| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
PuNkOwE kApElE
Autor Wiadomość
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 14:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfko pokasujesz te posty potem....
sluchaj ale te kawalki maja po 7 mega wiec nie wiem czy wejda do cibie na poczte, wiec moze przez gg?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 14:57   

To znaczy ja mam pocztę na 250Mega... a wic wejdą na pewno, tylko to zależy od tego ile ty mozesz jednorazowo wyslać, na onecie mozna do 10MB
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 15:10   

frigg ja wiem o co ci chodzi bo tutaj można sobie porównywać ja do ciebie jak okruszek do chleba i zdaje sobie z tego sprawe że ty sie znasz lepiej ale jak dla mnie porównanie ona - ja jest takie jakby z kolei ona byłs świerza w klimacie i sie chciała jakby pochwalić, i to mnie śmieszy ten cały temat i nie mam nic przeciwko temu aby ciebie śmieszyły moje wypowiedzi
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 15:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no i wszytko sie zgadza - chodzilo mi poprostu, ze wiele osob tutaj sie dziwilo czemu tak jest, ze starsi ciesza sie z mlodszych.....nie wiem czy ty tez sie dziwilias, a jesli tak to teraz cie to juz nie zdziwi
a ja sie z cibie nie smieje, ani mnie nie smieszysz (rozumiem to jak nasmiewanie sie z cibie) - mnie to bawi...bo w tym nie ma nic smiesznego Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
panna_nikt Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 08 Cze, 2005 18:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja słucham punkowych kapeli. Podobno. Nie chcę szufladkować, mówię zawsze, że słucham muzyki alternatywnej. ; )
Bo u mnie to zarówno Zielone Żabki, Cool Kids Of Death, De Łindows jak i Hey, Farben Lehre, Pidżama, Kombajn do zbierania ku po wioskach, Rammstein, Nightwish (^^), Happysad jak i wiele wiele innych kapelek, które możnaby nazwać punkowymi a czasem nie.

Co do kłótni: Nie można tych wszystkich Avrilek, Green Day'ów, Offspringów, Pidżam i tak dalej wrzucić po prostu do rocka i więcej nie roztrząsać co jest bardziej punkowe a co mniej metalowe? ; )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4735216
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 08 Cze, 2005 22:37   

Wszystko ok, ale rammstein i nightwish jako PUNK? Shocked
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 12:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja słucham punkowych kapeli. Podobno. Nie chcę szufladkować, mówię zawsze, że słucham muzyki alternatywnej. ; )
Bo u mnie to zarówno Zielone Żabki, Cool Kids Of Death, De Łindows jak i Hey, Farben Lehre, Pidżama, Kombajn do zbierania ku po wioskach, Rammstein, Nightwish (^^), Happysad jak i wiele wiele innych kapelek, które możnaby nazwać punkowymi a czasem nie.

Czytaj ze zrozumieniem. Napisałam, że niektóre można nazwać punkowymi, inne zupełnie nie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4735216
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 16:48   

sorry, ale zdanie "które możnaby nazwać punkowymi a czasem nie" wskazuje na to, ze sa to zespoly grajace czasem muzyke punkowa.. a z tym nie sposob sie zgodzic...

De Łindows.. "kalifornia"!
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 16:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No dobra. Przyznaję się. Moja wina, źle ułożyłam zdanie.

Łapa na zgodę? ; )

Numer Gadu-Gadu
4735216
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 09 Cze, 2005 17:52   

panna_nikt napisał/a:
No dobra. Przyznaję się. Moja wina, źle ułożyłam zdanie.

Łapa na zgodę? ; )

czemu by nie ;]
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu