Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Sob 05 Mar, 2005 14:49
elfko pokasujesz te posty potem....
sluchaj ale te kawalki maja po 7 mega wiec nie wiem czy wejda do cibie na poczte, wiec moze przez gg?
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 05 Mar, 2005 14:57
To znaczy ja mam pocztę na 250Mega... a wic wejdą na pewno, tylko to zależy od tego ile ty mozesz jednorazowo wyslać, na onecie mozna do 10MB
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 05 Mar, 2005 15:10
frigg ja wiem o co ci chodzi bo tutaj można sobie porównywać ja do ciebie jak okruszek do chleba i zdaje sobie z tego sprawe że ty sie znasz lepiej ale jak dla mnie porównanie ona - ja jest takie jakby z kolei ona byłs świerza w klimacie i sie chciała jakby pochwalić, i to mnie śmieszy ten cały temat i nie mam nic przeciwko temu aby ciebie śmieszyły moje wypowiedzi
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Sob 05 Mar, 2005 15:41
no i wszytko sie zgadza - chodzilo mi poprostu, ze wiele osob tutaj sie dziwilo czemu tak jest, ze starsi ciesza sie z mlodszych.....nie wiem czy ty tez sie dziwilias, a jesli tak to teraz cie to juz nie zdziwi
a ja sie z cibie nie smieje, ani mnie nie smieszysz (rozumiem to jak nasmiewanie sie z cibie) - mnie to bawi...bo w tym nie ma nic smiesznego
Ja słucham punkowych kapeli. Podobno. Nie chcę szufladkować, mówię zawsze, że słucham muzyki alternatywnej. ; )
Bo u mnie to zarówno Zielone Żabki, Cool Kids Of Death, De Łindows jak i Hey, Farben Lehre, Pidżama, Kombajn do zbierania ku po wioskach, Rammstein, Nightwish (^^), Happysad jak i wiele wiele innych kapelek, które możnaby nazwać punkowymi a czasem nie.
Co do kłótni: Nie można tych wszystkich Avrilek, Green Day'ów, Offspringów, Pidżam i tak dalej wrzucić po prostu do rocka i więcej nie roztrząsać co jest bardziej punkowe a co mniej metalowe? ; )
Ja słucham punkowych kapeli. Podobno. Nie chcę szufladkować, mówię zawsze, że słucham muzyki alternatywnej. ; )
Bo u mnie to zarówno Zielone Żabki, Cool Kids Of Death, De Łindows jak i Hey, Farben Lehre, Pidżama, Kombajn do zbierania ku po wioskach, Rammstein, Nightwish (^^), Happysad jak i wiele wiele innych kapelek, które możnaby nazwać punkowymi a czasem nie.
Czytaj ze zrozumieniem. Napisałam, że niektóre można nazwać punkowymi, inne zupełnie nie.
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 09 Cze, 2005 16:48
sorry, ale zdanie "które możnaby nazwać punkowymi a czasem nie" wskazuje na to, ze sa to zespoly grajace czasem muzyke punkowa.. a z tym nie sposob sie zgodzic...