| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Boicie się??
Autor Wiadomość
Francesc0 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 12:37   Boicie się?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak to jest w waszych szkołach? Kocą tam? Jestescie "prześladowani" przez starszych? Biją was? Jaki jest stan bezpieczenstwa w waszych szkołach?

Ja akurat nie mam z tym problemow bo jestem ustawiony ;] ale mam kumpli, ktorzy codziennie dostaja po głowie... ;/
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3294374
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 13:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja szkoła.... hmmm W mojej szkole to się nikogo nie boję, są tam tylko chyba z dwie osoby które jakoś często i "na poważnie" się leją... Ale to w końcu pdst. jest Wink

Zresztą jestem jedną ze "sławniejszych" osób, więc raczej nikt mi nie "podskakuje" Laughing
Wszyscy mnie znają.... jea! Razz

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 13:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w szkole burdy sa 2-3 razy w tygodniu. Pamietam jak byl koncert harytatywny u nas to zebrala sie cała ekipa i poszli sie bic z inna szkola~~ ehh... czy to nie jest żałosne? ;/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3294374
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 13:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam [cenzura] kontakt z facetami ... wiec jakby co to tylko jakas dziewczyna by mi mogla coś zrobić ... pare probowało ... i sie to roznie dla nich konczyło Smile wiec mam luz Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 14:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

o bosh~~ jak widze szarpiące sie dziewczyny to mi sie smiac chce... wogole mi to do was nie pasuje.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3294374
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 14:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie jest w miare spokojnie, prawie nikt sie nie bije, no biarac po uwage to, ze rok temu nasza szkola lała się z inna szkola po biezmowaniu Confused

Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 14:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ee .. mi nie chodzi o szarpanie ! ... chodzi mi raczej o Hym tzw "obrabianie pupy za plecami" ... nio
Szarpanie ? a daj spokoj to nie moj poziom

Chociaz te z mojej szkoly ło matko ! ile razy widzialam jaks ie za włosy targały etc ... Neutral
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 14:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja pamietam jak przyszedlem do gim to paru mnie zaczepialo ale szybko zgadalem sie z wlasciwymi osobami i mialem luz... teraz jestem w 2 klasie i robie co chce a w 3 sam moze kogos pozaczepiam.... ;d;d;d;d
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3294374
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 14:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja jak bylam w 1 gim, to mialam luz z kolezankami. W ogole chodzilysmy na sks, poznawalysmy starszych chlopakow itp itd i w ogole fajnie bylo byc najmlodszym. Jak sie niektorzy pytali, do ktorej chodzimy gim, to jak sie dowiadywali, ze do 1, to im oczy wyczeszczalo. A raz jeden chlopak z liceum (bo mamy gim i LO razem) podszedl do mojej kumeli, i sie jej pyta, z ktorej jest gimnazjum Laughing Laughing Laughing

Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 14:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja jak ide korytazem i widze pierwszoklasistow nizszych ode mnie o glowe (mam 182cm), ktorzy biegajam, szturchaja sie i bawia w niewiadomo co to mam ochcote podejsc i jeb**ć takiemu w twarz...
Pewnie zaraz napiszecie ze ah jaki to ja powazny jestem... mnie nie o to chodzi.. poprostu w pewnym wieku nie przystaje sie na pewne zachowania... ;/
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3294374
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 14:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O głowe ? to wysokich macie pierwszoklasistów ...
W mojej szkole to ta dzieciarnia to nawet potrafi w pupe klepnąc no [cenzura] Neutral
A jak biegają to tragejszyn nie da sie przejsc ...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 14:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dlatego ja jak ide i jest zatloczone przez koty to zamiast grzecznie przeprosic i sie przecisnac robimy "wjazd" z kumplami i dostaja z barów^^ ;d a jak sie ktorys czepia to jeb go o sciane i siedzi juz cicho ;]
Niech sie naucza pożadku! ;p
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3294374
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 14:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie na tym samym pietrze gdzie wiekszosc klas dla gimnazjalistów jest klasa 1 podstawówki :/ tragedia ... jeszcze przy samych schodach na 2 pietro ... wogole taka zatloczona szkole mam Neutral
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 14:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja czasem jak widze taka chmare ludzi mam chec zucenia w ich strone granatu odłamkowego... albo zeby tak jak w filmie "Statek widmo" przecieła ich taka mala metalowa linka na pol... ]:-> ;d;d
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3294374
Noid Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 17 Lut, 2005 15:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W szkole się nie boję o siebie, oczywiście przez odpowiednie kontakty. Aczkolwiek niektóre osoby z mojej klasy nie mają tyle szczęście co ja. Na początek gimnazjum nie było żadnego kocenia czy czegoś w tym stylu. Sam również nie praktykuję przemocy wobec słabszych i młodszych (no... czasem zdarzają się wyjątki =P) Aczkolwiek jak kolega Francesc0 wspomniał czasem jest ochota żeby kogoś kto zachowuje się niestosownie do swojego wieku trzasnąć =]

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Strona 1 z 5 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu