| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Takie tam pytanie.
Autor Wiadomość
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 10:57   

elfkaNenar napisał/a:
składka na Himitsu =) wszystkich uczestników wpisowe biggrin

HAHA!! Wiedziałem!! Gdzie się nie pojawię, to jestem uwielbiany!! HAHA!! I am the bestest!! biggrin
elfkaNenar napisał/a:
co do nagrody... jesli sie zgodzi ta co ma się zgodzić to ja jestem Za

Hmm... ale ja nie miałem nikogo konkretnego na myśli Razz. Więc jestem otwarty na wszelkie propozycje Mr. Green.
Ja pierdykam, takich schizów nie miałem, odkąd podawałem się za elfiego maga ;P. Czyli od dawna ;P.
Przejdź na dół
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 11:02   

Himitsu napisał/a:

Hmm... ale ja nie miałem nikogo konkretnego na myśli Razz. Więc jestem otwarty na wszelkie propozycje Mr. Green.

Pomyśl trzy razy zanim to powiesz. ;P ;>
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 11:06   

O podają wiadomości z forum <<Tłumy forumowiczek życzają się na niejakiego Himitsu i zaczynają go całować... słychać tylko jego głos "Prosze się nie pchać, dla każdego starczy" czy to już koniec świata, naszgo forum? Czy Himitsu przeżyje? O tym w wiadomosciach o 12>> Cool
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 11:13   

OKej, nagroda była biggrin.
Teraz czas na jakąś premię biggrin (ale ja zachłanny, haha biggrin).
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 11:21   

No cóż to trzeba czekać na wiadomości o 12 =) tylko bonus oczywiscie w wykonaniu forumowiczek?
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 11:27   

Hmm... no czemu nie Cool. Jeśli tylko się im nie znudzę Mr. Green.
Taa, jasne, taki uwielbiany gość jak ja miałby się komuś znudzić?? Niemożliwe Laughing.

(Heh, nie ma to jak dobre rozpoczęcie dnia z żartami Razz. Dobre na poprawę humoru Smile.)
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 12:08   

<<titititititi wiadomości z forum godzina 12, tu Elfka Nenar nadajemy z nieznanej ulicy na której leży Himitsu [z oddali słychać "A bonuuus? A bonuuus?"] jak widać na załączonym obrazku temu panowi się podbała nagroda... nie zaraz popatrzmy tłumy forumowiczek usłyszały błagalne wołania Himitsu, to nie możliwe- wracają się. Biegną i ustawiają się w kolejce, zeby dać bonusa Himitsu. Jeszcze parę takich akcji i trzeba będzie zrobić przeszczep policzka i tak uczestnicy BB będą musieli zrobić zrzutkę... przecież skóra tez się przeciera. Żegnam państwa większych sensacji nie mamy... oprócz tego, zę Aragorn jest coraz bardziej dziwniejszy, czyżby się bał? Prosimy o wywiad dla naszych telewidzów>>
Powrót do góry
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 12:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tu Aragor. Wysłannik telewizji Forum Dziecionline. Chciałbym zadać pytanie elfce. O co ci chodziło ze słowami Aragorn staje się soraz dziwniejszy??
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 12:40   

Kryje się po ciemnych uliczkach i szepcze coś o tym, ze się boi Margo =)... ale ja mam głupawę
Powrót do góry
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 12:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy ja mam prawo nie mieć urazu psychicznego!! Jak tylko dowiedziałem się że byłem (może jestem obserwowany) przez jakąś kolejną napaloną nastke to normalnie z krzesła spadłem!! I przezto mam uraz psychiczny!!
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 16:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aragorn napisał/a:
Czy ja mam prawo nie mieć urazu psychicznego!! Jak tylko dowiedziałem się że byłem (może jestem obserwowany) przez jakąś kolejną napaloną nastke to normalnie z krzesła spadłem!! I przezto mam uraz psychiczny!!

Prosze państwa ... pan Aragorn przyznaje sie do wielu zwiazkow z kobeitami ( i nie tylko )
Przyznaje sie takze ze ma kolejną napaloną nastke na karku ...

O tym co "napalona nastka" ma zamiar zrobic dowiemy się w następnym specjalnym wydaniu naszych wiadomosci

Mówila dla was Kinga Razz

<lolz>
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu