Moja szkoła pod względem bezpieczństwa...hmmm średno:/ Mojego kolegę z lawki pobito że chodził w kołnieżu...Ale teraz jakoś w tym roku spokojnie sie zrobiło...Choć sądze ze mojej klasie i jeszcze jakiejś biją sienajbradziej;)
u mnie w szkole to poprostu trzeba miec znajomosci... ja jestem całkowiecie ustawiony i moge robic co mi sie podoba ;p moglbym przyjsc na rozowo ubrany itp. a i tak bym nie dostal... a moj kumpel jakby tak przyszedl to po szkole by dostal ostry [cenzura] ;/
Wysłany: Wto 08 Mar, 2005 18:06
Francesc0 napisał/a:
u mnie w szkole to poprostu trzeba miec znajomosci... ja jestem całkowiecie ustawiony i moge robic co mi sie podoba ;p moglbym przyjsc na rozowo ubrany itp. a i tak bym nie dostal... a moj kumpel jakby tak przyszedl to po szkole by dostal ostry [cenzura] ;/
To moze warto kumpla ustawic? Jesli sie o niego 'troszczysz', bo jak nie to bez sensu dawac komus mega super przywileje. Heh.
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
A ja nie moge z mojego grona pedagogicznego. W piatek na jeden przerwie normalnie na korytarzu kilku gości zapaliło sobie, a jakies kilka metrow od nich stało dwóch nauczycieli i wogóle nie reagowali Ech... normalnie kocham moją szkołę, a o klasie lepiej nie wspomne
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
To moze warto kumpla ustawic? Jesli sie o niego 'troszczysz', bo jak nie to bez sensu dawac komus mega super przywileje. Heh.
wiesz co.. chcialbym ale to jest nie mozliwe. bo osoby ktore ja znam i one mnie lubia znaja rowniez jego i go nie za bardzo lubia... tego sie juz nie zmieni. co innego jakby go nie znali, moglbym go z nimi zapoznac i byloby git. a teraz? co najwyzej moge jakos poprosic lub wlynac zeby mu nic nie robili... choc ciezko mi to robic bo to nie ja wydaje rozkazy, ja tylko jestem ustawiony i tyle... ;/
swoje pozycje w szkole ustawialem od samego poczatku... gadalem i przebywalem na przerwach z tymi ktorymi juz znalem i ktorzy maja cos do powiedzenia w szkole, dzieki nim poznawalem coraz to nowych ludzi.. az w koncu wszyscy mnie znaja. nie mowie ze mnie lubia ale napewno mnie nie rusza... (bo przeciesz jest w umysle czlowieka takie cos ze nie bede zaczepial kumpla moich 50 kumpli... )
mam nadzieje ze wyrazilem sie dosyc zrozumiale ;]
i ja rowniez ubolewam nad takim systemem w szkole bo nie bardzo moge pomoc kumplowi... ;/
Wysłany: Wto 08 Mar, 2005 21:33
Francesc0 napisał/a:
Cytat:
wiesz co.. chcialbym ale to jest nie mozliwe. bo osoby ktore ja znam i one mnie lubia znaja rowniez jego i go nie za bardzo lubia... tego sie juz nie zmieni. co innego jakby go nie znali, moglbym go z nimi zapoznac i byloby git. a teraz? co najwyzej moge jakos poprosic lub wlynac zeby mu nic nie robili... choc ciezko mi to robic bo to nie ja wydaje rozkazy, ja tylko jestem ustawiony i tyle... ;/
swoje pozycje w szkole ustawialem od samego poczatku... gadalem i przebywalem na przerwach z tymi ktorymi juz znalem i ktorzy maja cos do powiedzenia w szkole, dzieki nim poznawalem coraz to nowych ludzi.. az w koncu wszyscy mnie znaja. nie mowie ze mnie lubia ale napewno mnie nie rusza... (bo przeciesz jest w umysle czlowieka takie cos ze nie bede zaczepial kumpla moich 50 kumpli... )
mam nadzieje ze wyrazilem sie dosyc zrozumiale ;]
i ja rowniez ubolewam nad takim systemem w szkole bo nie bardzo moge pomoc kumplowi... ;/
Hm... moze warto zadzialac i pomyslec nad zmiana systemu? skoro jestes (jak mowisz) ustawiony to bedzie to latwiejsze. Na pewno masz jakis wplyw na kolegow etc.
* tak, wiem, ze wymyslam i ze zadam od ludzi heroicznych wyczynow.
jak juz mowilem bardzo bym chcial ale jednak to nie ja "wydaje rozkazy".. ja moge tylko interweniowac jak cos sie bedzie dziac.. ale tak to ciezko mi zadzialas ;/
Moim zdaniem większość odpowiedzi nie jest na temat Rolling Eyes
Chłopak się pytał czy się boicie, czy jesteście dręczeni przez starszych, a nie czy się bijecie czy zaczepiacie między sobą. To coś innego
Stary twoj pierwszy post i juz sie wymadrzasz ;p
Po co oddzielac wszystkie watki tego samego problemu? ;/
Piszemy tutaj o tym jak wyglada bezpieczenstwo w naszej szkole i opowiadania naszych lub naszych znajomych przygód.
Cytat:
Jestem forumowiczem innego forum
A to mnie rozbawilo ;d ;p hahaha!
- i co z tego? ja wypowiadam sie na ponad 10 forach~~