składka na Himitsu =) wszystkich uczestników wpisowe
HAHA!! Wiedziałem!! Gdzie się nie pojawię, to jestem uwielbiany!! HAHA!! I am the bestest!!
elfkaNenar napisał/a:
co do nagrody... jesli sie zgodzi ta co ma się zgodzić to ja jestem Za
Hmm... ale ja nie miałem nikogo konkretnego na myśli . Więc jestem otwarty na wszelkie propozycje .
Ja pierdykam, takich schizów nie miałem, odkąd podawałem się za elfiego maga ;P. Czyli od dawna ;P.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Lut, 2005 11:02
Himitsu napisał/a:
Hmm... ale ja nie miałem nikogo konkretnego na myśli . Więc jestem otwarty na wszelkie propozycje .
Pomyśl trzy razy zanim to powiesz. ;P ;>
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Lut, 2005 11:06
O podają wiadomości z forum <<Tłumy forumowiczek życzają się na niejakiego Himitsu i zaczynają go całować... słychać tylko jego głos "Prosze się nie pchać, dla każdego starczy" czy to już koniec świata, naszgo forum? Czy Himitsu przeżyje? O tym w wiadomosciach o 12>>
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Lut, 2005 11:13
OKej, nagroda była .
Teraz czas na jakąś premię (ale ja zachłanny, haha ).
Wysłany: Sob 26 Lut, 2005 11:21
No cóż to trzeba czekać na wiadomości o 12 =) tylko bonus oczywiscie w wykonaniu forumowiczek?
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Lut, 2005 11:27
Hmm... no czemu nie . Jeśli tylko się im nie znudzę .
Taa, jasne, taki uwielbiany gość jak ja miałby się komuś znudzić?? Niemożliwe .
(Heh, nie ma to jak dobre rozpoczęcie dnia z żartami . Dobre na poprawę humoru .)
Wysłany: Sob 26 Lut, 2005 12:08
<<titititititi wiadomości z forum godzina 12, tu Elfka Nenar nadajemy z nieznanej ulicy na której leży Himitsu [z oddali słychać "A bonuuus? A bonuuus?"] jak widać na załączonym obrazku temu panowi się podbała nagroda... nie zaraz popatrzmy tłumy forumowiczek usłyszały błagalne wołania Himitsu, to nie możliwe- wracają się. Biegną i ustawiają się w kolejce, zeby dać bonusa Himitsu. Jeszcze parę takich akcji i trzeba będzie zrobić przeszczep policzka i tak uczestnicy BB będą musieli zrobić zrzutkę... przecież skóra tez się przeciera. Żegnam państwa większych sensacji nie mamy... oprócz tego, zę Aragorn jest coraz bardziej dziwniejszy, czyżby się bał? Prosimy o wywiad dla naszych telewidzów>>
Czy ja mam prawo nie mieć urazu psychicznego!! Jak tylko dowiedziałem się że byłem (może jestem obserwowany) przez jakąś kolejną napaloną nastke to normalnie z krzesła spadłem!! I przezto mam uraz psychiczny!!
Czy ja mam prawo nie mieć urazu psychicznego!! Jak tylko dowiedziałem się że byłem (może jestem obserwowany) przez jakąś kolejną napaloną nastke to normalnie z krzesła spadłem!! I przezto mam uraz psychiczny!!
Prosze państwa ... pan Aragorn przyznaje sie do wielu zwiazkow z kobeitami ( i nie tylko )
Przyznaje sie takze ze ma kolejną napaloną nastke na karku ...
O tym co "napalona nastka" ma zamiar zrobic dowiemy się w następnym specjalnym wydaniu naszych wiadomosci