| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
PyTaNiE ==>WaŻnE<==
Autor Wiadomość
krawcu7
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 18:18   PyTaNiE ==>WaŻnE<==

Przeczytajcie temat ==>Chamscy rodzice<== i odpowiedzcie mi na następujące pytanie:
Jeśli chcę chodzić z taką jedną dziewczyną to czy jest sens skoro praktycznie będę się z nią widywał raz w tygodniu oraz w sobotę i w niedzielę (nie licząc sqL) Question W jaki sposób mam jej powiedzieć o moich rodzicach aby jej to nie zniechęciło Question Z GóRy ThX Za PoRaDy Wink
Przejdź na dół
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 13 Sty, 2005 18:48   

1. Z tamtego tematu wywnioskowałem, że już masz dziewczynę, a nie że chcesz mieć...
2. Raz w tygodniu + sobota + niedziela = 3 razy w tygodniu Wink. Uwierz, w porównaniu do niektórych te 3 razy to BARDZO CZĘSTO. Poza tym - dla chcącego nic trudnego (gdybym tylko miał szansę widywać się z moją dziewczyną, to codziennie bym ją nawiedzał biggrin).
3. Ale co powiedzieć? Że nie chcą Cię puszczać wieczorami na dwór? Cóż, normalnie. Sądząc po postach innych userów w tamtym temacie - jest to dość powszechne (niestety) zjawisko, więc sądzę, że powinna to zrozumieć.
Powrót do góry
Anadriel Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 00:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmm...
W związku najważniejsza jest szczerość!
Zgadzam się z moja poprzedniczka, to że będziecie się spotykać 3 razy w tygodniu to i tak dużo w przeciwieństwie do niektórych zwiazków...
Pozdrawiam Kwiat

Numer Gadu-Gadu
5297084
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 14 Sty, 2005 17:01   

Cytat:
Zgadzam się z moja poprzedniczka

Kurde, te "ikonki" płci obok nicku powinny być na pół strony. Coby każdy widział.
Confused
Powrót do góry
Amy Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 12:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hieh... pomyłka Wink

Chciałbyś z nią chodzić, ale nie wiesz czy warto, bo widzelibyście się tylko 3 razy w tygodniu?
Człowieku! Jeśli ją kochasz!? Co to za pytanie? Wink

- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Avell Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Nie 16 Sty, 2005 15:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Amy napisał/a:
Hieh... pomyłka Wink

Chciałbyś z nią chodzić, ale nie wiesz czy warto, bo widzelibyście się tylko 3 razy w tygodniu?
Człowieku! Jeśli ją kochasz!? Co to za pytanie? Wink

a ty znowu z ta miloscia _-_'

Numer Gadu-Gadu
1877438
Amy Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 17 Sty, 2005 10:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Avell napisał/a:

a ty znowu z ta miloscia _-_'

Poprostu odpowiedziałam na pytnie... Confused Rolling Eyes

- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
Powrót do góry
kabama Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 21 Sty, 2005 20:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

odpowiedz sobie sam na to pytanie zadając inne : A czy chcesz z nią chodzić?
wiesz skoro się zastanawiasz czy jest sens z nią chodzić to czy ty chcesz z nią chodzić
jezeli nie chcesz to rzeczywiscie nie ma sensu
w jaki sposob powiedziec jej o rodzicach?
normalnie jak sie juz z nia spotkasz to opowiedz jej o calej sytuacji normalnie bez zadnych "dodatków od siebie" jeżeli sie zniecheci to po co z nia jestes?
jezeli ona by sie zniechecila ty bys dalej sie zastanawial czy jest sens tak "rzadko" sie widywac i wogule to by moglo oznaczac ze nic do siebie nie czujecie i nie chcecie ze soba chodzic a czy taki zwiazek bez uczucia (podejrzewam ze takze dla szpanerstwa patrz ja mam dziewczyne...) rzeczywiscie nie ma sensu.
I potwierdzam ze 3 razy w tygodniu dla niektorych to naprawde duzo ile ja bym dala aby mojego widziec chociaz raz...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 22 Sty, 2005 18:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

