Moja szkoła.... hmmm W mojej szkole to się nikogo nie boję, są tam tylko chyba z dwie osoby które jakoś często i "na poważnie" się leją... Ale to w końcu pdst. jest
Zresztą jestem jedną ze "sławniejszych" osób, więc raczej nikt mi nie "podskakuje"
Wszyscy mnie znają.... jea!
U mnie w szkole burdy sa 2-3 razy w tygodniu. Pamietam jak byl koncert harytatywny u nas to zebrala sie cała ekipa i poszli sie bic z inna szkola~~ ehh... czy to nie jest żałosne? ;/
Mam [cenzura] kontakt z facetami ... wiec jakby co to tylko jakas dziewczyna by mi mogla coś zrobić ... pare probowało ... i sie to roznie dla nich konczyło wiec mam luz
Ja pamietam jak przyszedlem do gim to paru mnie zaczepialo ale szybko zgadalem sie z wlasciwymi osobami i mialem luz... teraz jestem w 2 klasie i robie co chce a w 3 sam moze kogos pozaczepiam.... ;d;d;d;d
ja jak bylam w 1 gim, to mialam luz z kolezankami. W ogole chodzilysmy na sks, poznawalysmy starszych chlopakow itp itd i w ogole fajnie bylo byc najmlodszym. Jak sie niektorzy pytali, do ktorej chodzimy gim, to jak sie dowiadywali, ze do 1, to im oczy wyczeszczalo. A raz jeden chlopak z liceum (bo mamy gim i LO razem) podszedl do mojej kumeli, i sie jej pyta, z ktorej jest gimnazjum
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
ja jak ide korytazem i widze pierwszoklasistow nizszych ode mnie o glowe (mam 182cm), ktorzy biegajam, szturchaja sie i bawia w niewiadomo co to mam ochcote podejsc i jeb**ć takiemu w twarz...
Pewnie zaraz napiszecie ze ah jaki to ja powazny jestem... mnie nie o to chodzi.. poprostu w pewnym wieku nie przystaje sie na pewne zachowania... ;/
O głowe ? to wysokich macie pierwszoklasistów ...
W mojej szkole to ta dzieciarnia to nawet potrafi w pupe klepnąc no [cenzura]
A jak biegają to tragejszyn nie da sie przejsc ...
Dlatego ja jak ide i jest zatloczone przez koty to zamiast grzecznie przeprosic i sie przecisnac robimy "wjazd" z kumplami i dostaja z barów^^ ;d a jak sie ktorys czepia to jeb go o sciane i siedzi juz cicho ;]
Niech sie naucza pożadku! ;p
U mnie na tym samym pietrze gdzie wiekszosc klas dla gimnazjalistów jest klasa 1 podstawówki :/ tragedia ... jeszcze przy samych schodach na 2 pietro ... wogole taka zatloczona szkole mam
ja czasem jak widze taka chmare ludzi mam chec zucenia w ich strone granatu odłamkowego... albo zeby tak jak w filmie "Statek widmo" przecieła ich taka mala metalowa linka na pol... ]:-> ;d;d
W szkole się nie boję o siebie, oczywiście przez odpowiednie kontakty. Aczkolwiek niektóre osoby z mojej klasy nie mają tyle szczęście co ja. Na początek gimnazjum nie było żadnego kocenia czy czegoś w tym stylu. Sam również nie praktykuję przemocy wobec słabszych i młodszych (no... czasem zdarzają się wyjątki =P) Aczkolwiek jak kolega Francesc0 wspomniał czasem jest ochota żeby kogoś kto zachowuje się niestosownie do swojego wieku trzasnąć =]
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive