| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Chcesz miec zwierzaka, ale rodzice ci go nie chca kupic?
Autor Wiadomość
feather Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 22:13   Chcesz miec zwierzaka, ale rodzice ci go nie chca kupic? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Marzysz o zwierzaku ale rodzice nie chce ci go kupic? A moze chcesz miec wiecej zwierzat, lub jakies oryginalne zwierzaki? U mnie pojawil sie pierwszy problem... Ale znalazlam rozwiazanie! Zaczelam grac w neopets! To takie internetowe zwierzaki, trzeba im kupowac jedzenie, lekarstwa, zabawki, ale mozna tez z nimi grac w gry (ok 160)! No i mozna nimi walczyc. Fajna zabawa w zimowe wieczory!
Uczestnictow w neopets jest calkowicie za darmo! (utrzymuja sie z reklam coca-coli, pepsi i innych takich).
Czemu cie o tej stronce informuje? Nie bede oszukiwac, dostaje za to specjalne punkty i rzeczy, ktore uzywam w neopets.

Oto link :
[url]http://www.neopets.com/refer.phtml?username=dziewuszka[url]
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
akasia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 10:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale taki netowy zwierzak to nie to samo co żywy Sad

Shaking Shaking Scratch Rabbit Salut
Powrót do góry
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 10:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

was wszystkich pogrzalo Razz, rownie dobrze moge nie isc do kumpla bo se odpale warcrafta i tam oprocz kumpli to bede mial jeszcze poddanych Razz
Mio tego wole isc do kumpla w realu Mr. Green
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 12:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

takie cos to i tak nie to samo, co prawdziwy zwierzak. Nie poglaszzcesz go, nie przytulisz, nikt ci nie bedzie do lozka w nocy sie pakowal, nie pobiegasz z nim, nie wyjdziesz na spacer w cieple, wiosenne dni itp itd

Powrót do góry
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 09:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

AmazonkAA napisał/a:
takie cos to i tak nie to samo, co prawdziwy zwierzak. Nie poglaszzcesz go, nie przytulisz, nikt ci nie bedzie do lozka w nocy sie pakowal, nie pobiegasz z nim, nie wyjdziesz na spacer w cieple, wiosenne dni itp itd

Wymieniłaś tylko złe cechy zwierzaka internetowego...
Arrow ja i tak i tak nie mogłam bym spać z nim w łózk€
Arrow nie zawsze chce się w danej chwili wyjść z nim na dwór
Arrow nie zawsze ma się pieniądze na jedzenie dla psa a jęli ma to nie hce się iść do sklepu
Arrow nie zawsze chce się czyścić jego "odchody"

Zwierzak internetowy nie ma takich wymagań chociaż rzeczywiście nigdy nie zastąpi prawdziwego psa Sad

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 13:12   

dziewczyneczka napisał/a:
AmazonkAA napisał/a:

Arrow nie zawsze ma się pieniądze na jedzenie dla psa a jęli ma to nie hce się iść do sklepu

Zwierzak internetowy nie ma takich wymagań chociaż rzeczywiście nigdy nie zastąpi prawdziwego psa Sad

Rozwaliły mnie 3 ostatnie punkty.
Jak to "nie ma się czasu"? Jakie "nie chce się"? Posiadanie zwierzaka to niemała odpowiedzialność i nie ma takiego czegoś jak "nie chce się". Jak się człowiek decyduje na zwierzaka to musi mieć świadomość, że będzie musiał się nim opiekować.

Zaś co do 1 - uważam, że spanie ze zwierzakiem to idiotyzm. Rozumiem jeszcze, jeśli czasem położy się albo usiądzie obok np. psa, ale żeby od razu z nim spać?? Confused
Powrót do góry
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 13:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Himitsu napisał/a:
dziewczyneczka napisał/a:
AmazonkAA napisał/a:

Rozwaliły mnie 3 ostatnie punkty.
Jak to "nie ma się czasu"? Jakie "nie chce się"? Posiadanie zwierzaka to niemała odpowiedzialność i nie ma takiego czegoś jak "nie chce się". Jak się człowiek decyduje na zwierzaka to musi mieć świadomość, że będzie musiał się nim opiekować.

Zaś co do 1 - uważam, że spanie ze zwierzakiem to idiotyzm. Rozumiem jeszcze, jeśli czasem położy się albo usiądzie obok np. psa, ale żeby od razu z nim spać?? Confused

Nie chodziło mi konkretnie o to!!!
Chodziło mi że nie zawsze chce się iść np. do sklepu,a zapewno każdy kto chcemieć pasa na końcu myśli o "nieprzyjemnych" obowiązkach!!

Pies internetowy nie sprawia tego typu "kłopotów"

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Powrót do góry
Olcia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 14:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie rozumiem....jak mozna miec zwierzaka internetowego?!ja jakiegos wymyslonego internetowego zwierzaka nigdy nie obdazyla bym miloscia!!!!To beznadzieja...Co moze niedluga beda internetowi rodzice, do ktorych nie mozesz sie przytulic ani, z ktorymi nie mozna sie normalnie poklocic?!BEZNADZIEJA, LUDZIE WARIUJA NA PUNKCIE INTERNETU!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
11844071
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 14:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

z tym spaniem ze zwierzakiem, no to moze nie kazdemu pasuje w zaleznosci od wielkosci psa, ale ja mam akurat malego, kudlatego pieska, do ktorego az milo sie przytulic (Razz) wiec akurat lubie z nim spac.

Powrót do góry
Noid Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 14:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co do spania to ja często śpię z własnym psem Mr. Green A jak go nie chcę wpuścić to zaczyna mnie łapą szturchać i lekko gryźć =D Że nie wspomnę o porannych pobudkach =P

Powrót do góry
Olcia Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 15:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie lubie spac z moim pieskiem ale nie mam wyboru, bo moja sunia wpycha sie na lozko na chama i nie sposob jej z niego zwalic...a jak sie rozwali to nie ma dla mnie miejsca...hehs...cale szczescie ze spi ze mna tylko pol nocy bo jak ja zaczne sie rozpychac to jej juz jest nie wygodnie i idzie spac do mojej mamusiki i siorki=]
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11844071
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sob 05 Mar, 2005 13:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe u mnie jest najwiekszy hardkor jak spia wszystkie 4 zwierzaki + moj facet Wink 6 osob w jednym lozku to zdecydowanie za duzo Wink

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sro 09 Mar, 2005 19:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Fajna rzecz tylko to nie to samo co prawdziwy zwierzak. Ja nascescie mam swoje zwierzaki i bardzo je koffam.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 09 Mar, 2005 19:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale ludzie teraz maja pomysly............... jescze troche i beda leciec reklamy typu:
Wirtualny przyjaciel super rzecz, nie musisz wcyhodzic z domu, nie tracisz pieniedzy na telefon, wiesz ze zawsze sie z toba zgodzi
Kup juz dzisiaj, oferta ograniczona

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 09 Mar, 2005 20:05   

Gladiatorpl napisał/a:
ale ludzie teraz maja pomysly............... jescze troche i beda leciec reklamy typu:
Wirtualny przyjaciel super rzecz, nie musisz wcyhodzic z domu, nie tracisz pieniedzy na telefon, wiesz ze zawsze sie z toba zgodzi
Kup juz dzisiaj, oferta ograniczona

Nieee no, debesciak jestes. Lubie cie. Razz <lol>

Co do neopetow - sama mam i powiem wam, ze mania po miesiacu mija. To jest nudne i wescie.. ile mozna robic ciagle to samo? :/ blee
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu