boicie się??
Autor Wiadomość
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 13:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja szkoła pod względem bezpieczństwa...hmmm średno:/ Mojego kolegę z lawki pobito że chodził w kołnieżu...Ale teraz jakoś w tym roku spokojnie sie zrobiło...Choć sądze ze mojej klasie i jeszcze jakiejś biją sienajbradziej;)

Numer Gadu-Gadu
7060479
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 14:32   

ajeczka11 napisał/a:
Mojego kolegę z lawki pobito że chodził w kołnieżu...

Za to bym najnormalniej w świecie zaje*** tych cweli Confused.
Powrót do góry
Francesc0 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 15:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie w szkole to poprostu trzeba miec znajomosci... ja jestem całkowiecie ustawiony i moge robic co mi sie podoba ;p moglbym przyjsc na rozowo ubrany itp. a i tak bym nie dostal... a moj kumpel jakby tak przyszedl to po szkole by dostal ostry [cenzura] ;/

Numer Gadu-Gadu
3294374
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 18:06   

Francesc0 napisał/a:
u mnie w szkole to poprostu trzeba miec znajomosci... ja jestem całkowiecie ustawiony i moge robic co mi sie podoba ;p moglbym przyjsc na rozowo ubrany itp. a i tak bym nie dostal... a moj kumpel jakby tak przyszedl to po szkole by dostal ostry [cenzura] ;/

To moze warto kumpla ustawic? Jesli sie o niego 'troszczysz', bo jak nie to bez sensu dawac komus mega super przywileje. Heh.

* nienawidze takiego systemu w szkole.
Powrót do góry
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 18:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w szkole jestem dobrze ustawiona...
Chociaż czasami można zauważyć młodych"mafiozów"

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Noid Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 18:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja nie moge z mojego grona pedagogicznego. W piatek na jeden przerwie normalnie na korytarzu kilku gości zapaliło sobie, a jakies kilka metrow od nich stało dwóch nauczycieli i wogóle nie reagowali Neutral Ech... normalnie kocham moją szkołę, a o klasie lepiej nie wspomne Mr. Green

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 21:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
To moze warto kumpla ustawic? Jesli sie o niego 'troszczysz', bo jak nie to bez sensu dawac komus mega super przywileje. Heh.

wiesz co.. chcialbym ale to jest nie mozliwe. bo osoby ktore ja znam i one mnie lubia znaja rowniez jego i go nie za bardzo lubia... tego sie juz nie zmieni. co innego jakby go nie znali, moglbym go z nimi zapoznac i byloby git. a teraz? co najwyzej moge jakos poprosic lub wlynac zeby mu nic nie robili... choc ciezko mi to robic bo to nie ja wydaje rozkazy, ja tylko jestem ustawiony i tyle... ;/
swoje pozycje w szkole ustawialem od samego poczatku... gadalem i przebywalem na przerwach z tymi ktorymi juz znalem i ktorzy maja cos do powiedzenia w szkole, dzieki nim poznawalem coraz to nowych ludzi.. az w koncu wszyscy mnie znaja. nie mowie ze mnie lubia ale napewno mnie nie rusza... (bo przeciesz jest w umysle czlowieka takie cos ze nie bede zaczepial kumpla moich 50 kumpli... )

mam nadzieje ze wyrazilem sie dosyc zrozumiale ;]
i ja rowniez ubolewam nad takim systemem w szkole bo nie bardzo moge pomoc kumplowi... ;/

Numer Gadu-Gadu
3294374
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 21:33   

