Wysłany: Czw 24 Lut, 2005 22:13 Chcesz miec zwierzaka, ale rodzice ci go nie chca kupic?
Marzysz o zwierzaku ale rodzice nie chce ci go kupic? A moze chcesz miec wiecej zwierzat, lub jakies oryginalne zwierzaki? U mnie pojawil sie pierwszy problem... Ale znalazlam rozwiazanie! Zaczelam grac w neopets! To takie internetowe zwierzaki, trzeba im kupowac jedzenie, lekarstwa, zabawki, ale mozna tez z nimi grac w gry (ok 160)! No i mozna nimi walczyc. Fajna zabawa w zimowe wieczory!
Uczestnictow w neopets jest calkowicie za darmo! (utrzymuja sie z reklam coca-coli, pepsi i innych takich).
Czemu cie o tej stronce informuje? Nie bede oszukiwac, dostaje za to specjalne punkty i rzeczy, ktore uzywam w neopets.
Oto link :
[url]http://www.neopets.com/refer.phtml?username=dziewuszka[url]
was wszystkich pogrzalo , rownie dobrze moge nie isc do kumpla bo se odpale warcrafta i tam oprocz kumpli to bede mial jeszcze poddanych
Mio tego wole isc do kumpla w realu
takie cos to i tak nie to samo, co prawdziwy zwierzak. Nie poglaszzcesz go, nie przytulisz, nikt ci nie bedzie do lozka w nocy sie pakowal, nie pobiegasz z nim, nie wyjdziesz na spacer w cieple, wiosenne dni itp itd
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
takie cos to i tak nie to samo, co prawdziwy zwierzak. Nie poglaszzcesz go, nie przytulisz, nikt ci nie bedzie do lozka w nocy sie pakowal, nie pobiegasz z nim, nie wyjdziesz na spacer w cieple, wiosenne dni itp itd
Wymieniłaś tylko złe cechy zwierzaka internetowego...
ja i tak i tak nie mogłam bym spać z nim w łózk€
nie zawsze chce się w danej chwili wyjść z nim na dwór
nie zawsze ma się pieniądze na jedzenie dla psa a jęli ma to nie hce się iść do sklepu
nie zawsze chce się czyścić jego "odchody"
Zwierzak internetowy nie ma takich wymagań chociaż rzeczywiście nigdy nie zastąpi prawdziwego psa
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 04 Mar, 2005 13:12
dziewczyneczka napisał/a:
AmazonkAA napisał/a:
nie zawsze ma się pieniądze na jedzenie dla psa a jęli ma to nie hce się iść do sklepu
Zwierzak internetowy nie ma takich wymagań chociaż rzeczywiście nigdy nie zastąpi prawdziwego psa
Rozwaliły mnie 3 ostatnie punkty.
Jak to "nie ma się czasu"? Jakie "nie chce się"? Posiadanie zwierzaka to niemała odpowiedzialność i nie ma takiego czegoś jak "nie chce się". Jak się człowiek decyduje na zwierzaka to musi mieć świadomość, że będzie musiał się nim opiekować.
Zaś co do 1 - uważam, że spanie ze zwierzakiem to idiotyzm. Rozumiem jeszcze, jeśli czasem położy się albo usiądzie obok np. psa, ale żeby od razu z nim spać??
Rozwaliły mnie 3 ostatnie punkty.
Jak to "nie ma się czasu"? Jakie "nie chce się"? Posiadanie zwierzaka to niemała odpowiedzialność i nie ma takiego czegoś jak "nie chce się". Jak się człowiek decyduje na zwierzaka to musi mieć świadomość, że będzie musiał się nim opiekować.
Zaś co do 1 - uważam, że spanie ze zwierzakiem to idiotyzm. Rozumiem jeszcze, jeśli czasem położy się albo usiądzie obok np. psa, ale żeby od razu z nim spać??
Nie chodziło mi konkretnie o to!!!
Chodziło mi że nie zawsze chce się iść np. do sklepu,a zapewno każdy kto chcemieć pasa na końcu myśli o "nieprzyjemnych" obowiązkach!!
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Nie rozumiem....jak mozna miec zwierzaka internetowego?!ja jakiegos wymyslonego internetowego zwierzaka nigdy nie obdazyla bym miloscia!!!!To beznadzieja...Co moze niedluga beda internetowi rodzice, do ktorych nie mozesz sie przytulic ani, z ktorymi nie mozna sie normalnie poklocic?!BEZNADZIEJA, LUDZIE WARIUJA NA PUNKCIE INTERNETU!
z tym spaniem ze zwierzakiem, no to moze nie kazdemu pasuje w zaleznosci od wielkosci psa, ale ja mam akurat malego, kudlatego pieska, do ktorego az milo sie przytulic () wiec akurat lubie z nim spac.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Co do spania to ja często śpię z własnym psem A jak go nie chcę wpuścić to zaczyna mnie łapą szturchać i lekko gryźć =D Że nie wspomnę o porannych pobudkach =P
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Ja nie lubie spac z moim pieskiem ale nie mam wyboru, bo moja sunia wpycha sie na lozko na chama i nie sposob jej z niego zwalic...a jak sie rozwali to nie ma dla mnie miejsca...hehs...cale szczescie ze spi ze mna tylko pol nocy bo jak ja zaczne sie rozpychac to jej juz jest nie wygodnie i idzie spac do mojej mamusiki i siorki=]
ale ludzie teraz maja pomysly............... jescze troche i beda leciec reklamy typu:
Wirtualny przyjaciel super rzecz, nie musisz wcyhodzic z domu, nie tracisz pieniedzy na telefon, wiesz ze zawsze sie z toba zgodzi
Kup juz dzisiaj, oferta ograniczona
_________________ wszyscy maja podpis, mam i ja
tralalalal
Sum 41 rulez
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 09 Mar, 2005 20:05
Gladiatorpl napisał/a:
ale ludzie teraz maja pomysly............... jescze troche i beda leciec reklamy typu:
Wirtualny przyjaciel super rzecz, nie musisz wcyhodzic z domu, nie tracisz pieniedzy na telefon, wiesz ze zawsze sie z toba zgodzi
Kup juz dzisiaj, oferta ograniczona
Nieee no, debesciak jestes. Lubie cie. <lol>
Co do neopetow - sama mam i powiem wam, ze mania po miesiacu mija. To jest nudne i wescie.. ile mozna robic ciagle to samo? :/ blee