powiedz to dla niej delikatnie. Jesli cię kocha to napewno zrozumie. Życzę powodzenia.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3107824
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 27 Sty, 2005 22:43   

z tym zrozumieniem to różnie bywa. napewno trzeba być przekonywującym.
Powrót do góry
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 20:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli ja kochasz ( o ile moge tek powiedzeć) no to w czym sa przeszkody... 2 czy 3 razy w tygodniu sie widywac to chyba nie tak xle ... Co innego by było gdybyście chodzili ze soba i wogole sie nie widywali he he Very Happy... A co do tego jak jej powiedziec to po prostu powiedz że twoi rodzice sa troszke nadopiekunczy ( wiesz możesz troszke dodać swoich komentarzy) itd. i nie pozwalaja ci wychodzic wiezorkami z domku i bedziecie sie troszke rzadziej widywac... A może spróbuj jeszcze troszke to przedyskutowac z rodzicami ...

inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 20:22   

ja znam typa który się widuje ze swoją laską tylko raz w tygodniu bo mieszka daleko i musi dojeżdżać pociągiem 40KM.
i są razem tak od dwóch lat.
Powrót do góry
Merkavoth Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 07 Lut, 2005 14:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Himitsu napisał/a:
1. Z tamtego tematu wywnioskowałem, że już masz dziewczynę, a nie że chcesz mieć...
2. Raz w tygodniu + sobota + niedziela = 3 razy w tygodniu Wink. Uwierz, w porównaniu do niektórych te 3 razy to BARDZO CZĘSTO.

Ba! Chciałbym mieć możliwość spotykania mojej kochanej Ani 3 razy co tydzień...
A moja psiapsióła ma faceta w wojsku, w warszawie, więc co ty wiesz o żadkim widywaniu, Krawcu...

Himitsu napisał/a:
3. Ale co powiedzieć? Że nie chcą Cię puszczać wieczorami na dwór? Cóż, normalnie. Sądząc po postach innych userów w tamtym temacie - jest to dość powszechne (niestety) zjawisko, więc sądzę, że powinna to zrozumieć.

Ja mam prawie 20 lat, a nie zawsze puszczają...

Będę obserwował cię z cienia, aż nadejdzie moment. Ostrożnie zmieniaj świat...

Hail to Kinga for the most wonderful eyes in the forum!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4582356
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 14 Lut, 2005 21:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Merkavoth napisał/a:
(1) A moja psiapsióła ma faceta w wojsku, w warszawie, więc co ty wiesz o żadkim widywaniu, Krawcu...
(2) Ja mam prawie 20 lat, a nie zawsze puszczają...

Co do pierwszego to 3 razy w tygodniu to wg mnie bajecznie duzo... normalnie nie do uwiezenia ze tak czesto sie mozna spotykac ;P (ja swojego...khemm... "ukochanego" widuje (w tym roku) co pol roku (tak sie zlozylo ze wyjechal ;P)
Co do drugiego to oj oj... Merkavoth ja bym sie buntowala w kit... no co? Masz 20 lat to robisz co chcesz =]
Powrót do góry
Robal Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 14 Lut, 2005 23:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

3 razy w tygodniu w zupełności wystarczy. Co za dużo to niezdrowo Wink Choć kiedyś miałem dziewczynę, która mieszkała 3 min drogi ode mnie, widywaliśmy się codziennie i każda przyczyna była dobra (choćby dobry obiad czy przeczytanie sobie fajnego kawałka ksiązki). A co do wychodzenia w nocy...właśnie dziś (a właściwie wczoraj wieczór, ale akcja trwała jeszcze rano)w takim małym lasku z którym ganiczy mój dom znaleziono zwłoki zamordowanego człowieka (sprawcy nie złapano). Mykam przez ten lasek całe życie niezależnie od pory doby. Przed chwilą odprowadzałem moją dziewczynę-pierwszy raz w życiu wolałem nadłożyć drogi i iść ulicą, pomimo, że szedłem z psem, który do najmniejszych nie należy. Nie dziwie się waszym rodzicom-po prostu się o was boją.

Już gościa złapali Kłotnia rodzinna połączona ze sztyletowaniem Sad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5301654
Odpowiedz do tematu