Francesc0 napisał/a:
Cytat:

wiesz co.. chcialbym ale to jest nie mozliwe. bo osoby ktore ja znam i one mnie lubia znaja rowniez jego i go nie za bardzo lubia... tego sie juz nie zmieni. co innego jakby go nie znali, moglbym go z nimi zapoznac i byloby git. a teraz? co najwyzej moge jakos poprosic lub wlynac zeby mu nic nie robili... choc ciezko mi to robic bo to nie ja wydaje rozkazy, ja tylko jestem ustawiony i tyle... ;/
swoje pozycje w szkole ustawialem od samego poczatku... gadalem i przebywalem na przerwach z tymi ktorymi juz znalem i ktorzy maja cos do powiedzenia w szkole, dzieki nim poznawalem coraz to nowych ludzi.. az w koncu wszyscy mnie znaja. nie mowie ze mnie lubia ale napewno mnie nie rusza... (bo przeciesz jest w umysle czlowieka takie cos ze nie bede zaczepial kumpla moich 50 kumpli... )

mam nadzieje ze wyrazilem sie dosyc zrozumiale ;]
i ja rowniez ubolewam nad takim systemem w szkole bo nie bardzo moge pomoc kumplowi... ;/

Hm... moze warto zadzialac i pomyslec nad zmiana systemu? skoro jestes (jak mowisz) ustawiony to bedzie to latwiejsze. Na pewno masz jakis wplyw na kolegow etc. Wink

* tak, wiem, ze wymyslam i ze zadam od ludzi heroicznych wyczynow. Razz
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 08 Mar, 2005 22:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak juz mowilem bardzo bym chcial ale jednak to nie ja "wydaje rozkazy".. ja moge tylko interweniowac jak cos sie bedzie dziac.. ale tak to ciezko mi zadzialas ;/

i watpie by dalo sie naprawic system...

Numer Gadu-Gadu
3294374
mmateuszz Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 10 Mar, 2005 10:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cześć!

Jestem forumowiczem innego forum. Tutaj znalazłem się przypadkiem, zobaczyłem ten temat i zdecydowałem się zarejestrować.

Moim zdaniem większość odpowiedzi nie jest na temat Rolling Eyes

Chłopak się pytał czy się boicie, czy jesteście dręczeni przez starszych, a nie czy się bijecie czy zaczepiacie między sobą. To coś innego.

Znam takie forum (jestem jego forumowiczem) na którym istnieje cały dział poświęcony właśnie przemocy w szkole. To forum jest tutaj: http://www.forum.wsparcie.org/viewforum.php?f=25

Tam jest trochę więcej na ten temat. Na przykład:

Nie wiem co się stało, ale koledzy zaczęli mnie wyzywać !!!!
Jak ocenić czyjąś krzywdę. Przemoc rówieśnicza.
Pytanie do nauczycieli i pedagogów
Nie bojcie się mówic o znecaniu.
Wierszyk o tandetnych tradycjach ;-)
zmiana klasy
Sfilmowali dręczenie kolegi podczas lekcji religii
Mały problem z kolegami
Wasze sposoby na uniknięcie przemocy

No i jeszcze inne, ale nie chce mi sie więcej pisać.

mmateuszz
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 10 Mar, 2005 12:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Moim zdaniem większość odpowiedzi nie jest na temat Rolling Eyes

Chłopak się pytał czy się boicie, czy jesteście dręczeni przez starszych, a nie czy się bijecie czy zaczepiacie między sobą. To coś innego

Stary twoj pierwszy post i juz sie wymadrzasz ;p
Po co oddzielac wszystkie watki tego samego problemu? ;/
Piszemy tutaj o tym jak wyglada bezpieczenstwo w naszej szkole i opowiadania naszych lub naszych znajomych przygód.

Cytat:
Jestem forumowiczem innego forum

A to mnie rozbawilo ;d ;p hahaha!
- i co z tego? ja wypowiadam sie na ponad 10 forach~~

Koleś rozbrajasz mnie ;d

Numer Gadu-Gadu
3294374
mmateuszz Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 10 Mar, 2005 13:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Francesc0 napisał/a:
Piszemy tutaj o tym jak wyglada bezpieczenstwo w naszej szkole i opowiadania naszych lub naszych znajomych przygód.

Spox. Znaczy się, że źle zrozumiałem twojego pierwszego posta w tym wątku. Jak tak, to sory.

Powrót do góry
Strona 5 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Odpowiedz do tematu